Merhaba evli arkadaşlar özellikle. Her seks yaptığınızda oral seks oluyor mu? Ben çekindiğim için yaptıramıyodum. Eşim bi kere yaptı çok zevk aldım ama şimdi yapmıyor. Yani talep etmiyorum. Ben mi demeliyim yap diye? Siz her zaman yapıyo musunuz? Yoksa arada bir mi oluyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOral seks herkes yapmak istmez özellikle erkekler , ama ben seviyorum nedense yani ilk başlar da sevmezdim ama sonradan vazgeçilmez oldu ozellikle 69 falan müthiş oluyor denemeniz lazım ya da seni ters çevirip ayakta kafan penis hizasında vajinan onun ağız hizasında çok güzel oluyor fantastik. Eşimle Konusmalisin
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyim peki
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 yıllık evliyim ilk başlarda yapıyorduk ama son bi kaç yıldır çok nadir ayda yılda bir yapıyoruz , genellikle ben ona yapıyorum o bana pek yapmak istemiyor sebebini sorduğum da midem bulanıyor demişti , yani kadınlar kendine yapılmasını isterken onlar da erkeğe yapmalı bence , ve bunu mutlaka belirtmeli mesela ben belirtiyorum eşim belirtirse özellikle daha iştahlı yalarım bu yüzden belirtmenin de mutlaka faydası olacaktır diye düşünüyorum. Siz kaç ayda bir oral yapıyorsunuz?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBi de bence öteki yaparken direk aşağı inmesin ben yukardan öpe öpe yavaş yavaş aşılara iniyorum özenle ve özel yöntemlerle yapmak lazım bu şekilde kıvranıp daha çok zevk verir
Soran+1 yılİşte eşimin sanki böyle bir amacı yok gibi sevişiyor. Beni kıvrandırmak falan hak getire. Zaten orgazm olabiliyorum. O da hemen o işe geçiyor. E böyle olunca ne oral var ne öpme yalama sıkıldım
Cevap sahibi+1 yılİstemiyor musun?
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBen evliyim. İstisnasız her sevişmede oral için aşağılara iniyorum. Eliyle ittiriyor. Hasret kaldım resmen. Oralsız ilişki çok yavan. Sana tavsiyem memelerine indiğinde kocan, elinle kafasını aşağılara doğru ittir
012 Yorumla
Soran+1 yılPeki eşim bundan hoşlanmazsa nasıl anlayabilirim. İsteksiz yapmasını istemiyorum :( bide eşiniz de her seferinde size yapıyor mu
- +1 yıl
eşim hiç yapmadı. isteksiz de olsa ben bir kere yapmasına razıyım. ihtiyacım var çünkü. diğer soruna gelince, isteksiz yapıyosa orada kaldığı süreden ve yalama tarzından anlayabilirsin. iştahlı erkek gerçekten oralı sağlam yapar.
Soran+1 yıl5 6 dakika falan yapti. Çok iyi yaptı yalnız.. baya uçtum
Soran+1 yılAma sonraki ilişkilerde bidaha yeltenmedi yani zaten ben orgazm olabiliyorum. Belki gereksiz görüyo belkide ben sürekli reddettiğim için yanaşmıyo. ama belkide sevmedi;( sevmemesi çok üzer beni
- +1 yıl
oral kadını uçuran bi unsur, iyi yapanı bulursan. seni uçurduğuna göre severek yapmıştır. sevmden yapsa inan sana da yansırdı. sen yapıyo musun eşine
Soran+1 yılYapmiyorum su an. Ben pek bilmiyorum bende bir kaç kez denedim tam beceremedim. Ama o beni azdırsa işte o kıvamlara getirse yapicam. Ben tam ıslanmıyorum bile. Kütük gibi yapiyoruz sıkıldım baya
- +1 yıl
biz de kütük gibiyiz ben de sıkıldım baya. eşin uçurduysa aslında sevişmeyi adım adım yapmalı. oral için aşağı inene kadar önce boyun, göğüsler, bacak içleri vs derken seni mahvetmeli. sen o tutkuyu istiyosun dimi. bence gir çık işin sonucu. işin amacı tenlerin değişik yerlerine temas ederek kadını mahvetmektir.
- +1 yıl
bekliyorum
Soran+1 yılYazsana bana bi :d
- +1 yıl
engelledin diye göründü yazamıyorum
Soran+1 yılAdını unuttum tekrar konununfalan bişey atsana yazıyım
- +1 yıl
gizliden çıktım ama görünmüyo mu
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEşiniz biraz köylü gibi davranıyor, onun elini al, oturt ve konuş ve de çözun..
Bana kalsa, seks başlarken yaparım, seks içinde yaparım ve sona bitiririm..02 Yorumla
Soran+1 yılTadı güzel mi peki nasıl bi tat
- +1 yıl
Tadı söylemeden önce şunu bil
Istek olunca ve de seks hayal edince kadınlar sulaniyorlar, o suyu , yanı zevk suyu, sert ve az kaganlıdır, seks yapınca, o zevk suyu çiş ile bir oluyor yanı tam kayganlı
Işte size ön sevişme yaparken zevk aliyorSünüz zevk alınca sulaniyorsunuz (zevk suyu ile çişinizi birleşiyor) tadı de fenah değil, ön sevişme yapınca sanki şeker suyudur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
37Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her sevismede karşılikli oral seks olmali biz her sevismede mutlaka yapıyoruz kadinin birlesmeye hazirlanmasi ve daha fazla orgazm olmasi icin oral seks şart mesela ben esimi oral seks yaparak 2 ya da 3 defa orgazm olmasini sagliyorum boylelikle vajina daha çok islaniyor ve vajinal orgazm icin tam hazir oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılOral bi ilişki de çok önemli bi fantezi şekli ama çoğu kişi anlamıyor. Partnerime yapıyorum utanıyor :))
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de çok utanıyodım eşim o yüzden teklif etmeyi bırakmış olabilir mi
- +1 yıl
Kesinlikle ondan bırakmış olabilir, kendini geriye atıyor olabilir
+1 yılKarşı cinsime en çok zevk verdiğim an oral yaptıgım an bence diye düşünüyorum onun kıvranmaları çok hoşuma gidiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki direk sen mi aşağı inip orale başlıyosun yoksa partnerin istediğini belli ederse mi
- +1 yıl
Özeli komple burada anlatmasammı hanımefendi acaba 🤣
Soran+1 yılAnlat ne nolcak
- +1 yıl
burada yorumda olmaz ya kusura bakma 🤣
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kadını kıvama getirmek için seks oncesinde her zaman yapılması gereken birsey kadın yalandıkca kıvranacak daha cok sulanacak daha cok isticek
10 Yorumla
+1 yılTemizliğine dikkat ettin mi. Adamı tiksindiren bişey olmuş olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılEttim tabiki yeni dus almıstım
- +1 yıl
Duş almak ayrı. Akıntı falan olabilir. O tiksindirmis olmasin
Ilk yaşadığında çok zevk aldin mi. Daha sonrasında hiç kendisi yapmadı mı peki
05 Yorumla
Soran+1 yılAldım harikaydı. Ama daha yapmadı ;(
Soran+1 yılHayır. Bilmiyorum dümdüz seks yapiyoruz sıkıldım
Soran+1 yılHepsini yapiyorum ve tüyüm yok:)
+1 yılYapılmazmı be her seferinde 15 dk yalarım o lmadan her şey eksik olur
02 Yorumla
Soran+1 yılHahshsh cidden her seferinde mi ya.. benim ki niye yapmiyo :/
- +1 yıl
Her seferinde öyle emdikce sulanıyor onu ıslak ıslak yalamak çok güzel.
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Partnerim temiz bakımlı olduğu sürece ve her önüne gelenle yapmadıysa
03 Yorumla
Soran+1 yılSen mi talep edersin peki kadın mı istediğini belli etmeli
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılsağlık problemi yoksa yalamadan geçmem, mutlaka yalarım, çünkü seviyorum <3
00 Yorumla
+1 yılbence yapılmalı ve özellikle kadınlar çok zevk alıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOralsız seks mi olur, her seferinde hatta seks öncesinde ve sonrasında doya doya yalarım arada içinden çıkıp 10- 15 dk da yaladığım oluyor, her sekste en az 35-40 dk a. m yalarım offf canım çekti şimdi😞
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer sekste mutlakaoral yaptırırım. Karım çok oral yapılmasını istemez ama her 3-4 seksten birinde ben de ona oral yaparım.
04 Yorumla
Soran+1 yılYaptırırım derken mesela istediğinizi belli mi ediyosunuz
Cevap sahibi+1 yılElbette
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılBenim bir espirim vardır. Milrofona konuş veya mikrofon seni belkiyor derim. Ya da direk ağzına veririm.
Hoşlanman güzel de adam neden yapmıyor çok saçma, bence de zevklidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlk önce sen oral yap daha sonra bana da yapar mısın de
00 Yorumla Her zaman yapılmazda ama sende çekinme biraz istekli ol adamı delirt görünür olsana iki saniye.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evli değilim ama evli olsam her ilişkide yapmak isterdim yani 😊
00 Yorumla
+1 yılSen yapıyor musun evet ise yaparken söyle sen daha güzel yaliyirsun diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenince suyu icicem en az yarim saat yaliycam icine girmeden eşimi bosalticam hele iri popolu iri memeliyse en az yarim saatte onlari yalarim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsırtüstü yatır ve yüzüne otur. sekste biraz yaramaz olmak lazım. yaramaz ve hırçın :D
09 Yorumla
Soran+1 yılOnun yapmak istemesi gerekmez mi ama :(
Cevap sahibi+1 yılo istemeden yapıyor musun sen ona hep
Soran+1 yılBen ona hiç yapmiyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılneden yapmıyorsun :D
Cevap sahibi+1 yılbelki onun için yapmıyordur :D 69 yapın hem sen yala hem o yalasın :D
Soran+1 yılOnuda talep etmiyor djjfo
Cevap sahibi+1 yılneden etmiyor :D
Soran+1 yılGizlisin
Cevap sahibi+1 yılmesaj atamadım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBanyoda iken yapmasını iste hem daha temiz olur eşin daha istekli olur
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen de ama sexs diliyle. Ben her gun yapiyorum ve yaptiriyorum deliriyor zevkten
00 Yorumla
+1 yılHer seksde kaçırılmaması gereken bir şey oral
52 Yorumla
Soran+1 yılEşiniz yapıyor mu her seferinde
- +1 yıl
Evli değilim
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk defa 1 defa yaptıysa beğenmediği için bidaha yapmamıştır begenseydi senin talebin değil onun istemesi olurdu
03 Yorumla
Soran+1 yılYani 1 kez değil 2 3 kez oldu da diğerleri daha kısa sürmüştü. Ben istediğimi pek belli edemiyorum. O da çok ısrarcı biri değil. İstemediği için midir yani..
Cevap sahibi+1 yılYa biseyler hoşuna gitmemiştir ya da sen ya burada rahat konusamiyorum nasıl anlaticam
Soran+1 yılTertemizim yeni duş almıştım vallaa
- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılE bir zahmet talep et ama ona da yap.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen ona yapmiyorum :(
- +1 yıl
E diğer türlü demek ki onun içinden de gelmiyor. O yüzden karşılıklı bu işler.
😀😀 Demekki kokusunu beğenmedi
08 Yorumla
Soran+1 yılYeni duş almıştım ya. :(
Soran+1 yılKilot arası dil nedir
Soran+1 yılNeden ki :((
Soran+1 yılBoyun var memiş var da aşağılara pek inmiyor ya bende sıkıcı buluyorum
Neden söyleyemiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyeceğim ki
+1 yılHer seyde kacirilmamasi gerek olaay
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim yapmıyor ama direk penetrasyona geçiyor :( istemiyor mu acaba
- +1 yıl
Ya dur simdi canım cekti
Bence etmelisin çekingenlik kötüdür
03 Yorumla
Soran+1 yılNe dicem
Soran+1 yılNasıl talep edicem yani
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılGidecen oturacan suratına. Neyini isteyeceksin.
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi? O öperek aşağı insin diye bekliyorum ben ama o da binde bir yapıyor bunu. Ben mi belli etmeliyim :(
- +1 yıl
Gerçekten tabi. Erkekten bekleme herşeyi, suratına otur, git önünde domal kafasını bastır.
+1 yılMuhtemelen o da senden bekliyordur yap diye
01 Yorumla- +1 yıl
Görüşünü okudum da oradan gördüm, sen yapmıyormuşsun. Muhtemelen ondan birdaha yapmamış.
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. karşımdakinin izin verdiği ölçüde
00 Yorumla
+1 yılOralsız ilşkiye gerek yok
00 YorumlaYaşadığım her ilişkide mutlaka oral olur.
00 Yorumla
+1 yılYapan var yapmayan vardır 🤷♂️
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen temiz değilsin iğrenmiş senden
01 Yorumla
Soran+1 yılTertemizim valla tamam
+1 yılBen asla oralsız ilişki yaşamam
02 Yorumla
Soran+1 yılKarşılıklı olarak mı
- +1 yıl
Bana yapilmasada aramam ama benim mutlaka yapmam lazım
Gizli Üye(25-29)+1 yılyapmam ben iğrenç gelir orası
02 Yorumla
Soran+1 yılBen tertemiz tutuyorum, tüy falanda yok
Cevap sahibi+1 yılbilmem öyle biri olursa yaparım belki o anki duruma bağlı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen her ilişkimde yapıyorum eşime
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de böyle olmasını istiyorum napmalkyım
Cevap sahibi+1 yılBu içten gelen bir şey, herkes herşeyi sevmez, benim için tarifsiz bir keyif bu, severek yapıyorum eşime
+1 yılYap ve istediğini al
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılher sabah saat 6.30ta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde yaparim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTalep et
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaşınız kaç
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri