Soru gayet açık ve net. Partneriniz size bir vibratör alsa ve kendisi yokken onu kullanmanızı istese ne yaparsınız? Ya da erkekler açısından bakarsak partnerinize bir vibratör alıp ben yokken bunu kullan der misiniz?
Partneriniz size bir vibratör alsa ve kendisi yokken onu kullanmanızı istese buna tepkiniz ne olur?
Vivratör fantezi türü olarak bir ihtimal kullanılabilir. Lakin, ben yokken onu kullanacaksa ya da ben al kullan diyeceksem benimle değil nesnelerle aşk yaşasın.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgilimin elini kolunu bağlayıp karşıma oturturum. Vibratorle mest olurken onun izlemesini sağlarım. Delirir var yaaaa😋😋😋
Gereksiz. Ayrılma sebebi olurdu. O yoksa gelmesini bekleyebilirim o kadar da kudurmadık😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eski partnerim ile beraber almıştık ona yapay vajina bana ise vibratör. Bazen kamera karşısında açıp birbirimizi izlerken kullandığımız zamanlar da oldu
Bu sitede inandırıcı mı bilemem ben şimdi yorum yaparken kimliğimi gizlemesem prim yapmak istediğim düşünülebilir ama şimdi neden sallayayim kardeşim Bu arada erkek arkadaşım ve ben Türkiyede yaşıyoruz