Bu bir şehir efsanesi mi yoksa gerçekten böyle bir şey var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın memesi oyuncak değildir. O memenin senin vücudunda olmasının tek nedeni var oda bebeğini beslemek meme emiliyor diye büyümez hamilelik sonrasında sütle dolar içinde süt olduğu için büyür emzirmezsen ağrısız yapar yani her şeyin bir mantığı var kadın vücudunun ve ilişkilerin bir oyuncak bir oyunmuş gibi konuşulması beni çok rahatsız ediyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç böyle bir amacım yok, sakin ol 👻 Kadın haklarını hep savunan biriyim ve sadece bilgi amaçlı sormak istedim.
Cevap sahibi+1 yılBunu sen yapıyorsun demedim toplumun genelindeki algı bu onu sitem ettim
En İyi Cevaplar
Cinsel aktivitenin verdiği haz ile biz erkeklerin penisi nasıl sertleşiyor ve büyüyorsa kadınlarda da memeler uyarılmanın, zevk almanın ve arzulanmanın verdiği tepkiyle büyüme gösterir. Cinsel faaliyet bittiği zaman bu büyüme de biter. Şöyle bir durum da var göğüslerinize düzenli olarak masaj yaparsanız ve egzersizlere devam ederseniz az da olsa göğüsleriniz dolgunlaşır.
00 Yorumla
+1 yılEmildikçe sarkar aslında ama ilişki esnasında büyümüyor ama öyle hissediliyor. Göğüslerinin ilk çıkmaya başladığı andan itibaren ortalama olarak 5 yıl içinde büyümeleri okey olur. Bazı kızlarda göğüsler sanki bir gecede çıkmış gibi olsa da bazılarında bu gelişme daha uzun sürebilir. Göğüslerin 20 yaşlarındayken bile hala gelişmeye devam edebilir
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır. Küçük göğüs seven biri olarak çok net biliyorum ki şehir efsanesi bu. Elleme emme öpme ile büyümez. Büyümesi için genelde uzman tavsiyeleri doğal östrojen kaynakları olarak bal kabağı, sarımsak, kırmızı fasulye nohut patlıcan keten tohumu kabak bunlar büyümesine yardımcı olur derler.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
82Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır zannetmiyorum öyle bir şey yok bence çünkü benimkiler küçüktü ben ilaç filan aldım masaj yaptım ancak birazcık büyüdü eğer öyle bir şey olsaydı ben şu anda istanbuldaydım😂😂😂😂 zaten yani öyle bir şey olduğunu zannetmiyorum ucuna belli bir süre boyunca kan toplanır belki büyük gibi durur ama daha sonra tekrar gider
01 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir şey yok. Şehir efsanesi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılImmm sanmıyorum tamamen genetik durumdan ibaret. Ama genele bakarsak evli olan ve çocuğu olmuş olanlarınki vücudun süt üretimi sayesinde büyüyebiliyor. Dediğin gibi durum varolsaydı milyonlarca kadın silikon ameliyatı yerine elektrikli süpürgeyi takıp büyütürlerdi😃
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbacım ,
sen kılo almadıkca ve dogum yapmadıkca onların boyutu limon olarak duracak. krem merhem, çekiştirme , hıhım , dilletme vs. gibi etkenlerin airbag'ler için etkisi olmamakla birlikte , tek çözüm yolu implant'tır.
yani şehir efsanesidir , o yuzden bosuna mıncıklayıp kurcuklama .00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. o bir şehir efsanesi. öyle olsa eskortların ya da evli kadınların memeleri air bag gibi şişerdi.
18 Yorumla
Soran+1 yılEskortlar da göğüs öpme oluyor mu ki? Bazıları eskorta gidip, bir de eskortları kirli bulduğu için ön sevişme yapmaya tenezzül etmeyecek kadar ironik oluyor da çünkü 😀
- +1 yıl
cahil erkeklerimizin saçmalığı bu
titiz insanın eskortla işi olmaz. ayrıca öpeye yanaşmayan ilişkiye razı oluyor. halbuki genital organlar ağızdan daha hassastır. esas genital bölgeini korumalı
neyse eskortu geçelim. evli hanımlar diyelim sadece.
vücudun hiç bir yeri gelişimini tamamladıktan sonra ölçü olarak değişikliğe uğramaz. 18-19 yaşlarında vücut gelişimini tamamlar.
16-17 sinde sevişmeye başlayanlar vücut henüz gelişimini tamamlamadığı için bir kaç yıl sonra memelerinin büyüdüğünü fark eder. bunu sevişme ile olduğunu zanneder. halbuki vücut gelişimini tamamlıyor
Soran+1 yılAma genel olarak yaşlıların ki daha büyüktür?
Soran+1 yılPekii teşekkürler 🙂
Soran+1 yılBir şey soracağım. Çocuk doğurmuş bir kadının göğüsleri emzirme dönemi büyüyor. Peki emzirme dönemi geçtikten sonra aynı boyut kalıyor mu yoksa eski haline mi dönüyor?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa aslında bu konuya ağzının suyu akan bir ergen gibi cevap yazmak istemedim ama kısaca açıklayayım. Bunu östrojen hormonunuzu arttırarak sağlayabilirsiniz.
Bunu da ilaçlar veya besinler sayesinde yapabilirsiniz.
Siz yine de öptürüp emdirin. Çünkü kadınların göğüsleri hem hayatın devam etmesi için verilmiş bir hediye hem de ön sevişmenin her iki tarafta tutkulu geçmesinin en bulunmaz organıdır.
Biz erkekleri bundan mahrum etmeniz gaddarlık olur.02 Yorumla
Soran+1 yılYani emildikçe değil ama emilirken salgılanan hormon ile büyür mü diyorsun? 🙂 Ayrıca bazı erkeklerin kendi zaten her gün emmek istemiyor. Baksana siteye, evlilerin cinsel sorunlarıyla dolu 😅
Cevap sahibi+1 yılYok öyle demedim. Ön sevişme sırasında salgılanan Oksitosinin böyle bir özelliği oldugunu bilmiyorum.
Sadece memeler güzeldir dedim 😀
Memesiz bir dünya var olamazdı..
Kesinlikle şehir efsanesi göğüsün zaten amacı bellidir buna nasıl böyle yorumlar yapılıyor anlam veremiyorum uyarılmak ayrı bir şey büyümek ayrı bir şey 😁😁
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşlıların gögüşleri genelde kocamandır. Bu yüzden merak edip sordum. Küçük göğüslü bir yaşlı görmedim çünkü.
- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle olsa annelerin, hatta 2 3 çocuğu olan annelerin göğüslerinin balon kadar büyük olması gerekirdi. istekli erkeklerin aptal kızları kandırma bahanesi 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılUzun süredir evli olanların gögüsü genelde dolgun oluyor. Ondan merak ettim 😅
+1 yılKanka oruçluyum davet ettiğin soruya bak 😅😅😅 doğru bence kuzu
32 Yorumla- +1 yıl
Oruç ayrı bu ayrı düşüncelerine ve iradene sahip çıkarsan hiç bişey olamaz
Soran+1 yıl😅😅 Üzgünüm 🙈
Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Öyle bir şey yok tabii ki de :D Bu tamamen fizyolojik ve genetiğe bağlı bir durum. Tabii bir de beslenme şekline göre değişen bir durum. Emmekle falan büyümez.
10 Yorumla
+1 yılEmilmek ten değilde. Göğüsler kadınlık hormonu salgılandığı sürece bir yere kadar büyür. seks yaptığı sürece kadınlık hormonu salgıladığı için. Ama çoğu bunu ellemeyle emmeyle oluyor zanneder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılÇocukmu emiyor benmi😄. Ben emdim büyüdü yani. Emdim sıktım masaj yapa yapa tam istediğim kıvama geldi. He sarkma olur mu, göğüs kaslarınızı sıkı tutmazsanız sarkıyor.
00 Yorumla
+1 yılMuazzam bir şehir efsanesi, göğüsler emildikce ya da oksandikca deforme olur ama asla büyümez. Bunun için özel masaj teknikleri vardır ama oyle aman aman bir büyüme saglamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılDavet üzerine geldim. Yok öyle bir şey, elleyince de, mıncıklayınca da, emince de büyümez. Bunu kim uydurmuş bilmiyorum. Doğru olsa doktorlar "bol bol emdirin, elletin büyür" derlerdi. 😉
00 Yorumla
+1 yılCinsel birliktelikte göğüs uçları inceden büyüme yaşıyor sonra tekrar eski haline gelir ekstra bir şey yok
00 YorumlaEmdikce değil de zevk aldıkça değişen hormonlar sayesinde süt kanalları gelişir ve bu da büyümeye sebep olur.
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok ama ben uçları emmeyi çok seviyorum inanılmaz zevkli özellikle emerken bi de vajinaya sürtünce zevk katlanıyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılo zaman kimse benim sevgilim falan olmasın :)
holştayn ineği gibi gezer ortalıkta :D10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMeme üçü büyüyor sadece, geriside buyumez
Seks konusunda bir kadın yıllarca seks yapan milim milim büyüyor00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılGoogleye yazsan cevabını bulacagin seyi burada sorup prim kasma artık yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılYeter derken? Bu soruyu ilk kez soruşum? Ayrıca google yeterli geliyorsa burayı sil 🙂 Burası zaten soru platformu.
- +1 yıl
çok özür dilerm başkasıyla karıştırdm seni asdasdsad
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bebek emzirmesi lazim bence onun dışındaki emzirme büyütmez heralde😊
00 Yorumla
+1 yılTabiki biz erkeklerin uydurduğu bir şehir efsanesi...
00 YorumlaYok be alakası yok sadece o an hormonsal olarak çok az olabilir ama sonra eski halini alıyor
00 Yorumla
+1 yılBüyümüyor o an şişiyor ve uçları özellikle kabarıyor severek yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılHayir buyumez çok emdim buyumedi o anlık sunme olmuştu sonradan gecti
00 Yorumla
+1 yılEmerken aynı esnada pat pat vurmak gerek dibine kadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yani denemek lazım :) şehir efsanesi tabiki.. emilince ucu şişer büyür.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. O anlık olan bişey değil mi? Kan toplanıyo diye biraz dolgunlaşıyo sadece
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Şehir efsanesi ya. Büyütmek isteyen kozlar spor yapsın ve kilo alsınlar birazcık
00 Yorumla
+1 yılEvet büyüyor ama genel olarak ucu büyüyor ama iyi emilmesi gerek
00 YorumlaBüyümez ya o hurafe :D Ama çok hor kullanınca sarkar
01 Yorumla
+1 yılAsıldıkça sarkar belki. Bu tamamen göğüs dokusuyla ilgili. Emme ile ilgisi yok.
00 YorumlaBüyüme olmaz ama meme uçlarında farklılıklar olur çok azda sarkma olur
00 YorumlaEllenip okşandıkça buyuseydi At s2 vardı bende 😂😂😂
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir nevi heyecana bağlı kanlanıyor bir nevi masaj oluyor emip öpmek ve sıkmak biraz büyüme olur ama kilo ve hamilelikte kesin büyüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunu gerçekdenmi soruyorsun ya. ben küçük memeli tecrübeli çok eskort kadın gördüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşağı doğru çekeleyerek emdirirseniz sarkar. Alttan kavrayıp yukarı doğru emzirin kızlar.
00 Yorumla
+1 yılOzaman birileri de benim göğüslerimi emmiş 😂😂
20 YorumlaŞehir efsanesi bu dediğiniz şey fakat ilişki esnasında sürekli oynandığı sürece büyümez sarkar ve meme ucu kanlanma olur ama net büyümez yani...
00 YorumlaHakikaten en ufakları bile evlenince büyüyor.
10 Yorumla
+1 yılAz da olsa biraz fark eder emildikce uç lari sivrilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek ırkı tarafından sevişmek için uydurulmuş bir yalan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvwt ama başka turlude büyüyor
50 Yorumla
+1 yılOlabilir teyzelerin ki füze gibi 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBüyüse herkes emzirir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAlkası yoktur ellndıkce emıldıkce sarkar
00 Yorumla Bilmiyorum vallahi ama uçları büyüyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBüyümüyor canım sadece şekli bozulur
00 Yorumla
+1 yılSanırım doğru emdikçe büyüyor ve genlesiyor
00 Yorumla
+1 yılSağma makinesi eyidir
00 Yorumlaokşandıkça diye biliyorum ama bence şehir efsanesi
00 YorumlaBunun ne mantıkla ne fizikle izahı yok kanka 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Uyarılinca %25 buyuyormus
00 YorumlaSadece ucları büyür gerisi büyümez.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok oyle bisi ya o zaman bebekler emerkende buyur
00 Yorumla
+1 yılavuclanip okşandıkça büyür
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İtina ile göğüs büyütülür djsbjss
00 Yorumla
+1 yıl78 erkek yorumu 😒
30 Yorumla
+1 yılSenin bilmen gerek degilmi bunu
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Emdiren sen sin canim oyuzden
Soran+1 yılAllah allah, ne zaman emdirmişim? Benim niye haberim yok? 😂
- +1 yıl
İyi hatırla ya ne çabuk unuttun ne yani hiç hıhım
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanı emildıgınde degılde ellendıgınde degışiyo