14 senedir evliyiz ve 3 kızımız var eşim oldukça kibar naif ve sürekli yoğun çalışan birisi 6 senedir beni tek gecelik kadınlarla aldattı ama bu 6 senenin sonunda 1 senedir düzenli sevgilisi var mesajlarını okudum aşık olduğunu yazmış ne olursa olsun onu bırakmıyacağını yazmış eşim neden beni hep aldatıyor sorun ne beni sevmiyor mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAldatmak aslında nedir biliyor musun
Bir insan buna sebep duyuyorsa şöyle bi durum var senden istediğini istediği şekilde alamamıştır hep bi eksik vardır ya da kişi gerçekten karakteri oturmamıştır ve gözü sürekli dışarda dır şöyle bişey de varki sen herzaman elinin altındasın ne olursa olsun hep varsın işini yapıyorsun hizmetini yapıyorsun ilgileniyorsun o yüzden sen edesin diğerleri gelip geçici lakin biri çıkar ona tutulur başı döner aşık olduğunu iddia eder
Aslında aldatan bir insan vazgeçmiştir ne yapacağını soracak olursan şunu söyliyim ya vazgeç kendine yeni hayat kur ya da görmezden gel böylede acı verir madem haberi yok ona kendini sunma çok ta yaklaşmaz zaten ama onu etkileyen davranışlar sergile fakat teslim olma ulaşılmaz olduğunu görsün ya da gerçekten uzaklaş aldatmak çözüm değildir sende kendini karanlığa bırak ma mutluluk her insanın hakkıdır
Umarım daha iyi bir hayatın olur10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aslında bu çok uzun bir konu. Ama özet geçeceğim.
Bahsettiğin durum, öncelikle kabul edilemez. Yani onun aldatmasıni desteklemiyorum. Lakin bir kaç şey söyleyeceğim. Evlilikte aldatmanın bir çok nedeni olabilir.
Muhtamelen senden almadığı, ilgiyi, desteği başkasından alıyordur. Örneğin sen oyun oynamayı sevmezsin. O oyun oynamayı sever. Birlikte bir aktivite yapamazsınız. Haliyle ilk fırsatta, onu anlayacak biri çıktığında ona yonelecektir. İlişkiniz konusunda ayrıntılı bilgim olmadığı için, net veya buna yakın birsey söyleyemem.04 Yorumla- +1 yıl
Erkek ilk fırsatta başka kadına gidecekse neden evleniyor
- +1 yıl
@Ceylaneceecee Aslında ilk fırsatta başka kadına gitmiyor. Zamana yayılır bu olay. Evlilikte her şey rutin olmuştur. İşten eve, evden işe olayı, kişiyi robotlastirdigi için, sivil hayatinda farklılık ister. Eğer evdeki kişi de, bu robotlaşma duygusuna kapildiysa, aldatması her zaman bir ihtimal oluyor. Neden evlenme konusuna gelecek olursam, yaş ilerledikçe, herseyin sistemli olmasını istiyor. Eve geldiğinde yemek olsun. Ütüsu yapılsın çamaşırı yıkansın v. s. v. s. Bu olaylar olmada bile, bir süre sonra, babalık duygusu oluşmaya çalışıyor. Bu yüzden evlenmeye karar veriyor.
- +1 yıl
Evet sonra adam yemek çamaşır ütü ve çocuktan sıkılıyor bekarlığını özlüyor aldatıyor adamın hayatına renk gelecek diye yuva yıkılıyor çocuğun psikolojisi bozuluyor anne depresyon ilacına başlıyor sonra adam ondan da sıkılıyor başka kadına o da yetmiyor başka kadın daha derken sonuç adam dışında herkes mutsuz
- +1 yıl
@Ceylaneceecee hayatta böyle değil mi zaten. Birinin mutluluğu için, birileri üzülmek zorunda kaliyor.
+1 yılBu hoş bir şey olmamakla birlikte. Hem sizde duygusal olarak, hem de psikolojik olarak derin yaralar açar.
00 Yorumla
Sorun esin de sende suç yok ki. Demek ki karakter yok ona bakan kadın da da suç var evli erkekle çocuklu erkekle ne işi var Allah korusun bekar erkek mi kalmadı yuva yıkmayı seviyorlar. Sorun eşin de sen normalsin. Ama uzuldum. Bence boşanma davası ac bi evden git çocukları alıp bakalım koşacak mi peşinizden maddi manevi kadına ve ona dava aç zina var ortada kadında yuvamı yıkıyor diye ozaman koşacak peşinde kadin i birakcak. Eğer cesaretin varsa yap çünkü kaybetme korkusu ile aklı başına gelebilir diye dusundum
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDemek yani sevmiyor çünkü gerçekten sevse aldatmaz
00 Yorumla
+1 yıl6 senedir aldatmasını kendine reva görüp devam etmen hata. İnsan bir kerenin dahi etkisinden kurtulamıyor, ki ha 1 kere, ha 10 kere hiçbir farkı yok benim gözümde. Bu durumu farkında olmadan kabullenmişsin sen ve kocan da bunu gayet iyi bildiği için devam ediyor, niye etmesin ki? Karakteri bozuk, ne yaparsa yapsın senin gitmeyeceğini de çok iyi biliyor.
Allah bağışlasın 3 kızın varmış, belki de onlar için göz yumdun fakat ne babalığa, ne de kocalığa layık karşında ki insan. Hadi seni düşünmüyor, çocuklarını da zerre düşünmeyen bir adamı baba olarak başlarında tutsan ne olur, tutmasan ne olur? Daha fazla buna göz yummamalısın...44 Yorumla
Soran+1 yılBenim bildiğimi bilmiyor hiç birini o kıza öyle şeyler yazmış ki şair gibi ne olursa olsun seni bırakmıcam yazmış😢
- +1 yıl
Bilip bilmemesi önemli değil ki, kendini gram suçlu hissetse ya da hata olarak görseydi yapar mıydı sence?
- +1 yıl
Bir de kibar ve naif yazmış ya , kafayı sıyıracağım
- +1 yıl
@mutevaziadam34 Aynen ya ne kibarı ne nahifi
Eğer eşine ilgiliyi eksik veriyorsan, soğuk duruyorsan, sevgi baginizda ciddi bir kavgaya sebep olcak büyük bir olay yasamadiysaniz karaktersizlik sizin esinizde. Hatayı çokta kendinizde aramayın, ayrıca eşimde demeyin o eş olmaya bence layık değil...
00 YorumlaSorun sen de neden biliyor musun senin eş eş değil karaktersiz itin teki ayrılmama nedenin daha cok aldatsın diye mi gurursuz musunuz cocuk icin deme sakın cocugun psikolojisi daha beter olur s et bosan gitsin yazık gunah ya nasıl miden kaldırıyoe
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhh be bu erkekler neden yapar ki anlamıyorum sevmiyor istemiyorsanız boşanın eğer başkasına aşıksanız bir başkasının nikahında olmak insanı çok rahatsız eder yani niye anlamıyorum hiç o gitmiyosa sen git bence senin koynunda yatan aklı başkasında olan bir adamdan sana bu saatten sonra fayda gelmez inşallah kendi ayaklarının üzerinde durabilen birisindir
01 Yorumla- +1 yıl
Erkekler için boşanmak çok zor
+1 yıldemek ki fiziksel cinsel iç ve dış giyim anlamında eşine tat ve zevk vermiyorsun bu saatten sonra sana tavsiyem ya boşan ya da sevişecek başka bir adam bul
10 Yorumlasen eşinden ayrılmayı düşünüyor musun peki? yoksa seviyorsun ayrılmayacak mısın? sorunun ne bilmiyorum ama bence bu konuyu konuşmalısın onunla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenxe onu aldat oyleye boyle olur sonrada o mesajlastgi seyleri delil olrak kulan malarina tetbir koyup al
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı.
+1 yılBu saatten sonra artık seni sevip sevmediğinin ne önemi var. Tek gecelik diye göz yumarsan olacağı buydu, artık sorgulamak için çok geç...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende onu aldat parasıni baska erkeklerle ye o zaman sana asık olur bu erkekler boyle ne kadar adam yerine koyarsan o kadar seni umursamaz kotüluk yap iyilik bul
10 Yorumla
+1 yılBirde soruyor beni sevmiyor mu diye. Sence seven insan aldatır mı?
10 YorumlaBuna rağmen nasıl hala birliktesin asıl sorun burada.
10 YorumlaSen malsın ondan alabiliyorsun. Ilk ilişkide terk etmen lazımdı anında
01 Yorumla
+1 yıl14 sene sonra aldatan bir koca ilginc ayni zamanda da garip bir durum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sorun sende değildir. O heyecan ve farklı tutku arıyordur
00 Yorumla
+1 yılSorun senin akılsız olman. 6 yıldır neyi bekledin? Boşansana.
00 YorumlaVur tekmeyi gitsin neye katlanıyorsun bu acıya ne kadar dayanır vucud
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıleşinizde karakter sorunu var; belki de sorun sizde değildir.
10 Yorumla
+1 yılSorun sende olamaz ya da olur eşinin aldattığını bile bile neden tepki vermedin çocuklar ozaman , ya 1 ya da 2 ymistir sen 6 senedir neden sesisin çıkarmadin tek gecelikleri neden izin verdin sende sorun var ozamam tek gecelik senle neden olmuyo
00 Yorumla
+1 yılİlk aldatmasında onu affederek en büyük hatayı yapmışsınız. Her defada affedeceğinizi biliyor artık ve bu yüzden aldatmaya devam ediyor. Ya ayrılacaksınız ya da görmezden geliceksiniz bu durumu başka yolu yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseviyor canım hemde çok seviyor. sevmese senden boşanırdı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. kocan rutinlikten sıkılmış anlaşılan farklı bişiyler deniyo kendince
00 YorumlaSeven insan sevdiğini aldatmaz ikinci olarak farklılık ariyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYani ne seni seviyor nede seni arzuluyor sadece evine çocuklarına bakman için seni kullanıp evde bırakıyor bu çok haksızlık seninde ihtiyaçların var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyor demek ki boşanın
00 Yorumla
+1 yılHâla nasil devam edebiliyorsun çocuklar için deme sakin herseyin farkındalar için rahat olsun ama sen gururuna nasil yedirirrsin ya nasıl iğrenç inslarldaniz aldatıyor bosanirsin ya
013 Yorumla- +1 yıl
Bak kardeşim ekonomik özgürlüğü olmayan yani parası olmayan ve bakmak zorunda olduğu çocukları olan kadın hangi parayla kimin yardımıyla boşansın şimdi boşanmak 20 bin liradan başlıyor e bu kadın nerde kalacak çocuklar ne yapacak baba evine de gidemiyorsun kimse çocuklu kadini evine almazki bu kadın tek basina çocuklarla ne yapsin çaresizlik çok zor yaşamadan bilemezsin
- +1 yıl
@Ceylaneceecee niye gidemiyor baba evine baba babaysa alır bırakmaz dışarı da
- +1 yıl
Herkes kendi ekonomi özgürlüğünü alacak önce kardeşim evlenmicek hemen okucak takacak altın bileziği eline ondan sonra koca düşünecek
- +1 yıl
Aile kızını okutmazsa evlendirirse kız ne yapacak hadi diyelim okudu mezun oldu atanamadı ya da normal bir işte çalişiyor e yine evlenip çocuk yapmayacak mi kocasi yine aldatacak o zaman yine tek basina kalacak erkeğe bişey olmaz kadın çalişsa da çalismasa da çocukla tek başina mücadele etmek zor bir de etrafin dul kadin gözüyle bakmasi da var o ayri konu yani yaşaman lazım bekara hersey kolay gelir
- +1 yıl
Her erkek aldatmıyo. Hele böyle evliyken başkasıyla sevgililik felan her erkeğin midesinin alacağı şeyler değil. Erkekler bekarken bile 2 hafta flört edip sıkılıyo
- +1 yıl
@Ceylaneceecee saçma sapan konusyosun ya
- +1 yıl
@Ceylaneceecee Hanımefendi sizi canı gönülden kutlarım.
Hanımların yorumlarını okuyorken şu yoruma gelene kadar bir mantıklı kadın yok mu acaba diye içimden geçiyor idi.
Herkes bir giyotin, bir darağacı kurmuş, bu kadar teferruat ile uğraşamam diyenler de eline balta, orak, satır ne kapmışlarsa kafa göz dalmışlar soruyu sorana.
O kadar empatiden uzaklaşmış ki kadının kocasına olan sevgisi dahi bir basitlik, acizlik, hatta büyük bir suçmuş gibi nitelendirilmiş.
Bu kadar sert yorumlar yapanların arasında mutlaka toplumun normlarına uymayan aşklar yaşayanlar olmuştur.
Yahu ürettiğiniz tüm mazeretleri silip atın, baba evinin zorluklarını, maddi sıkıntıları. Bildiğiniz her şeyi unutun.
KADIN KOCASINA AŞIK O-LA-MAZ- MI?
Öyle yap böyle yap, öyle intikam al, böyle sürünür, şöyle kıslandır.
Arkadaş neden göremiyor sunuz?
Kadın kocasını seviyor, kocasını karşısında tehlikeli bir rakip olarak gördüğü ve ona karşı kaybettiğini düşündüğü bir başka kadından geri kazanmak istiyor.
Burada ki AHLAK ZABİTLERİ ömürleri boyunca tek bir erkek ile öpüşmüş gibi ahgam kesiyor ya gülüp geçiyorum.
Soran kişiye sesleniyorum.
Gönlü kaymış olabilir, bir başka kadına aşık olmuş olabilir.
Git, savaş ve kocanı geri kazan.
Kocanı seviyorsan, ona aşıksan git ve savaş.
Çocukarının babasına sahip çık.
Bir hatalı söz ettiysem affola.
- +1 yıl
@Ceylaneceecee Anlatımınızı yanlış değerlendirmişim.
Lütfen sizi etiketleyerek verdiğim cevabı sadece kişisel görüşüm olarak alınız.
🙏 - +1 yıl
Adamın adı sadakatsiz zaten. Anladık karını aldatıyosun boş yorum yapma
- +1 yıl
@feyziiihüsnü Nick lerden yola çıkarak sadece cvp verme çabasında olan FEYZİ bey mi? HÜSNÜ bey Mi?
Konu benim nick im ve yaşantımdam çok öte.
Allah kimseyi ekleyecek bir görüşe sahip değil iken nick üzerinden goy goy yapacak kadar acz içerisinde bırakmasın. - +1 yıl
Ahahhah görüşüm de yazıyor orada. Allah kimseyi nefsine sahip çıkamayacak başka kadınlara bakacak kadar aciz etmesin.
- +1 yıl
@feyziiihüsnü FEYZİ beye ve veya HÜSNÜ beye hatırlatmak hasıl oldu. Beyefendilerin 🤔 yaptıklarını iddia ettikleri, yukarıda diye lokasyon belirttikleri görüş sanırım soran kişiye yapılmış bir yorum.
Halbu ki kastım benim görüşündeki yanlış görülen yerlere hiç bir atıf olmadan sadece Nick üzerinden yol alma çabası. 🌹🙈
Sevdim seni POKECAN 😁 - +1 yıl
@feyziiihüsnü FEYZİ beye ve veya HÜSNÜ beye sormak isterim, nick im SADIK1ADAM olsaydı.
İsmin SADIK
Soyismim GÜVENDOLU olsaydı öngürünüzde güvenilir bir profil oluşturabilir miydim? 😋
Gizli Üye(36-45)+1 yılfake soru tahminim.. kız hastalik getirebilir hic mi korkmuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgerçekten yoğun çalışıyor, enerji aktarımı diğer tarafa.. durumun zor🤷♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorun sevgi değil. erkek yatak için aldatır. ben de yedim o haltı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaçamak macera arıyor. aslında ne seni ne onu sevmesiyle sevmemesiyle alakalı değil olay
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmiuordur seni. ya da cinsell soguklugunuz varsa
00 YorumlaYa yatakta yetmiyor sun istekleri yapmıyor sun ya da banka * istiyor
00 Yorumla
+1 yılYa bi kere kendine saygın olsun senin aldattığını bile bile nasıl devam edersin çocuklar falan dicemsin belkinama anlıyoruz bizde
00 Yorumlakadınlığa hakaretsiniz sizin gibiler az kendine saygın olsun
10 Yorumla
+1 yılSenin ilgisizliğin ya da bakımsızlığındr misal ben aldatmam ne olursa olsun
00 Yorumla
+1 yılBosansana niye bekliyorsun 14 yıl 3 çocuk ve utanmadan sevgili yapmış bide istekli pislik
00 Yorumla
+1 yılaldatmak küçük bişi herkes yapıyo artık ama yapanlara şunu diyim bu kadar mı doyumsuzsunuz ya *
00 YorumlaYuh artık 3 çocuk ve aldatma yazıklar olsun sevgili yapmış birde
00 Yorumla
+1 yılseni seviyor ama saygı duymuyor sana sen onun için artık bir erkek arkadaş gibisin
00 Yorumla
+1 yılSence seviyor mu? Sevmiyor işte daha nasıl belli etsin adam...
00 Yorumla
+1 yılSen hala buna rağmen evli mi duruyorsun.
00 YorumlaBence en iyisi kendisine sormanız
00 YorumlaSeni aldatmış ve buna katlanmamalısın boşan derim.
00 YorumlaSen bunu bildiğin halde niye hala onla berabersin?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBıkmış senden konuş karşına al
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bunu eşinle konuşmalısın yanlış yerdesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılYatakta sıkıntı vardır büyük bir ihtimalle..
00 Yorumla Maalesef herkes aldatıyor
00 Yorumla
+1 yılburaya yazmak yerine avukat bulsan?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSence sevse aldatır mı bırak sende bak keyfine düzenli sevgili yapicak kadar aşağılık olmuş
00 YorumlaTabikide seviyor hatta kör kütük aşık
00 Yorumla
+1 yılSuç asla tek taraflı değildir
02 Yorumla- +1 yıl
Aldatması onun bir eksikliği bir suçu mu yani? Bu tamamen karşı tarafın karaktersizliği madem suçlu boşansın ben seni sevmiyorum senin şu hataların şu eksiklerin var istemiyorum desin niye diyemiyor yüreği yetiyorsa açıkça söylesin arkadan iş çevirmek korkakların işidir ancak karşı tarafın suçuda olsa aldatması onu haklı yapmıyor gidip boşanabilir sonra ne haltı varsa yer kimsede bişey demez gerçekten bu zihniyeti anlamıyorum
- +1 yıl
@KırmızııOjee bu ne hiddet bu ne celal. Yavaşş. Sanırım sen anlamadın beni. Ortada bir olay var ki sen bunu suç veya başka bir şey olarak algıla bunu işleyen var ve de azmettiren var. Ben burada boşanmanın demedimki. İllaki o yarayı sarma iyileştirme yönünde yorum yaptım. Ama sen yaptığım yorumdaki derin manayı anlayamamışsın. Siz kadınlar hep böylesiniz maalesef
Aldatana nasıl göz yumabiliyosun
00 Yorumla
+1 yılSen de onu aldat kısas a kısas.
03 Yorumla- +1 yıl
@Ceylaneceecee Onu aldattığı zaman kocanın seviyesine inmiş olmuyor mu?
- +1 yıl
- +1 yıl
@Ceylaneceecee Bekarım. Ama onunla evli iken öyle bir şey yapmam. Boşanırım hemen
+1 yılKaraktersiz birisi ve hep yapmaya devam edecek.
00 Yorumlabitmis artik. 6 yildir niye goz yumdun daa.
00 YorumlaKaybetmekten korkmuyor sizi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılistekli teke sendromuna yakalanmış ne yazık ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmez olur mu aşık sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcevap sorunun içinde. ;)
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem