Konuşmaya göre değişir ama tahrik edici konuşursan duygu ve arzu dolu konuşursan dirty talk olursa güzel olur mesela çok güzel **^*^** devam et daha hızlı gibi vs mcjcj ya da daha duygusal seni çok seviyorum denilebilir 🥲
Konuya göre değişir. Benim sondan bir önceki o gün iş yerinde ne olmuş ne bitmiş, kim ölmüş onu anlatmaya bayılırdı. Yahu kızım sus dediğimde üç dakka durur yeniden başlardı. Tamam anlıyorum haftada bir görüşüyoruz konuşmaya ihtiyacı oluyor ama şu olay bitsin öyle konuşalım. Benim yaşımda konsantrasyon bozulmasına hiç gelemiyor insan. Başka ile tayin oldu da kurtuldum.
Olur mu ya konuşacaksın arada, iki tarafta konuşmalı. ses ver öldün mü derler adama. Hem konuşmak diyorsun da yemekte ne yiyeceğini ya da gs maçını konuşmazsın zaten hani. Gerekli laflar gerekli yerlerde itinayla edilmeli
3
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
İniltiler yetmez mi? Pozisyon değişikliğin de bence biraz konuşulmalı. 😏
Konuşmanın konusuna bağlı bu durum. Tam da sevişmenin ortasında siyaset açılırsa tabiki saçma olur :) Ama sevişmeyi daha cazip ve etkileyecek şekilde aralarda kısa tatlı bir sohbet olursa gayet güzel olur diye düşünüyorum
Konuşmak saçma evet. Ama kulağa hoş romantik sözler fısıldamalar karşılıklı hoş olabilir.. Tahrik edici sözler daha da tutku katabilir diye düşünüyorum.
Saçma değil tabiki. Sevişirken kalkıp siyasetten falan konuşmuyorsan tabiki. Birbirini kışkırtacak, daha da yükseltecek sevgi ve istek sözcükleri. Aldığın zevki anlatmak. Daha fazlasını istediğini dile getirmek. Sadece bedeninle değil, kalbinle, ruhunda, aklınla sevişmek. Konuştuklarınla sevişmekten bahsediyorum...
Yani durup da gün içinde ne yaptığının muhabbeti yapılırsa saçma olur tabii ki. Ama tahrik edici fısıltılar, argo kelimelerin yeri olmalı bence o esna da...
Kesinlikle saçma. Hatta amatörce. Ama maalesef Türklerin çoğu bu hataya düşüyor. Zornolarda belli oluyor. Ama ben ilişkilerimde buna izin vermiyorum. Kontrolü ele alıyorum ve yönlendiriyorum. Ben birlikte olan kız kendini hizmetçi gibi hisseder. Tam bir yatak fa hi şesi gibi hisseder. Bu yorumumu okuyan erkeklere tavsiyem. Yatakta kızlara asla acımayın. Boyun eğdirin. Erkek olduğunuzu unutmayın. Kız bir erkekle birlikte olduğunu hissetmeli. Ve asla gereksiz konuşmalar içine girmeyin.
hayır sacma degıl aksıne daha azdırıcı olur tabı ne konustugun ve ses konuna konsuma sekslıne baglı. erkek gozunde soyluyorum kızla seks yaparken a.. ına kodugum bacım... su yavrum a.. mın cok dar harıka guzel fahı.. sem demesi veya kızın erkege si... kicim peze... vengim demesi veya yansıl si.. kiyorum guzelmı demesı veya farklı fantezıler kurarak konusması zevkı hazzı arttırır. tabı kımısıde konumamayı tercıh eder zevkler ve renkler tartısılmaz
He ya ama boyle seni seviyorum bedenlerimiz birlesti gibi duygusal romantik sozler güzel oluyo ama sohbet falan askim şunu yap falan tiksinc geliyo bana sonra bozuluyor en iyisi goz- 😂
Yani konu konuyu açmaz sevisirken.. Bir sohbete dönmez.. Ara ara konuşulur o da daha gaza getirici ya da tahrik edici cümleler olur.. Tutup arabanın camına kuş pislemiş konusu açılmaz heralde..
Havadan sudan olmaz tabii mi konuşmanın içeriği.. Konu bellidir.. Hiç susmamak da olmaz.. Yaşanan olayı dillendirmek gerek ara ara.. Bazen fısıldayarak bazen de haykırarak..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saçma değil. Tenime dokunurken, sesiyle ruhumu da okşasın isterdim. Sadece şehvet dolu konuşmalar değil, kollarının arasındayken sevildiğini duymak daha çok istek uyandırır. Konuşmayı sevmeyen taraf sadece seks odaklı oluyor. O zaman her önümüze gelenle seks yapmak lazım. Sevişirken sonuç odaklı olunmamalı. Ruha da hitap etmeli kelimeler. İki tarafta mutlu olur o zaman.
Yorumlara çok güldüm 😁 naber nasılsın hayat nası gidiyor? Bizim şu iş ne oldu? Böyle demicez herhalde 😁🙊 hahaha çok güldüm hanımların yorumları çok komik
insan ilişkilerinin büyük bi bölümünde ki iletişim şeklidir konuşmak çok az bi kısmı hal tavır ve mimiklerden oluşur o yüzden hayatın her alanında insanlar konuşa konuşa bence