+1 yılBütün kadınlar tahrik olur aslında dayanır gözükür dayanamaz sadece bu erkeklere anlatmak istedikleri tek bişey var işte kolay kadın değilim tek kadın ben olmalıyım o yüzden de kendini geride tutar sonuçta cinsellik her insana lazım sonuçta her insan da bu konuda hep açtır
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum inan acayip sevişmek istiyorum birisiyle ve yapamadığım için kötü hissediyorum
- +1 yıl
Valla bende senin gibiyim çünkü kötü durumdayım yıllar geçti kafayı yemek üzereyim adeta
- +1 yıl
Dmye bakarmısın bi bişey sormak istiyorum ama olur mu
Soran+1 yılBenim kadın olmama rağmen normal mi sence
- +1 yıl
Off keşke benim sevgilim sen olsaydın yaa
En İyi Cevaplar
u +1 yılLibidonun yüksek olması normal bazı kadın ve erkeklerin libidosu yüksektir. Bazı kadın ve erkeklerin libidosu düşüktür. Olay bu kadar basit fakat toplum olarak cinsellik kadınlarsa tabu haline getirdiği için kadın istekli olduğunu hep saklamış ve günümüzde ayıp diye kadinalr kendilerini saklamaya çalışıyor. Oysa seks ayıp değil doğru zamanda doğru kişi ile yapılması gereken hormonların bir oyunu...
00 Yorumla
+1 yılÇok doğal bakşreysen eğer zaten doluluk oranı her zamn %100 oluyor
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılAbazan erkekler olduğunu gibi bunun bir karşılığı vardir abazan kadınlar tabi onlar erkekler kadar açık olamıyorlar malum toplum baskısı bir sevgilim vardı valla üzerimden inmiyordu ya yani hayatımda yeter dediğim tek kişi yeminle durmuyor abi tamam bnde istiyorum ama öylede herzamn da değil kardeşim buda köyün çeşmesi değil ya
08 Yorumla
Soran+1 yılAha bu ben
- +1 yıl
Haha emin misin 😃
Soran+1 yılHem de nasıl çok zor dayanıyorum gerçekten çok zor bir durum
- +1 yıl
Yardımcı olbilcegimiz bişey var mı
Soran+1 yılAhahaha yok kendi Halime bıraktım kendimi 😂😂😂
- +1 yıl
Öyle geçmez😃
Soran+1 yılNasıl geçecek
- +1 yıl
Cevabıni bildiğin soruları sorma bnce
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYoo her kişide değişir hormonları çalışıyordur adamın cinsel dürtü tahrik en az olur digeri de testesteronu fazladır beyne kan gitmez senin de dişil enerjin çok yüksek buram buram östrojen salgılıyon bu durum normal ilişki süresi 1.5 saat üzeri birini bulsan düzelir
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet böyle güçlü uzun bir erkek gördüğümde zaman aşırı ilişkiye giresim geliyor saatlerce
- +1 yıl
1.88 im beni görsen mesela gabahsgs tahrik mi olursun 😃
Soran+1 yılKalıplıysan evet işte gerçekten çok istekliyim
- +1 yıl
1.88 fitness antrenörüyüm gagagaga sana foto atmak istedim nasılım yorumlatıcam ahaba
Soran+1 yılTahrik olmak istemiyorum daha fazla 😂
- +1 yıl
Olmazsın ya gabahsgs 😃
+1 yılkadınlar insan değil mi ihtiyaçları yok mu toplum böyle diyo diye sizin libidonuz yok mu cinsel obje yerine koyuyolar kötü de bunu sizin yapmanız daha kötü. insanım yav istekli olabilirim sürekli isteyebilirim bu kötü bir şey değil dalga geçilecek bir şey değil neden öyle olsun cinsellik zaten bir ihtiyaç o yüzden bu düşüncelerden bir çıkın artık be
12 Yorumla
Soran+1 yılBana göre bir ihtiyaç zaten çok istekliyim ama çevreden böyle denince garip hissediyorum
- +1 yıl
çevre dediğin toplum o da dediğime geliyo.. toplum kadınları ikinci sınıf insan yerine koyuyo, cinsel obje yerine koyuyo avrupa medeniyet dediğiniz ülkeler p. rno sektöründe kadınları seks işçisi olarak gösteriyo cinsel obje olarak erkeklerin ihtiyacını gördüğü sadece bir obje olarak gösteriyo. bunlar normal mi peki? bir kadın bir erkekle beraber olduğunda kadını kullandı attı deniyo bu normal mi? toplum çevre konuşuyo herkes konuşuyo. ama sizde bir insansınız cinsel obje değil seks işçisi değil ihtiyaçlarınız var libidonuz yüksekte olabilir siz kendinizin farkında olun yeter biri öyle değil böyle dediğinde hayır ben varım benim libidom yüksek demen gerek demesen bile bunun farkında ol toplum kulaktan duyma konuşur ama karşı cins değildir bilemez bir de seks hakkında her şeyi biliyoruz da seks hariç her şeye doyduk anasını satayım bu daha ironi 🤦♂️
İlişkilerde libidosu yüksek kadınlar tercih edilen kadınlardır bu arkadaşlar cinselligi sonuna kadar yaşar ve yaşatır onun için onu dezavantaj olarak görme bana bir düşük birde senin gibi yükseği olsa seni tercih ederim, sen mastürbasyon. İle idare edeceksin sevgilinlede oralla birbirinizi evlenene kadar idare edeceksiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet normal bir şey yani sonuçta cinsellik erkek cinsiyetine özel bir şey değil. Şükredin ki birgün cinsellik yaşayabileceksiniz. Ben; kızların istediği gibi yakışıklı, en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, büyük penisli, kaslı, esmer veya kumral vb. özelliklere sahip olmadığım için evde kaldım; kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek. Şu hayatta en çok istediğim şey çocuklu, mutlu ve huzurlu aşk evliliği ama imkansız işte.
02 Yorumla
Soran+1 yılNerde yaşadık gözünü seveyim kaç yaşına geldim hiç bir şey yaşamadım. En azından isteksiz olsaydım keşke. Allah’ta beni bu libidoyla sınamış.
Cevap sahibi+1 yılYaşamamış olabilirsiniz ama illa ki yaşarsınız ileride. Ben hiç yaşayamayacağım dediğim gibi. Hayırlısıyla en kısa sürede birlikte mutlu olabileceğiniz, adam akıllı birisi karşınıza çıkar İnşallah.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal hatta daha da arttırıyorum iddiamı, kendine güvenen erkekler için tercih sebebi. Çoğu erkek laf cambazlığı yapıyor ama sahiden istekli bir kadınla başa çıkamıyorlar ya da başkasıyla yatabileceğini düşünüyorlar. Ben böyle düşünmüyorum. Kadın ne kadar istekli olursa olsun sevdiği kişi varsa o kişi ihtiyaçlarına cevap verdiği takdirde sadık kalır. burada da güçlü kuvvetli enerjik bir erkek bulma gerekliliği ortaya çıkıyor senin için.
00 Yorumla
+1 yılBence gayet normal ama ilişkide olduğun kişi ne kadar hoşlanır bu durumdan bilmiyorum benim sevgilim sevmiyordu resmen azmamdan rahatsızdı soğuttu bu da beni
12 Yorumla
Soran+1 yılNormal değil mi ben de böyle olurum kesin erkekler lafta hepsi çok iyi cinsellikte ama gerçekten istekli bir kadınla başa çıkamıyorlar
- +1 yıl
Kesinlikle böyle. Yani istekli olsun istekli olsub isteyip bunu kaldıramıyorlar basit biri olarak görüyorlar ya da aldatilicam korkusu var :)
Gayet normal kadın dayanmıyor sadece bastırıyor. Bana sorsan doğru değil bu. Ben de aşırı istekliyim ve bu gayet normal. Günde kaç defa yapsam doymuyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam da sen de duyarsın etraftan erkeklerin ki kabul görmüş bir olay ben böyleyim diye utanç hissediyorum
+1 yılKadınlarda olan hormon yüksek olabilir östrojen ya da progesteron hormonu yüksek olabilr tahlil yaptır
015 Yorumla- +1 yıl
Yani kadın cinsellik hormonu yüksek olabilir demek istedim çünkü erkeklerin cinsellik hormonu başka kadınların başka hormon yüksekse belki oyüzden çok istek olabilir
- +1 yıl
Bu arada çok çikolata ya da kako yiyyonmu oda böyle yapabilir belki çok yenir
- +1 yıl
Siteden okudumda çikolatanın arttırdığı ispatlanmamış ya da bilimsel olarak ispatlanmamış öyle bişeyler yazıyodu ya da yani kesin doğrumu yanlışmı bilinmiyo galba
- +1 yıl
En iyisi gidip bi hormon testi yaptır
Soran+1 yılYiyorum evet yediğim besinler genel olarak enerji verici Zaten
- +1 yıl
Çikolatayı ya da kako sık yiyyosan olabilir belki bide diğer yediklerinde cinsel gücünü arttıran yiceklerse o zaman normaldir heralde bu kadar istek olması diye düşünüyom tabi bilerekte isteği arttıran yicekler yemiyosundur ama sevdiğin çoğu şey öyle olmasada kaç tane vardır isteği arttıran şeyler yediklerinin arasında
- +1 yıl
İstersen google dan cinsel gücü arttıran yiceklere bak bide bazı yicekler kadınlar için arttırıyo mazısıda erkekler için yanlış değilsem öyle ama ikisi için olan yiceklerd var
- +1 yıl
Çok enerji yapan yicekler yemek isteği arttırırmı bilmiyom ama sanırım yiceklerin isteği arırma nedeni çok enerji ya da az enerji olması değil içindeki maddler besin değerleri vitaminler
Soran+1 yılOlabilir biraz da genetikte olabilir genel libido yüksekliği bende var zaten ama dediğin gibi başka şeylerde tetikliyor olabilir araştırıcam teşekkür ederim
- +1 yıl
Çikolatada magnezyumdan dolayı isteği arttırdığını hatırlıyom öyle bişey ama eminde değilim pek
- +1 yıl
Aa libido yüksekse evet ondandır o zaman
- +1 yıl
Libidoyuda okumuştum
- +1 yıl
O zaman hem libido yüksek hemde isteği arttran yiceklerden bikaçından sürekli yiyyosan o zaman onlardanda büyük ihtimalle
- +1 yıl
Dediğim gibi google dan bak sonra o hep yediği isteği arttıran bikaç yemeği azalt ya da tamamen kes 5 günlüğüne o zaman fark edersin
- +1 yıl
Denemeden bilemezsin dene bence
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılGarip değil, o dediğin toplumun algısı. Gayet de normalsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılToplumun algısı bazen insanın kendini garip hissetmesine neden oluyor.
+1 yılErgenlikte olsan neyse dicem de 25 i geçmissin
01 Yorumla
Soran+1 yılHep böyleydi ama zaten yaşamadıkça da insanın içinde büyüyor
Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. ben bir erkek kadar cabuk tahrik olabilecegini düşünmüyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir tabi ki ama genelde biri değince dokununca tahrik oluyorum ama gene de rahatsız edici
- +1 yıl
o kadar oluyorsan manitan olsa vay haline senin
Soran+1 yılBenim değil de onun vay haline gibi
- +1 yıl
gunde kac defa mastürbasyon yapıyorsun da böyle durumlarda:)
Soran+1 yılDurduramıyorum kendimi
- +1 yıl
demek bir dil hissetsen vajinan da o zaman cok cabuk bosalırmısın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBakireyseniz oldukça normal çünkü kafanızda bazı şeyleri ulaşılmaz olarak görüyorsunuz.
021 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyim evet ondan mı oluyor öyle gördüğüm için mi? Biraz açar mısın lütfen? Kafamda oturtmak istiyorum
- +1 yıl
Yani bunca yıldır kafanızda kurduğunuz fantezilerle cinselliği, ulaşılmaz ve mükemmel bir his olarak tanımlamışsınız. Siz aslında cinselliğe değil kafanızda kurduğunuz olan cinselliğe isteklisiniz. Ayrıca bir anlık istek ile bekaretinizi vermek gibi bir hataya da düşmemelisiniz.
Soran+1 yılEvet mesela hep cinsellik yaşayan insanları çok kıskanıyorum. Veya ben yaşamamışken karşı taraf yaşamış olsa kaldıramayacağımı düşünüyorum kendim mahrum kaldığım için. Bu kadar istekli olduğum için. Ondan yapmak istiyorum. Bir de isteğimi zor kontrol ediyorum.
- +1 yıl
İsteğinizi kontrol etmezseniz pişman olursunuz. Evlilik dışı bekaret verip de sonraki ilişkilerinde bu sebepten terk edilen çok kadın var. Mahrum kalıyorum gibi bir düşünceye de kapılmayın. Zamanı gelince evlenip de yaşarsınız. Ben de 29 yaşımdayım ve bakirim. Hiç de şikayetçi değilim.
Soran+1 yılSen öylesin keşke senin gibi birine denk gelebilsem çok üzülüyorum diğer türlü olursa diye.
- +1 yıl
Diğer türlü olursa da en azından çok zengin birisi olsun ki değsin. :D
Soran+1 yılSen öyle mi düşünüyorsun zengin olsa tamam mısın
- +1 yıl
Değilim ama kadın olsaydım farklı düşünürdüm. Ben bakire bir kadın olsaydım ve zengin fakat benden önce ilişkisi olan bir adam gelseydi belli şartlar dahilinde kabul ederdim. Eğer üzerime ev, araba, belli bir miktarda para ve altın yaparsa kabul ederdim. Öyle ya her şeyin bir bedeli vardır. Sen, nefsini köreltmek için kadınlarla yat ama evlilik zamanı gelince ''temiz'' kız iste. Yok öyle yağma. Kadın ile erkek eşittir. Mademki bakirelik senin için önemli, bunu şart koşuyorsun; o halde biraz da sen vereceksin bir şeyleri. O verilecek şeyler de maddi olacaktır.
Şimdi bunları okuyunca bana kızabilirsin ama oldukça adil bir yaklaşım. Ben erkek olduğum için böyle bir yaklaşımda bulunamam kendim için ama kadın, erkeğe bunu teklif edebilir. Öyle ya adam; benden önce kadınlarla yatmış olacak, sonra da gelip de bakire kız isteyecek. Ben de ondan bir şey almadan bunu kabul edip de evleneceğim, onun yatağına gireceğim ve kadınlık yapacağım, çocuklarını doğuracağım ve analık yapacağım onlara... Burada hak kaybına uğramış olmuyor muyum? Kendinizi ezdirmeyin.
Soran+1 yılSen de zengin bir ailenin kızıyla evlenebilirsin 😂 açıkçası dediğin doğru hiç bir şey bedelsiz değil. Ama sorsan o zengin erkekler de hep kendileri mağdur. Halbuki yaptıkları birini satın almak resmen. Böyle hissetmek ya da gurursuz bir insan olmakta istemem. Ben kadın olsam bile nefsim ne yazık ki beni zorluyor. Dediğin gibi insan bulmak zor ki diyelim buldum ama adamı sevmedim, parası için mi evleneceğim? Bu da ayrı bir gurursuzluk. Bilmiyorum inan çok zor ben kabul etmek istemiyorum diğer türlü bir durumu.
- +1 yıl
Erkek olarak ben para isteyemem ama kadın olsaydım isterdim.
Soran+1 yılYok canım biliyorum elbette sizin de öyle bir çifte standart olayınız var. Ama İnan kadın olarak bile bence gurur kırıcı bir şey. Dediğin gibi kadın da erkekte eşit ama insanlar yüzünden durum bu hale gelmiş.
- +1 yıl
Hayır bu çifte standart değil. Ben normalde de kendimden zengin ve daha iyi kariyeri olan biriyle evlenmem.
Soran+1 yılBen de aslında bunu istemiyorum ama. Evlenen erkekler var ki bence gayet normal olabilir. Sen tercih etmeyebilirsin ama edeni de eleştirmezsin mesela gibi.
- +1 yıl
Ben bunu sakın yapmayın dememdim, ben yapmam dedim. Bana ne ki el alemin ilişkilerinden? Ben sadece adil olmak bakımından kadını kayıran bir öneri sundum.
Soran+1 yılHayır demek istediğim çifte standart olmasının sebebi bunu yapan erkeğin eleştirilmesi ama kadının eleştirilmemesi ve bu seninle alakalı değil toplumsal bir olay bunu demek istedim. Ama işte ben kadın da olsam eşitlikten yanayım o yüzden ben de istemiyorum mesela ben de bunu belirttim.
- +1 yıl
İstemeyebilirsiniz. Erkekle kadın eğer her açıdan eşit olsaydı dediğiz doğruydu ama eşit değiller. Eşit olmayanlar arasında eşitlik fikriyle hareket etmek ise adalet değildir. Adalet ile eşitlik aynı şeyler değillerdir.
Soran+1 yılŞu anki yaşam şartlarında elbette ki iki tarafta bir eve aynı emeği verebilir. Erkeğin kendini ezik hissetmesine gerek yoktur bu da benim düşüncem. Nasıl ki kadın- erkek evlenmeden ilişkiye girme olayında eşit olmalıysa diğerinde de eşit oranda olabilir bu da benim düşüncem.
- +1 yıl
Siz bilirsiniz.
Soran+1 yılAynen.
- +1 yıl
O zaman sorun yok. :D
Soran+1 yılBence de ben bakir ve zengin olmasa bile sevdiğim biriyle gitmek istiyorum 😂 olmazsa da evlenmem zaten.
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkesin bünyesi farklı, normal tabiki. Önemli olan kendine göre birileriyle beraber olman. Cuckold ilişki tavsiye ederim en sağlıklısı. Ben de cuckoldum
00 Yorumla
+1 yılGarip hissedecek bir durum yok sagliklisin bu cok normal. Garip olan bu arzulari bastirmak olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Böyle olman çok normal
Bunun kadın veya erkek olmakla alakası yok
Her insan ne kadar etkilendiğini dışarıya yansıtmamasından dolayı00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe guzel bisey. Sana tavsiyem bi erkekle sevismiceksen bi kizla sevis daha rahat edersin
06 Yorumla
Soran+1 yılDaha Neler
Cevap sahibi+1 yılYa birak simdio kadar azginsan illa hayalini kurmuswundur.
Soran+1 yılHayır sevmem
Cevap sahibi+1 yılDaha oncede boyle istemem deyip kestirip atanlari gorduk ama bu sabit fikirden siyrilinca neler yasadilar. Sen bilirsin ama ben tavsiyede bulundum
Soran+1 yılOnların içinde vardır ben direk erkek istiyorum bilemezsin nasıl istediğimi
Cevap sahibi+1 yılTahmin edebiliyorum gozun donuyo azginliktan, disarda her erkege o gozle bakip acaba bu b3ni nasil becerir diye dusunuyosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal annem fransada profesyonel bir p*rno yıldızıydı birçok filmde oynadı filmler dışındada çok sevgilisi vardı
04 Yorumla- +1 yıl
Agsbbshssbsag annen idolmüş kaanka
Cevap sahibi+1 yıl@Musty_Gregor teşekkür ederim ama idol sayılmaz burada çoğu kişi zaten çok eşli artık normal sayılıyor fransada katoliklik gerileyince insanlar zevk için yaşamaya başladı
- +1 yıl
Fransadaan kuzenim geldi 2 gün önce tononda yaşıyor sahil kenti belki bilirsin fra dada insanlar tr de ki kadar rahat yaşamıyor burası nolmuş falan orası daha edepli saygılı herkes burada çok şımarık olmuş gi yarım Türkçesiyle yorumlar yaptı dogru mu bu TR de çok bozuldu z kuşagı aşırı bozuk şekilde gelşyo
Cevap sahibi+1 yıl@Musty_Gregor evet orada özelde yaşanır ne yaşanırsa ve insanlar daha üsturuplu saygılı kesinlikle
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan değil mi, neden normal olmasın.
00 Yorumla İlerki yaşlarda azalır doğal süreç
00 YorumlaÇok iyi, partnedin şanslı olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet çok haklısın. Eğer istersen birazda olsa konuşabiliriz
00 Yorumla
+1 yılNormqk tabiki boyle cok istekli kadin bulmak zor
00 Yorumla
+1 yılgayet normal olmaması anormal
00 Yorumla
+1 yılÇok iyisin. Aslında normal
00 Yorumla
+1 yılBence öyle olmalıdır zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. normal. insanlar farklilik gösterebilir
00 Yorumla
+1 yılSen kalitelisin doyumsuz hatun başkadır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 12,8b cevap paylaştı. Kadınlar zaten dayanamaz çabuk azar
00 Yorumla
+1 yılNormal bu garip değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar daha isteklidir sadece belli etmezler
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYapı meselesi bu durum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLibidon fazlasıyla yüksek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSexting yapıyor musun peki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok güzel bi durum neden garip olsun ki 😍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılnormal tabiki eşin veya sevgilin şanslı
00 Yorumla
+1 yılNeyi dert ediyorsunki zevk almaya bak işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılSon derece normal.
00 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal
00 Yorumla Neden olmasin ki
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBulamadık şöyle bir hatun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne yapıyorsun tahrik olunca
01 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon :(
- Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılNormal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormall
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılnormal bence ya
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne