ama sanirsam birini kacirdim diye pismanim🥺
Belkide begenmicek ya da nebilimm
Toplum baskısı olduğu için bir an önce evlen falan stres oluyor anlıyorum seni ne demek istediğini buradaki erkeler baya saçmalamiş onlar hiç bir zaman anlayamaz kızların korkularını
Ehh yani toplum baskisi biraz nasil desem bir gorucu gelirdi zorlar dururdu sonra tam ondan kurtuldum derdim baska birtane cikiyordu. O beni baya bi kotu yapmisti. Ama sukur son zamanlardir yok sessiz
Cevap
15Cevap
Korkma nedenine ulaşman lazım atalarından gelen bir korku mu onu araştır. Acıdan korkuyorsan bence geçer.
bilmiyorummm yaa, sadece korkmak degil bence birazda utangaclik var
Ooo olabilir ama eşinle evlenince kaynaşınca geçer gider
ayyy insallahhh vallaa yaaaa :)
simdi bide zaten o gorucuyu red ettim diye cok pismanimm.. onunla olmak istiyorumm
O zaman yine haber sal kaynaşın iyice geçer o utangaçlık
bakalimmm isteee annesi konuyuu acarsaa annem ancak ozaman soylicekkk :(
Korkulacak bir şey yok , boşyere kendine korkular üretme, gayet hoşuna gider sonradan ve hep istersin🤭🤭🤭..
aayyyyy umarimm oyledirr yaaa :)
O düşünceleri kafanızdan atın canım ilk gece korkusu kadar saçma bir düşünce yok
Acaba neden insanlar bukadar korkuyorki? Hani eger cok sacmaysa korkmak
Eski dönemlerde köylerde insanlar nasıl yapacağıni bilmiyorlardı anlatılırdı o şekilde yaparlardı kimisi yapardı kimisi yapamazdı
Kişi tam bilmiyor etmiyor zorluyor kadın acı cekiyor dolayısıyla dilden dile çok acılı geçti düşünceleri anlattikca dinleyen kişiler de korku oluştu.. arının isirdigini düşün acısı o kadar bir şey o an belki 10 dk acır bozulur acısı gider
Hmm anladimm cok tesekkur ederimm..
Yani aynenn haklisinn.. simdiki zamanlarda aciyan diyende var acimiyanda hani belirsiz.
Bende sadece acima korkusu yok. Daha cok utangaclik bence.. omrun boyunca kimse gormuyor vucudunu birsey girmiyor icin. Sonra biranda biri goruyor cirilciplak seni bide icine koskocaman sey giriyor yani nebilim
İlk gece zaten utanma duygusu gidiyor kayboluyor
Ayyy umarimm oyledirr yaaa…
Öyle zaten
hmmm anladimm tesekkurler <3
insallahhh o gorucu geri gelirde olur :(
Hayırlısı olsun
aminn insallahh..
acabaa onu nasil geri cagirabilirimm.. ya da nebilimm..
annem dedi annesi birsey derse ozaman soylimmi felan diyede dedim soyle ama annem annesini gorene kadar ya da nebilimm konu acilana kadar
Hayırlısi kısmetin de varsa olur zaten
Tabi gördün çocuğu hoşuna gitti tahrikte etti seni 😁😁
Aynenn oylee, hayirlisi yaa
Hahaha tovbe tovbe yok oyle birsey olmadi.. oyle yuzune felan hic bakmadim etmedim bile dogru duzgun
Hajaaha🤣🤣🤣🤣
😅🙄😂
😎😎😎😎
Hahahhaa😂😂
Bu zamana kadar oyle birsey hiic yasamadimm ya
Merak ettiğin bir durum olursa msajda atabilirsin sıkıntı yok canım
tamam sagol canimm🥰🥰
Bu konularda kadınları korkutan bir toplumda yaşadığımız için normal.
Aslinda kimse korkutmadi bu zamana kadar. Ama bn kendim korkuyorum ve galiba utanmaklada geliyor olabilir
anormal bence. kaçınılmaz bir son. ayrıca dünyada milyarlarca olan bir şey zor olmamalı.
Aynenn doganin gerektigi birsey o aslinda. Ama bilmiyorum bir sekilde korkuyorum ondan.. ve utaniyorumda
Herkesin yaptığı bir şeyden utanmakta saçma.
Biliyorumm cok sacma ama
Kendini hazırla şimdiden ileride evlilikte sorunlar yaşarsın. Utanılacak şey değil. Olmasa insanlık olmaz.
Kendimi nasil hazirlicam simdiden?
Kafa olarak. Bu normal. bir şey, bundan korkmayacağım. O gün geldiğimde en özgür halimle olacağım şeklinde
Anladimm, biraz zor olacak gibi ama bakalimm.. insallahh o gorucu tekrar gelirde🥺 olur hersey
İnşallah hakkınızda hayırlısı ise olsun.
Aminnn insallahh. Allah razi olsun
Okuze denk gelirsen intihar et bence de lan abartilacak birsey yok hal ahala
😅😅😅
Tabiki de değil dünyanın kanunu o zaten seks hayattir zamanla alsiiyoe zaten
Yani dogru dediniz, iyi birsey olmasaydi zaten hic olmazdi o.. ama nebilim yaa boyle bi korku var icimde
Seninki o benimkide doğum yapma. korkusu var evliyim. birde 1 aydır hamilelik için uğraşıyor ama korkum var her insan çeşit çeşit bende böyleyim ahahaha
Rabbim kolaylastirsinn insallahhh.. aynenn kolay degil tabikide o dogum hele.
Ama rabbim onun kolayligini veriyor yani.. soyle dusun cikan sey cok guzel birsey ve butun gunahlarin dokuluyor
Amin bakalım ben öyle korkarım sen öyle 😀bir yandan komigiz
hahaha aynenn vallaa yaaa :)
peki sen korkmamismiydin ilk gecende
Inan çok kötü ilk gece varya 1 2 hafta vajina da yanma çektim o ilk geceden sonra böyle ilk girişi nasıl yaniyor bir bilsen o yanma 1 2 ay sürdü
ooowwww gecmis olsunnn.. eeehh o aralar hic seks yapmadinizmi ki?
Afedersin küçük idrar yapicaksin yanıyor idrar yok ama var gibi de duruyor gidiyorsun yok tuvaletten çıkamadım gibi bir şey yok ama yanma var ondan kaynak li
hmmmm ilk kez duyuyorumm bunuu yaaa :(
Gün-de 1 2 ağrı kesici atarım az az keser 3 u de atarım öyle kesi yanmayı sancısını benim Çok kötü bir şey
Benimki kuru giriyordu çok
haaa o cok buyuk yanliss zatennnn :( keske kayganastirici felan alsaydiniz ya da once seni sulandirsaydi
Seksi bilmiyor çokça acemiydi eşim söyleyen de olmamış sanırım
sen bilmiyormuydunn peki oyle olmasi gerekiyor diye? aslinda erkekler bizden daha iyi bilirler bu isleri yapmasalar bile yaa
Birde ilk gece öyle kolay girmiyor geri çıkıyor penis girsede
Ben biliyorum ama onun düşüneceğini sanmistim
keske yapmadan once konussaydinizz bunlarii yaa.. hahha anlasildii ben konusmadann yapmicaam :)
hmm neden cikiyor ya. peki sende cok kan ciktimi
Çocuk değilsin aş artık bu duyguları kendine gel.
biliyorumm ama cok zor yaa
okadar yil hic birkimse gormedi etmedi, birsey girmedi kucuk delige. sonra biranda bi adam gelip her yerini goruyor ve icine giriyor koskocaman sey
🙂ya bu dediklerin senin kafanda büyüttklerin. Senin gibi partnerim vardı. Bu duyguyu yendik zorda olsa
yani elbette oyledir bilmiyorummm :(
Bütün korkun penisin senin içine girene kadar.
:(
bakalimm artikkk
Bunun için evelnmekten kaçma sakın. Herşeye alışırsın merak etme. Libidon nasıl peki
bakalimmm insallahh.. Şu an ondan birse bahsedemem cunku o seylere girmiyorum
Yanlış anlama düşükse ilerde evlendiğin zamn evliliğün pek sürmez hem isteksiz hem korku sizi yıpratır.
yok bundan korkmam
Kapalımısın sen
kapali ya da aciklikla alakasi yok bu sorunun
Öyle demek istemedim zaten
hmmm tamam
İyi günler
sagol sizede
sende ikinci gece yaparsın :)
Ha bir ha iki fark etmiyor ikiside ikkkez olacak olan birsey
Yani evet oyle haklisiniz. Herkes yapiyor. Zaten kotu birsey olsaydi haram kilinirdi bizlere..
insallahh okuz biri cikmaz.. eger o gorucu olursa pek oyle olacagini sanmam. Cunku az olsa biraz nasil bi seyi var diye anladim. Cok sessiz beyfendi biri. Boyle cekingen biri. Tabi yatakta daha farkli olurda
Yok eger onunla olursa bilmez..
Baskasiyla yapmis biriyle evlenmek istemem. Buyuk konusmayim ama..
eger ben temizsem karsimdakide temiz olmasini istiyorum.. ha o cocuktan bahsediyorsan ondan eminim.. cunku oda hic bir kizla birlikte olmamis. Bunu butun cevrem soyluyor
Hmm anladimm.. ama yinede hic denemeden bilemezki?
Oyle seyler izlemek bize gunah.. pek sanmiyorum izledigini. Ama hani okulda surda burada yinede azcik ogretiliyor
Aynen heralde.. mutlaka sadic anlatir zaten.. bir an once o cocukla tanismak istiyorum yaa🥹🥹 Insallahh hayirlisiyla olur onunla..
Tesekkur ederimmm🙈🥰
Sadece onu nasil elde edebilirim onu bilmiyorum
Ben onu hic gormemistim ve buyuzden red etmistim annesi gelmisti ozaman.. sonra taaa 8-10 ay sonra onu gordum ilkkez ve canım gibi yuz vermedim cocuga.. yani hic konusmadik
Evet🥹🙄
Normal değil. korkulacak bir şey yok
Pff
Normal evet, korkmalısında zaten 😕
Pff🥺
Bu sebepten dolayı evlenmemek çok saçma
Neden?
O kadar zevk alacağın bi olaydan mahrum kalıyorsun
Heralde oyledir bilmiyorum
Evet öyle zaten
Hmm anladimm
Hiç bişi anlamadın biliyorum ve halen aynı şekilde düşünüyorsun 😂😂😂
Hihi😅
😂😂😂😂tamam kapat konuyu kapat
tamam
Sende ilk gece korkusu mu beğenilmemek korkusu mu var boy kilo kaç fizik olarak nasılsın
begenilmek degil aslinda tam, ya da nebilim. . kilom boyum iyi guzel yani.. herkes begenir benim fizigimi..
O zaman biraz özgüven eksikliği var sanırım
bilmiyorummm :(
Biraz kişisel gelişim kitapları oku vidalar izle sanaldan da olsa sohbet muhabbet et insanlarla iyi gelir
seks videolari izliyememde.. kitap okuyorumm
seks ile alakalı bir şey yapma zaten kişisel gelişim kitapları kişisel gelişim videoları oku izle öz güvenin yükselsin
hmm anladimm, tesekkurler
Ricaederim iyi günler diliyorum
sagolun sizede
Değil sonraki zevki düşün
Hmmm🥺
Zevkten uçururum seni
Yok sagool
Yaş kaç senin
Yorumları hep erkeklerin yapması 😂😂😂😂
Aynen doğru dedin
Aynennn oylee vallaa.. onlar bizden merakli
@pwlinsiu 😂
korkucak bisey yok
Oylede iste
Korkuyorum.. yani nebilim
Umarim oyledir ya
tamam sagol
🌸
Normal
Neden yaa🥹
Korkmayın heyecan yapmayın, stres yapmayın işi akışına bırakın
Bakalimm artik
Olur
Sagol
Sağolunuz varolunuz
Tkkp oradan devam edelim
yok sagolun, olmaz
Bununla yaşamazsın ama
Biliyorum🥺
Biraz rahatla gevşe konuşmak istersen yardımcı olabilirim
Yok sagol
Rica ederim mutluluklar
Tesekkurler
Kesin öyledir korkudan
Heralde
Butun adailarimi red ettim.. ama sadece bir tanesine pisman oldum🥺
Iste nasil yapcaz onu pek tam bilmiyoruz daha
Onu geri cagirmak
Hahaa biraz zor yaa, annem oyle arayipta gel benim kizimi isteyin diyemez. Kiz evi naz evidir.
Pff
Zaten oyle yapiyorum.. ama hani ondan bile utaniyorum bence
Yani haklisinn.. ama buyuzdende biraz cekiniyorum.. evlenmek istemiyorum
24
evet biliyorumm tam zamanii..
okulumda bitti isimide buldumm yanii sorun degil.
bu istedigim gorucude gecen sene gelmisti, ama henuz o ara daha yeni okul bitmisti bide isim yoktu buyuzden istemiyordum ve o aralar baskalarida istiyordu beni bunalmistimm.. simdide pismanim ona hic sans vermedimm diye :(
aminn cumlemizinn insallahhhh.. insallahh onu bir sekilde geri getirttirebilirimmm
hihii.. ama nasil olacak onu henuz bilmiyorumm :(
bence o benim nasibimde. cunku ona bakarken annesi.. kucuk kardeslerini nisanladirdi.. diger erkek kardeside gorucu oldu ama kiz kardesi severek..
yani kim oldugunu biliyorumm..
annesi taa ki bana gorucu gelene kadar varligindan bile haberim yoktu.
ama ozaman sadece resmini gormustum onada bakmamistim daha dogrusu..
ve 2-3 ay once kendisini ilkkez gormustum tesaduf. grupla geziye gitmistik ve oda vardi. ve o gunu aslinda yanimdan hic ayrilmamisti yani ayri geziyorduk ama boyle yemek icin felan bir yere oturdugumuzda oda geldi oturdu arkadaslari hep gitmisti ama o sadece tek basina kalmisti.. aramizda bir metre felan yoktu.. ama o an yuz vermedim ona bakmadimm :( keske baksaymisim diyorumm.. o ara arkadasim dostum dedigim kiz ona takildigini hissettim ve buyuzden ona gicik olmustumm :( ama allah var donup ona bakmadi bile..
sonra bayadir yine gormuyordum buaralar bir hafta icinde 3 kere karsilastimm.. ama buyuk ihtimal beni gormedi cunku hepsinde arabadaydimm
korkuyorumki ozaman beni hic istemicek diye.. cunku oda baya bi secici birisiymiss
yani haklisinnn, ama kirilmaktan korkuyorumm :( annemde demisti yazma ona. sadece ilgisini cekmeye calis diye. hani mesela onu gorunce bi korna bas gibisinden hani sadece gorsun diye
hahaha bakalimm artikk
insallah
:)
evet, yoksa yazamazdim
yok olmaz, kusura bakma
tesekkurler
Normal
Hmm🥺
Korkacak bir durum yok
Iste biliyorum ama onu icimden atamiyorum bide sanki o seyi gorecem diye tiksiniyorum
Kendi şeyini görüyon tiksinmiyon onu görünce tiksincen öyle mi
Kendimkine bile bakamiyorum pek.. ama onunki baska haa koskocaman sey asili orada. Ve bende bi fobi var. Mesela ciplak ayak felan bile goremiyorum
Yalan
He tamam
İlk gece korkmana gerek yok
Oyle diyorsunuz ama iste
İlk gece iyi bir ön sevisme olması gerekir Vücudunda her yerini opmesi gerekir Gerekirse oral yapıp iyice ıslanırsan rahat bir şekilde alırsın partnerinde anlayışlı şekilde yavaş yapacak sonra sende zevk alıp inliceksin
Hmmm anladimm sagol
Kendini kasma partnerinde tecrubesizse ilk gece çok uzun sürmez zaten
Eger o aklimdaki kisiyle evlenirsem evet oda benim gibi tecrubesiz biri.
Zaten tecrubesiz birini istiyorum hayatimda
Çok uzun sürmez dememin nedeni de tecrübesiz olduğu için heycan yapacaktır buda erken gelmesine neden olur
Sorun olmaz yani bence? Zamanla olur
Aynn öyle
Oohh iyi ozamann
Tabii ki yaptıkça tecrübelenir
Aynennn.. ama zaten o kisin ilki olmak en guzeli
Bunu asabilirsin
Peki nasil?
Anlatabilirm istersn?
Burdan olursa tamam
Sonra şikayet ediyorlar anlatamam burdan kusura bakma
Tmmm