+1 yılBana kalırsa ufak fısıltılar olabilir ama sesli şekilde ve sürekli halde konuşmak çok itici.. Onun yerini ortama hakim olan sesler almalı.. Keyifli akşamlar..
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu durum şunu yapalım, bunu yapalım diyeceğimiz bir yer değil. O an insanın içinden ne gelir, ne yapmak ister kestirmek zordur. Özelim olacak belki ama bir defasında seviştiğim esnada gömleğini çıkartmayan partnerim, kısa bir süre sonra zevk anında neredeyse gömleğini yırtık atacaktı. Üzerinde tutmadı. Bazen o tür yaşadığımız şeylerde gösteriyor ki zevk anında ne yaparız kestirmek zordur.
10 Yorumla
Konusulur tabikide, ben gibi konu disinda konusmak olmuyor napiyim tutamiyorum kendimi tam zevkli anda yolda sunu gordum selami var sana diyince esim kizip kalkip gitmisti 😀😀😀
11 Yorumla
+1 yılKonuşulsa da kısa ve haz verici şeyler olmalı. Seni seviyorum, seni istiyorum, sana deliriyorum gibi şeyler. seks ortasın da faturadan bahsederse, onu üstümden atarım😂
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılSelam
Hayır konuşulmaz inim inim inlenir.
#perso50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşulmalı ve fanteziler anlatılmalı veya kulağına aldığı hazzı fısıldamalı. Daha çok zevk almak ve zevk vermek için kışkırtıcı şeylerde olabilir.
71 Yorumla
+1 yılBazen konuşuluyor bazen konuşulmuyor. Daha çok konuşulan yer ise başlangıçtaki aşamalar oluyor. Bazen yer yer argoya da kayabiliyor.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılBir şey diyecektim de neyse. Bugün ki Kutay durumu, anladın sen 😄
13 Yorumla- +1 yıl
Yeri değil boş ver 😏
+1 yılAcayıp crince bir durum hele şu yabancı p*rno özenip ow yeah diyenler falan yok mu bırakır giderim öyle biri denk gelse sinirim bozuluyo ağız şapırtdatmak gibi bir şey benim için :D
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Değişir. Kısa kısa evet konuşulabilir ama kalkıpta oyunu sandıkta kime vereceksin, duydun mu dün dolar 9 lira olmuş falan diye konuşmanın manası yok.
20 YorumlaKarşımda ki kişiye bağlı çok konuşma taraftarı değilim ama o an karşımda olan konuşmaktan hoşlanıyorsa konuşuruz problem değil. Zamana ayak uydurmayı severim kanka.
10 Yorumla
+1 yılKonuşmak güzel olur hemde ateşli ve argolu sözlerle yapılması lazım daha tahrik edici ve tutkulu oluyor seks o andan itibaren 😉👍
20 Yorumla
+1 yılbence konuşulur, ama öyle askerlik anılarını falan anlatmayacan :)
21 YorumlaFantezi içerikli olabilir aldırıcı ama sürekli degil ara ara daha bir yükseltir sonrası inlemyele heleki karşılıklı boşalma olursa tadından yenmez
313 Yorumla
+1 yılBirbirini tahrik edici cumlelerse konuşulanlar neden olmasın, hazzı arttırır,, ama onun dışında saçma sapan diyaloglar olmamalı
10 YorumlaEvet konuşulur. Hem o an kadına güzel sözler söylemek istersin. Hem kadın seni ne kadar hissettiğini anlatmak ister. Ayarında olursa daha iyi tabi :)
10 Yorumla#Bonjour
Argo konuşmalar hoşuma gidiyor. Bana nasıl sahip olduğunu en terbiyesiz şekilde anlatmalı.10 Yorumla
+1 yılufak tefek o anla ilgili konuşma olur ama onun harici asla konuşulmaz, sadece anın sesleri olmalı
20 YorumlaKışkırtıcı konuşmalar, kulağa fisildamalar olursa güzel olur
20 Yorumla
+1 yılEvet kulağına çıldırtıcı kelimeler söyler haz ve mutlu bir gece olur.
10 Yorumla
+1 yıltecrübe etmedim ama her saniye konuşulmaz konsantre olamazsın sanki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılKanka yok ya direk taktik maktik yok bambam sonra yak sigara duş sonrasi konuşursun mis🤣
10 Yorumla
+1 yılTahrik edici şeyler fısıldarım onun dışında konuşmam.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 900 cevap paylaştı. İltifatlar, istekler konuşulabilir. Seni seviyorum denilebilir. Gayet normal. Ama kalkıp muhabbet etmemeli 😃
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben sevmem dikkatimi dağıtıyor. kesik kesik ses cıkarması yeterli.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Fısıldamalar ile çok renkli eğlenceli olabiliyor bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGündem ekonomi falan konuşuyoruz dolar gibi uçur beni falan diyorum. Tabii ki hayır be ne konuşucam
10 Yorumla
+1 yılArada mırıldanmalar olabilir
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAltımda inleme seslerinden başka kelam etmeye g*tü yiyen kız varsa buyursun gelsin 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen konuşurum ekonomi siyaset 😂😂🤭
41 YorumlaBı kaç şey denebilirim
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılöyle uzun uzun sohbet edilmez tabi😂
40 Yorumla
+1 yılFelsefi sohbetler favorim
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılBen inlerse konuşurum küfür ediyorum
20 Yorumla
+1 yılO anki heyecana göre değişir.
20 Yorumla
+1 yılYarın ne yemek yapsam vb
20 Yorumla
+1 yılİnlemeyi ve inletmeyi tercih ederim
10 YorumlaNefessiz bırakırsam nasıl konuşacak 😌
10 Yorumla
+1 yılAlçak sesle minik fısıldamalar olabilir
10 YorumlaKesinlikle kesinlikle Sessiz Sedasız Sıkar Giderim
10 Yorumla
+1 yılOlur ama sohbet gibi de değil
10 Yorumla
+1 yılGüzel olur bence konuşulması
10 Yorumla
+1 yılSeverim konuşmayı tetikler
10 Yorumla
+1 yılAra ara fısıldamak lazım birşeyler
10 YorumlaKonuşulur. A. ına bile konur :)
10 Yorumla
+1 yılOluyor bazenAma dokunmak en güzeli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı. Konuşurum. Eğlenceli oluyor bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ayıp şeyler fısıldanabilir
10 Yorumla
+1 yılSuriye ve afganistan çıkmazı konuşulabilir bence
10 Yorumla
+1 yılAğzım boşalınca konuşurum 😋😅
10 YorumlaKonuşamam
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende konuşmam ama benimki diyorki s*k beni diye bağır
20 YorumlaKus olunur ağız bile açılmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşanlar var
20 Yorumla Sus pusta sevmem açıkçası
10 Yorumla
+1 yılNe konuştuğuna bağlı
20 Yorumla
+1 yılEvet
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşulur
10 Yorumla
+1 yılYaşamadan bilemem
10 Yorumla
+1 yılİnlenir konuşulmaz
10 YorumlaGerek yok bence
10 Yorumla
+1 yılOhoooo neler neler
10 Yorumla
+1 yılGenelde susmam 🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKonuşurum