25 yasindayim ve bakireyim ama bu dinsel acidan bastirilmislik degil halbuki dis gorunus olarak acik ve sarisinim cogu insan olmadigimi dusunuyo aksine dis gorunusten. Evlenmek istemiyorum ya da baya gec evlenirim sirf bu yuzden korumak sacma mi sizce kendimi? Ben ozel biriyle olsun istedim hep ama herkes cikar odakli beraber oldu guzelligim icin yatmak icin o yuzden de istememistim bir de ilk gece korkusu vs. Sizce bu yasta bakire kalmak sacma mi? Ya hic evlenmessem?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl25 yaşında olman çok büyük yaş değil ancak emin olun bir çok kişi kadın olsun erkek olsun özel kişiyi bekliyor
Kimisi evleneceği kişiyi bekliyor kimisi aşık olacağı kişiyi değerli gerçek kişilikli insanlar vardır emin olun.. ancak günümüz gönül işleri çok lakayt olmuşTek tük de olsa kaliteli insanlar vardır00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHic sacma degil aslinda. Toplumda bir baski var sanki illa birileriyle yatmalisin tarzinda ama. hicte oyle degil. Bak guzel demissin ben ozel birini bekliyorum diye. Bu ozel biri evlenecegin ya da evlenmeden birlikte olacagin kisi olabilir. Sayet bu dusuncedeysen ki oylesin bence o kisiyi bekle derim. Evlenmesen bile o kisi illa ki karsina cikar.
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen oyle kimseden korkum falan da yok engelim yok bu konuda kendimi kullanilmis hissetmek istemiyorum 3 gunluk kisilerle olup sadece en azindan bana gercekten deger veren sevdiginden emin oldugum biri olsun dedim hep evlenmessm bile anladin mi... o kisi de asla cikmadi bugune kadar bundan sonra da cikmazsa eger ne icin bekliyorum ki diye dusunuyorum bazen
- +1 yıl
Cikmazsa evet bosuna yasamis oluyorsun bir nevi. Cinsellik bir yerde hayatin tadi tuzu. Yemek. yemek uyumak ve diger ihtiyaclar gibi bir ihtiyac. Ama bunu istedigin sevdigin arzuladigin biriyle yasamak ayri bir guzel. Ne diyim insallah istedigin gibi olur. Ama sana bir tavsiyem olsun evliligi onermiyorum ama illa evleneceksen bunu erken yasta yapmalisin.
Soran+1 yılcok tesekkurler guzel dusuncen icin
- +1 yıl
Rica iyi geceler.
+1 yılBu yaşta bakire kalmak saçma diye gidip salağın tekiyle yatacağına bakire kal daha iyi. Günün birinde sevdiğin düzgün biri olursa o zaman yaparsın saçma diye düşünüp yanlış kişiyle kötü tecrübeler yaşama.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende 24 yasindayim ve aynen bende bakirim guvenmiyorum istesemde karsi tarafla olmuyor falan evlilige zaten karsiyim falan baya baya ayni gibiyiz bu konuda
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılbekaret bir tercihtir bana göre ya da en azından öyle olmalı.. toplum çevre için değil.. bekaretini kaybetmeden de bir şeyler yaşanabilir..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Saçma mı değil mi bunun kararını kendin veremedin mi bu yaşına kadar 😒boşa yaşamışsın
00 YorumlaEee siz evlenmezseniz bu erkekler bekar mı kalacak, kül hakkına giriyorsunuz demedi demeyin 😅
00 Yorumla
+1 yılBen de aynıyım. Dinsel veya başka bir konuda bir bastırılmışlığım yok. Hiç denk gelmedi sadece.
00 YorumlaBakire kalmak zorunda değilsin, evlenmek zorunda da değilsin.
00 YorumlaNiye evlenmiyoruz jajfhshd evliliğe neden karşısın ki kanka
00 YorumlaSakinleş biraz bırak başkalarının ne dediğini, gayet güzel bir şey yapıyorsun :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç de saçma değil sirf bakire kalmamak icin sevmedigin biriyle oylesine olucaksan tabikide cok sacma sevdigin her seyinle guvenebilecegin biriyle yapmak en mantiklisi.
14 Yorumla
Soran+1 yılben de oyle olsun istedim yoksa kimseden korkmuyorum ama iste o insan da beni bulmadi ya hic bulmazsa diyorum mesela
Cevap sahibi+1 yılUmudunu yitirme ne olucagini hic bilemezsin umarim karsina cikar sevecegin biri
Soran+1 yıltesekkur ederim guzel dusuncen icin
Cevap sahibi+1 yılRica ederim😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden sacma olsun. Hepsini bosverde Samimiyetin cok hos, nerdensin peki sen
00 Yorumla
+1 yılToprak olup karıncalar yiyeceğime amcalar yesin, bence arzuladığın kişiyle cinsel ilişkiye gir
00 YorumlaHep böyle laflar ediyorlar bekarlar ama hepte evlenirler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 kere yaparsan bir daha durmazsın. Bence kıymetini bil şuanda
00 Yorumla28 e kadar bekle olmadı yap bence
00 YorumlaYapacak bir şey yok, olmuşla ölmüşe çare yok
00 YorumlaSen daha iyisini bilirsin canım senin hayatın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılevlenmezsen bozarsın gider knka
02 Yorumla
Soran+1 yılama kac yasinda emin olucam bundan hhahh
- +1 yıl
35 den sonra umursamaz kimse bekareti asdasdsa
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. özel biri değilse zaten seks yapmak saçma olur
00 Yorumla
+1 yılNe güzel ya lütfen sabret 😇
00 Yorumla
+1 yılSana kalmis.
00 Yorumla
+1 yılmerak ettim şu bakire gibi gözükmeyen tipini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılaçılmadan iade
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerak ediyorum nerede yaşıyorsunuz okuyor musunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoru bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri