arkadaşlar bildiğiniz gibi kadınlar orgazm konusunda biraz daha sıkıntı çekiyor maalesef. sorum başlıkta, partneriniz daha kolay orgazm olabilmek için vibratör kullanmak istese ilişkiye girerken aynı anda, tepkiniz ne olurdu?
tabiki olur
kesinlikle olmaz
bazen neden olmasın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Vibratör yerine ben klitoral uyarımda bulunup orgazm olmasını sağarım
İstediği zaman kullansın. Abartsın 7-24 kullansın. Benden aldığı zevki oradan alamaz
ya arkadaşlar dilimde tüy bitti... kadınlar ilişkiden sandığınız gibi zevk almıyor ben de almıyorum sizin git gelleriniz hiçbir işe yaramıyor. sizin penisinizdeki o zevk aldığınız sinir uçları bizim klitorisimizde büyük çoğunlukla, vajina içimizde minicik var yani hiçbir işe yaramıyor. partnerinizin gerçekten zevk almasını istiyorsanız klitoris en büyük kilit nokta benden size tavsiye. isterseniz penisiniz kolum kadar olsun hiçbir fark yoooooookkk. mikro penisiniz olsa ama klitorisi çok güzel uyarsanız o kadın dünyanın en iyi seksini yaşar.
Ön yargı var sende. Bu yorumu da kendimi övmek için söylemedim. Benimde cinsellikten anlayışım sadece git gel değil. Öyle olsa saatlerce bel kalmaz :)
hmm anladım iyi bakalım bol zevkli seksler size :D
Teşekkür ederim. Sizede monoton hayatınızı renklendirmenizi tavsiye ediyorum bir an önce
asdfghjklşişlkjhgfdpfghjkl
Olabilir tabi, bazen ben kendim de teklif ediyorum vibratörlerimizden de kullanalım diye.. Çok hoş ve keyifli oluyor bence, gayet makul ve güzel bir araç ;)
Karşılıklı ozel hayatya her yol mubahtir riza ile. Neden olmasın
Rahat etmesi gerek öyle ediyorsa etsin. Alışır nasılsa
Vibratöru elime alır ben yardım ederim 🥳 cinsellik konularında yeterince zevk almak herkesin hakkı
Partnerler doyurur diye düşünüyorum. Bence gerek yok
Kadındaki hazzı arttırır ve daha iyi zevk almasını sağlar kullanabilir tabi ki
Sürekli olursa her defasında alacağı zevk azalır arada iyi olur
tatmin edemiyorsam olabilir. başka bir erkekle yatmaktansa..
Bana bir olumsuzluk oluşturmayacaksa kullansın tabiiki mahsuru yok..
Neresine sokacak ona göre değişir
bir yere sokmayacak klitorisine vibratör tutacak ilişki sırasında
O zaman yok, ben yetersiz miyim hissi olur bende
emin ol kadınların çoğu sadece ilişkiden orgazm asla olmaz. bu sizin penis boyutunuzla alakalı değil istersen kolunuzu sokun yine de ben kendi adıma orgazm olamam. kadınların asıl orgazm olduğu yer klitoristir. aksini iddia eden sadece ilişki sırasında partneriyle olan tensel temas hoşuna gidiyordur. bunu sizi kırmak adına asla söylemiyorum ama klitorisin işin içinde olmadığı her ilişkide erkeklerin hepsi zaten yetersizdir bu bir gerçek. o yüzden bütün kadınlar orgazm taklidi yapıyor erkeklerin gururu kırılmasın diye.
Yani penisin içerde olup, vibratörle klistorisin uyarılmasımı en iyi sonuç verir, bunu mu diyorsun
aynen öyle diyorum tek başına penisle hiçbir yere varamazsınız
Vibratör yarine oral yapıp devam etmek nasıl olur
ilişkiye girerken aynı anda oral yapabilecek misiniz? :D ya da önceden oral ile orgazm olursa sonradan penis de zevkli olabilir öyle deneyebilirsiniz
Evet önce oral sonra penis taktiği olacak. Biribci dediğini yapabilmek için iki erkek lazım. Böyle bir şey olduğunu farz edelim. Vibratör mü dil mi
bence vibratör daha güzel
Düşüncelerin mantıklı geldi bana acaba vibratör alsam mı
siz bilirsiniz ama partneriniz açısından çok daha zevkli olur ilişkiler ve partneriniz gerçek manada zevk aldığı için daha istekli olur
İyi fikir, sonuçta zevk alan patner zevk verir. Peki nasıl olmalı bu vibratör. Çok çeşidi var
kişisinden kişisine değişir, bence partnerinizle özelliklerine göre karar vermeniz en doğrusu olacaktır
İlişki esnasında vibratörü kim kullanmalı
Tabiki olur müthiş olur ve oluyor ;)
Benimki çok büyük isteyemez
ya arkadaşlar dilimde tüy bitti... kadınlar ilişkiden sandığınız gibi zevk almıyor ben de almıyorum sizin git gelleriniz hiçbir işe yaramıyor. sizin penisinizdeki o zevk aldığınız sinir uçları bizim klitorisimizde büyük çoğunlukla, vajina içimizde minicik var yani hiçbir işe yaramıyor. partnerinizin gerçekten zevk almasını istiyorsanız klitoris en büyük kilit nokta benden size tavsiye. isterseniz penisiniz kolum kadar olsun hiçbir fark yoooooookkk. mikro penisiniz olsa ama klitorisi çok güzel uyarsanız o kadın dünyanın en iyi seksini yaşar.
Vallahi zevkten kudurturum
O vibratörü onun g, öttüne sokarım
? terbiyesizleşmeye gerek yok bence
Neden terbiyesizlik olsun ki, gayet normal bişey söyledim o vibratör o işe yaramıyormu?
küfür amaçlı dediğinizi düşündüm
Canım hemen de öyle ön yargılı oluyorsunuz ya, ilişki esnasında fazladan bir penisin olması sakıncalı mazallah partnerim fazla gaza gelir bize sokmaya kalkar korkarım o yüzden iyisimi onun g. öttünde dursunki bende rahat rahat seksimi yapayım
vibratör farklı bir şey, sizin bahsettiğiniz vibratör
ay yanlış yazdım, sizin bahsettiğiniz vibratör
abi kelime otomatik vibratöre dönüşüyor, d. i. l. d. o
Abi dedin üzdün, bana bu gece çok haksızlık ediyorsun
Özele gelirmisin
kaç yaşındasın?
Yaşım senden büyük ama cinsellik konuşurken abi demene gerek yok. abinle cinselllik konuşmadığına göre
Neden olmasin
Olmaz vibratör kullanmalı
İstiyosa olabilir