Cinsel Yaşam İlişkide tükürük koku yapmıyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Çoğunluk tükürerek ıslatıyor kayganlaştırıyor 🙄 Güncellemeler+1 yıl Ben vajinayı tükürük ile ıslatılmasından zevk alıyorum böyle videolar hoş ama bulamıyorum twettir da önerecek var mı İlişkide tükürük koku yapmıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Koku olurda kötü olscağını sanmıyorum hoşuma gider benim😂 1 0 Yorumla
KᴜʀᴜᴍᴜşOk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Yabancı erkekten tiksinilir yani ben tiksinirim tövbe tövbe desevdiğim adam, kocam olunca tiksinmiyorum tükürükle yapınca 3 3 Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Aynen tükrüğü bile zevk ama kadın ıslandıktan sonra daha iyi bence Yorumla KᴜʀᴜᴍᴜşOk +1 yıl @Ferhat0380 sorduk mu yav Yorumla KᴜʀᴜᴍᴜşOk +1 yıl yav değil m…k Yorumla
ByMatador Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Oral yapıp yalayarak ıslatmak varken neden tükürür insan anlamıyorum... Böyle kişilerden uzak durun kadınlar 0 0 Yorumla
Mrtcn021 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tükürüğe ne gerek var ki kadın ıslandıktan sonra. Sonrasında zaten orgazm oluyor iki taraf da boşalmış oluyor 0 1 Yorumla Mrtcn021 +1 yıl İliskiye giriyor musun peki bu şekilde Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. en nefrret ettiğim şeydir. ben asla tükürmem. yalayarak ıslanmaını sağlarım. zaten biraz yalayınca kendi doğal suyunu salıyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O an kıyamet kopsa umrumda olmaz pis kokuya mı takılcam benim adam işi biliyor dünyayla bağımı kesiyor 3 1 Yorumla İndeepth +1 yıl En doğrusu. Yorumla
SailorSai Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 38% +1 yıl Zevk alırken a*m popiş kokusu birbirine karışıyor zaten onun kokusunu mu alacaksın sjhdhsdb 0 2 Yorumla SailorSai +1 yıl Var takip Yorumla SailorSai +1 yıl Bi dünya var ;d Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Benim tercihim değil bebe yağı daha iyi kayganlaştırıcı ve ne kadar kalın nğtük olsada alımı tirahat 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Yapar ama umursamazsın😆😆😆 0 1 Yorumla Richardgör +1 yıl Kaç yaşına gelmişsin hala video arıyorsun😆 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yapmaz istersen uyar tukurmesin... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Koku olurda kötü olscağını sanmıyorum hoşuma gider benim😂
Yabancı erkekten tiksinilir yani ben tiksinirim tövbe tövbe de
sevdiğim adam, kocam olunca tiksinmiyorum tükürükle yapınca
Aynen tükrüğü bile zevk ama kadın ıslandıktan sonra daha iyi bence
@Ferhat0380 sorduk mu yav
yav değil m…k
Oral yapıp yalayarak ıslatmak varken neden tükürür insan anlamıyorum... Böyle kişilerden uzak durun kadınlar
Tükürüğe ne gerek var ki kadın ıslandıktan sonra. Sonrasında zaten orgazm oluyor iki taraf da boşalmış oluyor
İliskiye giriyor musun peki bu şekilde
en nefrret ettiğim şeydir.
ben asla tükürmem. yalayarak ıslanmaını sağlarım. zaten biraz yalayınca kendi doğal suyunu salıyor.
O an kıyamet kopsa umrumda olmaz pis kokuya mı takılcam benim adam işi biliyor dünyayla bağımı kesiyor
En doğrusu.
Zevk alırken a*m popiş kokusu birbirine karışıyor zaten onun kokusunu mu alacaksın sjhdhsdb
Var takip
Bi dünya var ;d
Benim tercihim değil bebe yağı daha iyi kayganlaştırıcı ve ne kadar kalın nğtük olsada alımı tirahat
Yapar ama umursamazsın😆😆😆
Kaç yaşına gelmişsin hala video arıyorsun😆
Yapmaz istersen uyar tukurmesin...
kokar bence bebek yağı daha iyi
Yok yahu o kadar oral yapılıyor
iğrenç gelebilir ama koku olmuyor :)
Kokmuyor tükürsün daha güzel
Coğunluk derken sen kurutçysan biz napalım
tüküreyim :p
Evet
koku yapmıyor
Yalamıyor mu?