- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılElbette acı olacak sana olmayacak demiyorum ama acıya tamamen acı olarak hissetmek ya da onu zevk olarak hissetmek tamamen senin elinde olan bir şey o yüzden dediğim gibi kendini rahat bırak ilişkiye girmeden önce biraz bir şeyler için konuşun edin birlikte duş yapabilirsiniz kendinizi yükseltip ilişkiye girin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılyavaş yavaş sokmaya çalışında kızın canı daha çok acır kız kendini sıkıp kastığı için, önce hafif alıştırmalarla yani sadece penisin baş kısmını sokup biraz bekletip çıkartarak kızın alışması sağlanır, ben en az 20-30 kez böyle alıştırma yaptım, her seferinde hatun istemsizce kendini sıkıyor içine penisin başını sokunca, geri çekerken kendini sıkmadığını hissettim hep kendini rahat bırakıyordu, ben de en sonunda yine başını soktum 2-3 dakika bekledim öylece, hafiften geri çekmeye başladım, hatun kendini sıkmayı bırakınca bir den bastırdım kendimi ileri fazla zorlanmadan köküne kadar girdi iyice bastırdım kendimi öylece kaldım, hatun sadece o ilk hamle yapıp köküne kadar soktuğumda aıııııh diye inledi o kadar, içinde bekletirken felan fazla bir tepki vermedi, 5 dakika kadar öylece içinde hareket ettirmeden beklettim, daha sonrasında hafiten git gel yapmaya başladım bu esnada kız inlemeye kıvranır gibi olmaya başladı ben de 4-5 kez git gel yapıp çıkarttım tamamen, dha devam etmedim ilk gece... daha sonra konuşrken iyi ki öyle birden soktun yoksa yavaş yavaş benim alışmamı bekleseydik hala giremezdin felan demişti ;)
11 Yorumla- +1 yıl
Roman gibi yapmışsın sende baya attın yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yılHayır, korkacak bir şey yok. Doğal kayganlaştırıcı var ya hani sulanıyor falan. Senin canın yanmasın diye işte. Eger evleneceğin kişi ayı nın teki değilse, korkacagin hiçbir şey yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. alıştırırsa sorun olmaz gerdekte 7-8cm kalkmış haliyle karşılaşanlar var onu düşünüp şükredebilirsin de :)
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeyi ve oralı uzun tuttur ve sen üste otur istediğin şekilde.
00 Yorumla
+1 yılBiliyorsun canım yanabilir lütfen sakin ve yavaş davran de hatta önceden kaydırıcı alın kullanın
00 Yorumla
+1 yılSabah sabah bunumu düşünüyorsun ;)) ne kadar var düğüne?
00 YorumlaSokacak kişi tecrübeli ise korkma ama bir öküze denk gelirsen yırtar geçer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani önemli olan ilk kez olduğu zaman anlayışlı davranması gerektiğini bilmesi gerekir 😅 sonra zaten onundur yangından mal kaçırır gibi saldır mamasi gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltamamen evleneceğin erkekle alakalı bişey bu. şimdiden bu korkuların seni vajinismus yapar. zevk kısmına odaklan sen, korku değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKorkma anı yaşa heyecanlı ol sadece bekle kendisini yönlendir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSerrt s**ker iste ne guzel tadini alirsin knk super
00 Yorumla
+1 yılBak ufaklık partnerin işini bilirse fazla canın yanmaz
00 Yorumla
+1 yılAnlayisli biriyse acitmadan yapabilir senin de kendini rahatlatcak bazi onlemler alman lazim kasilinca da aci olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce alıştırma yap daha iyi olur senin için
00 Yorumla
+1 yılKorkma korkma acımıcak☺️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. o kadar korkma istekli biriysen hiç sıkıntı olmaz
00 YorumlaSoyle sertce sokmasin yavas yavas soksun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayır aga 2022 yılındayız
00 Yorumla
+1 yılsende yavaş olmasını soylersin
00 Yorumla
+1 yılAlıştıra alıştıra yavaş yavaş sokarsa acımaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet canm canin baya yanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkorkunun ecele faydası yok.
00 Yorumla
+1 yılÜstelik canını acıtabilir
00 Yorumla
+1 yılhızlı sokarsa hisetmessin yavaştan girerse acıtır
00 YorumlaGirdikten sonra acıyı unutursun
01 Yorumla
+1 yılZevki orada zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Seni iyi hazırlamalı
00 YorumlaAcıtırlar
00 Yorumla
+1 yılCanın çekiyor senin sabah sabah
00 Yorumla
+1 yılAma bu erkeğin elinde olan bisey korkmakta haklisn
00 YorumlaEvlendin mi
00 Yorumla
+1 yılBunu sevgiline sor
00 YorumlaNarin dokunuş ysoarb acımax
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHimmm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsoylersin yavaş diye
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne