Lan s. ctıgım b. k! Soru sahibi benim. Kız görünce orman sülüğü gibi yapışınca sen, bana bildirim geldi. Gereksiz çeneni kapat ve haddini bilip, otur aşşağı!
Embesil oldupunu bir kez daha kanıtladın bravo sana 👏👏 senin gibi zavallı biriyle mülaki olunmaz. Ezik zavallı. Soru sahibi olunca her bka bk böceği gibi konacağını zannediyor seni ilgilendiren bir durum yok uza şimdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Belli bi süreliğine
hayır büyümüyor
Tecrübe etmiş :)
Olabilir, ee yani? 🙂 @Walkerrr34
Embesil misin olamaz mı dedim ben hem ayrıca sana ne oluyor aranıyor musun git başka yerde aran
Lan s. ctıgım b. k! Soru sahibi benim. Kız görünce orman sülüğü gibi yapışınca sen, bana bildirim geldi. Gereksiz çeneni kapat ve haddini bilip, otur aşşağı!
Embesil oldupunu bir kez daha kanıtladın bravo sana 👏👏 senin gibi zavallı biriyle mülaki olunmaz. Ezik zavallı. Soru sahibi olunca her bka bk böceği gibi konacağını zannediyor seni ilgilendiren bir durum yok uza şimdi
Burası benim sorum. Sen defolup gideceksin ucuz yaratık. Biraz gururun olsun da her gördüğüne salya akıtma alçak.
Şimdi naşş, defol sorumun altından sapıkların efendisi ezik.
Çok eziksin adeta bir zavallı. Kurduğu cümlelere bakar mısın :) Allah sana akıl fikir versin
Bunu avına yapışmasına engel olan kızın namusuna dil uzatan bir seks kölesi mi söylüyor? 🙂 Defooollll.
emilirken kan akışı hızlandığı için evet büyür
Ne emdikçe ne de elledikçe büyür yok öyle bişey
Büyür hıhım fazla hele hele vakumlatma
anlık evtttt
Nasıl anlık ya 😊😊😊
Yani tahrik olunca anlık şişer ama sonra olduğu hale geri döner demek istemiş
O ilişkide sürer bence anlık olmaz ya 😊
hıhım mi istiyorsun sen 😂
Hıhım istemek?
Ya oraya em m e k yazmıştım sansürlemiş 🥺
Okşamak ve emmek etkili kuzum
Sadece sarkar