Ya ilişki sırasında koku oluyormu sizinde mesela bırlesme esnasında kadında ıslanma oluyor ya onun kokusu yani erkekler siz alıyomusunuz her kadında kokarmı o koku yoksa tek bende mi var cekınıyorum eşimden kokuyor diye rahat beraber olamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bayanlar sizde hissediyomusunuz bu kokuyu ilişki esnasında
Senden kaynaklı sanırım kaçtır soruyosun. Evet diyorsan çözüm yeri kadın doğum uzmanı tahlil yaptır altından muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu başlangıcı ya da mantar benzeri hastalık çıkacaktır.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Offf yaa acaba herkes olan bisey mi diye soruyum dedim
Cevap sahibi
+1 yıl
Üzülme bence eşinle ayrı ayrı çıkın tahlillere anlatın koku duyuoruz şüphelendik geldik tahlillere. Eşin duymuyorum diyorsa burun doktoruna da çıksın o zaman. Sakin olunuz lütfen. ya da maskeli sevişin en son diyeceğimiz budur hanfendi. Sakin olun..
Hiç dile getirmedi kokuyo fılan diye ama blmiyorum belki de rahatsz bide diyorum bşz evlenmeden once bırlıkte olmustuk eger rahtsz olsaydı evlenmezdi diyede dusunuyorum yanlısmı acaba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Gayet doğal koku rahatsız edici değilse aksine haz verici
Beni rahatsz ediyo o koku ama esımı de eder mi acabaa her bayanda kokar mı alıyomusunz siz bi koku
Bazen alıyorum
Eşinin rahatsız olacağını sanmam
Doğal feromon kaynaklı
Ben cok cekınıyorumm koku yuzune rahat olamıyorum
Bence gereksiz bir kaygı
Seni anlayabiliyorum evet bununla birlikte çekinecek bir konu değil
Koku ve sıvılar cinselliğin bir parçası
Senden kaynaklı sanırım kaçtır soruyosun. Evet diyorsan çözüm yeri kadın doğum uzmanı tahlil yaptır altından muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu başlangıcı ya da mantar benzeri hastalık çıkacaktır.
Offf yaa acaba herkes olan bisey mi diye soruyum dedim
Üzülme bence eşinle ayrı ayrı çıkın tahlillere anlatın koku duyuoruz şüphelendik geldik tahlillere. Eşin duymuyorum diyorsa burun doktoruna da çıksın o zaman. Sakin olunuz lütfen. ya da maskeli sevişin en son diyeceğimiz budur hanfendi. Sakin olun..
evet alıyorum eşimden koku ama bu koku hoşuma gidiyor beni rahatsız eden bir koku değil
Nasıl bi koku peki acaba eşiminde hosuna gidermiki rahat olamıyorum sırf bunun yuzune
o anki hazla inan rahatsız olmaz kokuyu tarif etmen mümkün değil çünkü hiçbir şeye benzemiyor :)
Off ben cok utanıyorum nasıl yenicem bunu bide ilişkiye girmeden yıkarım temızlerim genede ama maalesef ıslanasıya konuyor
Kokuyor
birlikte olmadan bunu yenmen mümkün değil onun zevkle bunu yaptığını herhangi bir şeyden rahatsız olmadığını gördüğünde rahatlarsın anca
Hiç dile getirmedi kokuyo fılan diye ama blmiyorum belki de rahatsz bide diyorum bşz evlenmeden once bırlıkte olmustuk eger rahtsz olsaydı evlenmezdi diyede dusunuyorum yanlısmı acaba
bence sen en iyisi bunu eşinle paylaş
Utanırım paylasamam ki begenmese bile soylemez yani
en azından senin bunun farkında olduğunu bilir
Yok ya utanırım nasıl derim oram kokuyo diye
olir koku vajina salgiliyor ama gayet guzel hos bi koku zaten vajinaninn nsormal bi kokusu var
Hayır, koku felan duymuyorum zaten o an o şahane an'a odaklanınca başka bir şey gözün görmüyor🤤
Ben neden duyuyorum ya peki 🥹
Sağlık sorunun olabilir mi canım?
Bilmiyorum ki
Mesela sen ilişki yasarken ıslanıyosun ya o ara kokuyo sende olmuyormu hic bi koku
Partnerinden konu ile ilgili olumsuz geri dönüt aldın mı
Hyr hiç bisey demedi evliyiz diyemezki zoruma gider diye bence
Koku*
? Ney
Anladim o zaman muayene ol
evet bazı kadınlarda vajinadan yumurta kokusu geliyo 😊
Onun icin iliskiye girmeden dus alip iyice temizlenmen gerek kilolumusn
Hyr zaten ilişkiye grmden yıkıyorum her ilişkide dusumuda alırım 2 gunde 1 ama kiloluda degilim 55 kg yum
Yediklerinden olabilir mesela ben. ananas suyu ictigimde sperm ananas kokuyor
Hmm olablr
Evlimisin
Evet
Esin oral yapyormu
Yapıyor oralda kokmuyor zaten koksa yaptırmam ilişk esnasında sıvı gelince koku olusuyor
Esijin zevk suyu olmasin o kokan
Sanmıyorum bendendir onun zevk suyu cok az o kadar kokacgını sanmıyorum benımki cok ıslanıyor cnkü
Tkp atarnsn
Yok tskler
Bn de evliym ozel konuscaktim neyse
Gerek yok
Şimdi gelir görmeden bilememciler
🤣🤣🤣
Abaza dolu bıktım ya
@tatakeeeeea o zaman bu başlıkta takılma
Yahu aptal arkadaşım. Allah beni sizle mi sınıyor ne gerizeklaıaın. Bir soru sormuşsa cinsel soru diye millete sarkıntılık yapamazlar
Allah belanızı versin lan yeter olm
boş ver canım takılma cevap vermeyiz olur biter
Abazalar üstüne kabul etmiyorlar çıldırıcam erkeklerlerin %80 i beyinsiz cidden
Bazilarinda duyuyorum
Tiksiniyomusun peki kokudan
Hayir hic tiksinmedim
Eşim tiksiniyormu acaba diye rahat olamıyorum hiç bacaklarımı acamıyorum bıle rahat
Esine soramayacak kadar uzakmisiniz birbirinize?
Uzak degiliz ama utanıyorum soramam ki sorsamda tıksınıyorumm demez alınırm diye
Aranizda utanma varsa zaten yatakta cokta sınırsız olamazsiniz buda bir sure sonra monoton bir cinsellige gider
Şehvet ve seks kokar ortalık
Hyr ya garıp bi koku oluyo ben neden rahatsz oluyorum ya
Sana öyle geliyor bence. Huylanıyor olabilirsin. Evet koku olur ama pis koku olmaz
Ya pis koku degilde boyle degişik bi koku ben ıslanınca oluyor neden se utanıyorum ve rahat olamıyorum bacaklarımı rahat acamıyorum bile
Rahat bırak kendini. Olaya kaptır. O zaman o kokuyu almazsın ama erkek rahatsız olmaz. Benim hoşuma gidiyor aldığım koku çünkü
Yooo partberlerimde hic duymadim
Bazı kadınlarınki çok ağır kokuyor
Yo olmuyor. Ben yalıyorum bile.
6 senelik evliyiz.
Ya eşimde yapıyor bunu ama ne bliyim ben ble rhatsız oluyorum kokudan oda olur diye düşünüyorum
Jel deneyin isterseniz. Meyveli
sen yalıyosan onun da koktugunu farketmelısın
Daha önce yaşamadım
Hava da se. KS kokusu varsa
Ne gibi