Karınız sevişmeyi reddederse ne düşünürsünüz?

Sizden yaşça genç ve daha istekli karınız sevişmeyi bir gün aniden bırakır veya reddederse ne düşünürsünüz? Ama 7/24 evde ve aldatma imkanı hiç yok ve beklemiyorsunuz. Aklınıza ilk sizden soğuduğu istemediği mi yoksa elle filan tatmin olduğu düşüncesi mi gelir?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben 20'li yaşlarda genç bakımlı bir kadınım eşim benden epey büyük +10 yaş var. Bu durumdan şikayetçi değilim zorla evlenmedik. Evliliğe az kala birlikte oluyorduk ara sıra. O zamanlar hiçbir sıkıntısı yoktu enerjik ve istekliydi epey. Nişanlıyken evlenince bol bol yaparız derdi evlendik şimdi de rahatlık battı nasıl olsa yedekte elinin altındayım. Adam yattığı yerden ön sevişme yapabileceğini düşünüyor ön sevişme zaten 2-3 dk maksimum. Dudak boyun göğüs tamam yeter. Vajinadan öpme dokunma yok.
Güncellemeler
+1 yıl
Şaşırdım kaldım deliği bile bulamıyor adam. Doggy denemek istedim bana kaba etin yüksek olduğu için tam giriş yapamıyorum dedi 150 kiloluk kadına yapıyorlar +18 videolarda bizzat gördüm. Gecelik giydim dantelli öyle üşümüyor musun dedi. Erkekler hayat kadınlarına eskortlara para saçıyor oral yapıyor önüne arkasına. Benim ilkim eşim ve eşim tiksinti duyuyor. Hayat kadını kadar değerim yok.
Karınız sevişmeyi reddederse ne düşünürsünüz?