Kız arkadaşımın cinsel istekleri normal mi?

2 hafta önce kız arkadaşım benimle yatmak istediği söyledi, benim düşüncem sevgililerim ile yatmıyorum, sonuçta ayrılık olur bişey olur vebali benim üstüme kalmasın kimsenin hakkına girmek istemem. Ama şimdi yaşım gereği sorumluluk almam gerektiğini ve bu ilişkimdende vazgeçemediğim için, teklifini kabul ettim. 1 hafta felan fikir alışverişi yaptık bu konu üstüne konuştuk ama 2-3 gün boyunca beni tersledi, ''seninle yatacağımı nerden biliyorsun'' , '' kimse bana zorla bir şey yaptıramaz '' gibi söylemlerde bulundu bende bu konuyu kapattım.

Şimdilerde son 1 haftadır tekrar istekli bir şekilde görüyorum kendisini, bir konu açılıyor '' aşkım biz hani yapcazya '' gibi cümleler kuruyor.

Bu kız ne istiyor? yatacakmı yatmayacakmı anlamıyorum, beynim yandı bu konuyu düşünmekten. Yardımcı olur musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir ara öyle olduki, sanki o teklif etmemişde ben etmişim gibi oldu, bu yüzden bende konuyu açmıyorum, elim yüzüm düzgündür Allah'a şükür, bu kızdan önce bir çok kadınla yatağa girdim, *msalak biri değilim. Bu yüzden sanki ben teklif etmişim gibi olunca bende konuyu kapattım komple.
Kız arkadaşımın cinsel istekleri normal mi?