Ben tek gecelik ilişkiler yaşayan biriyim. Hiç uzun süreli ilişkim olmadı kimseye karşı bir şey hissetmedim. 2 ay önce denk geldiğim adamla tek gecelik seviştik. Adam evlenmeyeceksen niye seviştin diyor? Başıma bela oldu iş yerime kadar gelmiş patrona onu bizim şirkete çalışan olarak almak istiyorum demiş. Eve sürekli güller yolluyor romantik yazılar yazıyor. Bunu başımdan nasıl savarım? Ben kimseye bağlanmak istemiyorum. Özgürlüğüme aşırı düşkünüm.
Seks yaptığım adam bana aşık oldu. Nasıl kurtulurum?
Her erkeğin hayalindeki "sevişip bağlanmayan, yapışmayan kadın" modeline "seviştiği kadına hemen aşık olabilen erkek" modeli denk gelmiş. "Evlenmeyeceksen neden seviştim" diyen birine "sanane u.. an keyfimin kahyası mısın, . mımın bekçisi misin, canım istedi seviştim" diye cevap verilebilir. O adam bilmez ki, kadınların, bir kez seviştiği kadına aşık olup evlenmek isteyen adamı değil, aşık olduktan sonra sevişmeyi isteyen adamı tercih edeceğini... Bir kez seviştiği kadına aşık olabilen adam, gelecekte eşini aldatarak seviştiği başka bir kadına da aşık olabilir, yani güven vermez.
Yani durumu anlat ona, kimseyle ciddi bir şey düşünmediğini söyle açık açık.. Çok sık değil ama ara sıra birşeyler yaşamayı teklif et bunu kabul eder ve bu yaptıklarından vazgeçer seni tamamen kaybetmemek için.. Cinsellik yaşamayı kaybetmek için.. Sen de tek tük nadiren de olsa ilişkiye girersin onunla ne oalcak, zaten tek gecelikler yaşıyormuşsun.. Bunun en iyi ve en kesin çözümü bu bence..
Böyle birisi hayatına ciddi sorunlar açabilir duygularını tekrardan belirt ona tek gecelik ilişki yaşamak için birlikte olduğunu söyle geri çekilmezse şikayet edeceğini söyle duruma göre şikayette bulunmalısın
Seks yapmaya devam et ama hiç bakım yapma :) sürekli pis ol. Sürekli oral iste, ağzına işe sonra büyük tuvaletini yap, senden iğrensin ve o seni bıraksın. Biraz kafanı çalıştır.
o kişiye güzelce anlat ben sadece tek gecelik bir ilişki yaşadım sana karşı bir şey hissetmiyorum böyle şeyler yapmaya devam edersen şikayetçi olurum de. eğer devam ediyorsa şikayet et