Penetrasyon başladıktan sonra mi takıyorsunuz yoksa önceden penis vajinaya penetre olmadan mı? Sizce bu tehlikeli mi? Erkekteki zevk suyu sperm barındırır. Bu şekilde hamile kalan birine denk geldiniz mi?
Penis vajinaya girmeden önce takılır. 1 saniye sürüyor takmak zaten. Her erkekte zevk suyu olmaz. Zevk sutundan hamile kalması hayal ürünü birşeydir ya erkek zamanında içindwn çıkarmamış bir kaç damla içeri kaçırmıştır ya da bir önce ki yaşanılan seksten sonra wc ye gitmemiş ve idrar kanalında kalan spermi çişle birlikte atmamıştır ve onu da ikinci sekste komple içeri boşaltmıştır..
Hamile kalmak için bir çok kombimasyonun mükemmel olarak denk gelmesi gerekir. Zevk suyuyla hamile kalma durumu çok ama çok nadirdir. Kondoma gelince. Takmamak en iyisi aslındaç teni hissetmektir zaten seks. Ten hissi olmayınca, ne biliyim boş geliyor bana
Gebelikten korunma amaçlı kullanıyorsam boşalmadan önce taktığım bile oluyor. CYBH için zaten mümkün olduğunca prezervatif gerektirmeyen ilişkileri tercih etme eğilimindeyim. Mecbur kalırsam kullanıyorum ama tabii yine de. Öyle durumlarda mutlaka temas öncesi takılmalı 👍
Bu zevk suyu (pre cum) dediğiniz şeyi çok abartıyorsunuz aslında. Bu şekilde hamile kalabilme ihtimaliniz göz ardı edilebilecek kadar düşüktür. Prezervatif kullanılmayan ve hamilelik olasılığının yüksek olduğu dönemde girilen ilişkilerde bile yüzde yüz hamile kalma ihtimali yoktur.
Bir şeyin imkansız olmaması her gün karşılaşılan bir şey olduğu anlamına gelmiyor ben de onu söylüyorum. İhtimal konusuna girince işin içinden çıkmak kolay değil. mastürbasyon yapıp parmaklarına sperm bulaştırmış partnerin parmaklarıyla uyarması sırasında da hamile kalabilirsin vs.. vs.. Penetrasyon, prezervatif vs bile yokken yani daha henüz ortada.
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
iyi ki bir partnerim yok, yoksa bu sorunla uğraşacaktım. Takacaz mi, takmayacaz mi, veya ne zaman takacaz, kim kime takacak. Karisik isler
Burada bir soru okumuştum. 4 yillik sevgilisinden hiv kapmis yani aids virusu. Bunu da nikah icin gün almislar nikah icin istenilen testlerde farketmisler. Sevgilisinin yillwr önceki iliskilerinden adam kapmis ve kiza da bulastirmis. Tabi bu virusler yillarca farkedilmeden durdugu icin kimse anlamamis. Umarım kimesenin basina gelmez. Piyango gibi kimde ne oldugu belli değil.
Kanka eleman da yemin ediyormus ilk diye. Disciden vs den de kapılıyor sonra cinsel yolla karı tarafangecebiliyormus. Hem sadece hiv defil hepatiti var onlar daha ölümcül. Cok kötü bir durum gercekten. Tedavisi yok olsa zaten sorun değil