- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBekaret ne oluyor ki? İlk defa duydum bu sözü. Bakire olup oral yapan - anal yapan - külot olmadan sürten binlerce kız var. Bakire mi oluyor yoksa onlar? Bekaret sadece kızlık zarı demek değildir ki. Bu yüzden çoktan anlamını yitirdi bile. Binlerce üniversiteli kız şehir dışından gelmiş sevgilisi ile ev tutmuş birlikte yaşıyorlar 4 yıl boyunca karı koca hayatı sonra da okul bitiyor herkes memleketine geri dönüp evleniyor bi başkasıyla. Artık zaman bu..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNet bir şekilde bakire olmamanın ülkemizde sorun teşkil ettiğini söyleyebilir halen oldukça sıkıntı yaratan bir konudur burada bunun ile sıkıntı yaşayan bin yazı okumuşuzdur ve gerçek hayatımda da bir sürü sorun olduğuna denk geldim bir bayan arkadaşım bu yüzden eşimden boşandı yüzüne vuruyordu sürekli geçmişini bu ülkemizde eğitim seviyesinin düşük olmasından kaynaklanır genelde bazende gelenekçi ve katı kült yetiştirilmeden kaynaklanır bakire olmayan bayanın eskiden olduğu veya olduğu erkek erkekler tarafından tekrar aranması sorulmasından da çekinir erkekler bazen bende bu konuda iki damla kan görme meraklısı olmayan bir kimse olmama rahmen eski olduğu erkek arkadaşından tekrar mesaj geldiğini ve arandığı sorulduğunu görmüş bir adamın bu yüzden çok tartıştık ve sorun yaşadık kadınlar erkekler gibi değil eski olduğu adam veya adamlar ordusu aratıyor ve ulaşmak istiyor bir şekilde bu benim kırmızı çizgimdi kendisine en başından söylemiştim fakat bu konuda sıkıntı yaşadım yazdığım gibi seni temin ederim benim tarafımdan bir kan görme sevdası hiç olmadı ama bakire olmayan bayana eski oldukları ulaşmak istiyor bir şekilde yaşadım işte bunu üstelik sevgilim hiç istemese bile aranmak sorulmak
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyi düşünecek olsam dahi zerre kadar önemi yok. Benden önce kiminle ne yaşadığı beni ilgilendirmez. Bugünü ve geleceği düşünmek varken, kadının geçmişini neden kafama takayım ki?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Önemli kanka, olmasın isterim ben. Cinsellik nedir bilen, ne istediğinin farkında kadın daha iyidir bence.
00 Yorumla
+1 yılUmrum dışı. Sormam da ilgilenmem de. Ben ne kadar bakirim ki karşımdakinden böyle bir talebim olsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYil 2022.
Hala bekaret...
Millet Mars'a gitti, biz hala kadinlarin vajinasindan rahmine gecerken olan bir zar parcasindan dolayi evlenirken engele takiliyoruz. 🤦♂️🤷🏼♂️00 Yorumla
+1 yılBenim için önemli llaaan benim için önemlii
(Kuzey Tekinoğlu) 😂😂😂00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim için önemli, türlü türlü kalın direklerde kucak dansı yapan birini çocuklarımın annesi yapmam.
10 Yorumla
+1 yılNe kadar kilometre yaptığına bağlı😆😆
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılBeyin bekareti sağlam olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini biliyorsa önemsiz
00 Yorumla
+1 yılBen takmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayir önemsiz detay
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Seviyosam değil
00 Yorumla
+1 yılOlmalı bence evlilik de ilk i olmak ister insan
00 YorumlaÖnemli
00 YorumlaDeğil
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsam önemsemem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır önemli değil.
00 Yorumla
+1 yılArtık değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılen önemlisi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiseksüelim o yüzden sorun yok benim için 😂
00 Yorumla
+1 yılBenim için önemli
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği