Eşimle yeni evliyiz. ilişkiye her girişimizde aşırı bi kanamayla duruyoruz. neden oluyo acaba bu kanama? Artık ilişkşye girmeye korkuyoruz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBekaret filan değil bu başka bir şey büyük ihtimalle içerde bir yara var her seferinde bu yarayı siz tekrar tekrar açıyorsunuz yani kabuk bağlıyor siz ilişkiye girince tekrardan taze bir hale geliyor bir doktora git bakalım Vajinal ultrason ile içeri bir baksın büyük ihtimal aynen dediğin gibi bir yara vardır başka bir ihtimal olması mümkün değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet dediğiniz gibi ara damarlardan biri patlamış dikiş atıldı teşekkürler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk günler ise olabilir. Durduğunuz için tum damarları kopartamamış demek ki.
İçınde gezdirme tabiri vardır. Dık girme çıkma yerine penisini içinde mümkün olduğu kadar çok dolaştırırsa bu olay daha kısa sürede biter.
Ama bu olay daha sürerse (sürecegini sanmıyorum) bir jinekoloğa görünün01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni evli olduğun için vajina açık bir yara şu an da bekaretinden dolayı. İyileşmesi için zaman vermelisiniz 2 günde bir nazik şekilde ilişki yaşamak iyileştirecektir vajinanı. Korkma sorun olmaz. Sürekli ve sert ilişkiden kaçınman gerekiyor bir 10 kadar. Geçmiş olsun mutluluklar
10 YorumlaGeçer çok sık yapmayın iki günde bir yapın arada kan gelir fakat yaklaşık olarak 10 ilişki sonrası düzene girer
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
İçerde sert ilişkiden tahriş olmuş bir yer var. Yaptıkça kanıyor. en az bir hafta on gün ilişkiye ara verip ondan sonra yapmanız lazım
00 Yorumla
+1 yılNormal bu sorun etme bunu anın tadını çıkarın durmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAra vermelisiniz ve kayganlaştııcı kullanabilrsiniz.
12 Yorumla
Soran+1 yılKuruluk sorunu yok aslında
Cevap sahibi+1 yılO zaman ara verin. aynısını yaşadım 3 gün sonra yine deneyin genelde kuru olduğu İçin ve erkek te girmeye çalıştığı İçin kanama olur
- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılSanırım tam islanmiyorsun kuru kuru çakıyor ondan olmalı , kayganlastirici al
03 Yorumla
Soran+1 yılKuruluk sorunu yok aramızda
- +1 yıl
Sürekli oluyorsa bir doktora görünmelisin , çünkü normal değil vajinandan ilişkide sürekli kan gelmesi , ilişkiye girerek en ön sevişmeyi biraz daha uzun tutun , hatta vaninani uzun uzun emdir faydası olur
- +1 yıl
Bende bir defasında bir kıza caktigimda prezervatif pembelesiyordu , ya adetliydi kız ya da büyük geldi
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok sulanmıyorsun ve baya dar ön sevişmeyi uzun tutup öyle girsin
00 Yorumla
+1 yılNe kadarlık evlisiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha çok yeni 3 gün falan
- +1 yıl
3 günlük evlilikte sürekli birliktelik olmaz ki ilk gecede ki oluşan yara kanıyor
+1 yıltam bozulmadıgın ıcın olabılırmı acaba
01 Yorumla
Soran+1 yılBozulmamış gibi bi durum olamaz çünkü aşırı bi kanama oluyo şu ana kadar ne kadar ilişkiye girdiysek hepsinde bu kanama oldu
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Doktora görünmen gerek ilhitap muhtemelen.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZar esnektir ve bundan dolayı zorlama anında kanar
00 YorumlaCok mu zorluyor
00 Yorumla
+1 yılKist var sende
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsert mi sokuuo
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi