Erkekler sorum size siz cinsellik istediğinizde
ve eşinize yanaştığınızda eşiniz sizi reddederse ne tepki verirsiniz ama çok mağdurdunuz ve çok istiyorsunuz yinede eşiniz istemesede onunla zorla birlikte olurmuydunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılHatta ben şu an aynı durumdayım ve mastürbasyon ile idare ediyorum. Zamanım olmadığı için hayat kadınına gidemedim. Eşime bir kaç kez ilişki teklif ettiğimde hayır dedi ve 1 aydır cinsel ilişki yaşamıyoruz, bundan sonra o isterse ben de ona hayır diyeceğim. Bakalım nereye kadar gidecek.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşimizin bir isteğimizi reddetmesi her zaman hoş olmayabilir, ancak bu tür durumlar her ilişkide zaman zaman ortaya çıkabilir. Bu tür bir durumla karşılaştığınızda yapabileceğiniz bazı şeyler şunlar olabilir:
Anlayışlı Olmak: İlk olarak, eşinizi anlamaya çalışın. Belki o anda başka bir sebepten dolayı isteğinizi yerine getiremiyor veya zamanı uygun görmüyor olabilir. Anlayışlı ve sabırlı olmak, ilişkinin sağlığı açısından önemlidir.
İletişim Kurmak: Eşinizi anlamak ve durumu çözmek için açık iletişim kurun. Neden isteğinizi reddettiğini sakin bir şekilde sorun ve açıklamalarını dinleyin.
Görüş Açılarını Değerlendirme: Belki eşinizin reddetme sebebiyle ilgili sizin düşündüğünüzden farklı bir bakış açısı vardır. Bu durumu anlamak için onun düşüncelerini anlamaya çalışın.
Birlikte Çözüm Arayın: Eşinizin neden reddettiğini anladıktan sonra birlikte alternatif çözümler bulmaya çalışın. Belki daha uygun bir zamanı veya farklı bir yaklaşımı tercih edebilirsiniz.
Saygılı Olun: Her durumda saygılı olmak önemlidir. İlişkinin temeli olan saygıyı korumak, bu tür durumların üstesinden gelmede önemli bir faktördür.
Zamanla Değişim Olabilir: İstediğiniz şeyi şu anda yapmıyor olabilir, ancak zamanla durum değişebilir. Sabırlı olun ve eşinizle birlikte olgun ve sağlıklı bir iletişim kurarak çözüm bulmaya çalışın.
Sonuç olarak, her ilişkide zaman zaman farklılıklar ve çatışmalar olabilir. Önemli olan bu tür durumlarla sağlıklı bir şekilde başa çıkabilmektir. Saygı, anlayış ve iletişim, bu tür durumların üstesinden gelmede önemli faktörlerdir.10 Yorumla
+1 yılNeden istemediğini öğrenirdim. Hastalık ya da özel gün ise anlayışlı olurdum. Ama hiç bir sebep yokken beni reddettiyse kalbim feci kırılırdı. Çok üzülürdüm.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Süreklilik arz ederse sorunlar büyür. Fakat canı istemeyen birine zorla bir şeyler yaptırmak da karşı tarafı soğutur. Biraz anlayış biraz da fedakarlık lazım
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
61Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılhiç bir şey yapmam.. kabul etmek zorunda değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorla birlikte olmam. Zira hem saygısızlık hem de tecavüz suçunu oluşturuyor. Zira cinsel istismar suçunun, eşe karşı işlenmesi hali de cezalandırılıyor. En az 6 sene yatarı var. Yani eşiniz isterse, size hapis yatırtıp boşayıp tazminat da alabilir. Bu yüzden libidosu yüksek ve sizi seven kadınla evlenin.
Zira Genelde mantık evliliğinde kadınlar, sevmeden evlendiği için; böyle yapıyorlar. Ancak severek evlendi ama sonradan cinsel sorunlar başladı diyelim. Kadınlarda cinsel sorunlar, erkeklerde olduğu gibi kolay tedavi edilmez. Bu yüzden anlaşmalı boşanmaya zorlarım ve kabul etmiyorsa çaktırmadan aldatırım ki aynı şeyi kadınlar da erkeklere karşı yapıyor. Zira çekişmeli boşanma, en az 2 sene sürüyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa a-m-ı-n-ı ya canını 😉
12 Yorumla- +1 yıl
Çok kötüsün
- +1 yıl
bide bunu marifetmiş gibi paylaşıyorsun
+1 yılBenim eşim bazen yorgun olabiliyor saygı duyuyorum. insanlık hali abartmaya ne gerek var. hoş zaten biz bebisi tutturduk. Dinlenme modunda yız. 😀😃😄🤰🏻
213 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşaAllah bencede insanlık hali bir günümüz bir günümüze uymayabilir çoğu adatırım yazmış hoş bişey değil 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Bişey sorcam yavsamak olarak algılamayın lütfen sadece merak çocuk varken hamileyken ilişkiye giriliyor mu?
Soran+1 yılEvet risk yoksa girilir
- +1 yıl
Risk nasıl yani ne riski
Soran+1 yılGenelde son aylar riskli oluyor doğum yaklaştığı için ama eğer eşinin düşük tehlikesi varsa hamilelik boyunca ilişki kesinlikle yasak bunu da doktora danışarak bilmeniz lazım
- +1 yıl
Hm risk yoksa girilebilir yani
Soran+1 yılYani tabi ki
- +1 yıl
Ya sormak istediğim sorular var size sorsam yanlış anlamayın gerçekten yavsamak değil niyetm
Soran+1 yılAma doktor onayı şart
- +1 yıl
Cevap?
- +1 yıl
Ben genede dikkat ederim çünkü basimdan baya macera geçti. 😀😃
Içimde ne hüzünler yaşadım kimsenin haberi yok. bazen cidden bi kadın için her şey zor olabiliyor. Anca insan sabırla dayanıp gün geçirmekte - +1 yıl
Ne mesela
- +1 yıl
Sağol Çok teşekkür ederim
Neden istemiyor bu önemli her an libidon yüksek olamaz.. insaniz biz sonuçta hasta olabilir , iyi hissetmiyor olabilir buna ihtimas geçerim elbette.. ama bu sürekli bir döngüye döner ile orada bir dur derim
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zorla olmaz yahu öyle şey mi olur hiç 🤦♂️ 3 kere denerim şansımı, baktım 3 ünde de reddediyor, hiç biricik karımın canını sıkmadan başka bi hatun bulurum bana "Hayır" demeyen onunla takılmaya devam ederim 😎
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılInsanın. her anı bir. birine tutmaz bazen. istemeye bilir Bu erkek. icinde kadın. icin de geçerlidir ama sureklilik aksetti ise bir yerde bir sorun vardir
00 Yorumla
+1 yılEğer istemeyecek kadar rahatsız vs ise anlayis gosteririm. Onun disinda kucaklar yatak odasina goturur...
02 Yorumla
Soran+1 yılZorla yani
- +1 yıl
Naz yapiyor işte zorla degil sonuçta o da zevk alacak
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu yaşamamak için evlenmiyorum. Bakirken hiçbir kız istemiyor buna alışığım ama hiçbir erkeğin eşinin kendisini istememesini kaldırabileceğini sanmıyorum. Ben hiç kaldıramazdım.
17 Yorumla- +1 yıl
👍 ben kadın halimle kaldıramam kocamın beni red etmesini.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılArkadaşlar bu erkekte de kadında ' da görülen ve görülebilecek bir durum yani olabilir o an veya o gün istemiyor olabilr büyütülücek bir durum da değil yani...
- +1 yıl
kimsenin bişey büyüttüğü yok, evli olup ta eşini red eden insanın aklı eski sevdiğinde kalmıştır bir haber almıştır canı sıkılmıştır başka açıklaması olamaz. ayrıca evli insanların böyle eşleri ile ilgili sorunlar için soru başlığı açması da çok mide bulandırıcı. şahsen benim kocam böyle soru sorsa boşanma sebebim olurdu.
Soran+1 yılNe alakası var o günlük istemiyordur ne belli illa eski sevdiğiyle ilgili bir şey mi oluyor ayrıca evt evlilerin bu tip veya derin soru başlığı kullanması iyi değil bend evli değilim rahatlıkla sordumm...
- +1 yıl
o zamma niye böyle bir soru sordun evliler ile ilgili? sevgilin mi evli 🧀
Soran+1 yılSaçmalamazmısın bu soruyu sormak için illa evli mi olmak lazım?
Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Ben eşimi hiç aldatmadm evli olduğum dönemde ama yatakta hayır cevabını da asla kabul etmezdim
20 YorumlaGeçerli nedenleri varsa çiftlerin o an reddetmesi problem olmamalı, ama arzulamiyorsa bu durum bambaşka
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bı yerden sonra sogurdum kendime bi partner bulurdum. Sonra ki süreçte de bosanirdim
01 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman olacak diye bir kaide yok ama
+1 yılZorla olan birşeyden tat almam
218 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun...
- +1 yıl
Karşılıklı konuşarak hayvan degiliz
Soran+1 yılÖyle Hayvanlarda var ama
- +1 yıl
Allah ırak etsin hayatımızdan
Soran+1 yılAmin ya
- +1 yıl
Yaşayıp görecez her şey Bizim için
Soran+1 yılAynen öyle bakalım hayırlısı
- +1 yıl
Gözlerini kapatıp görmesen dert yardımcı olayım desen basks dert keşke 1000 yil önce dogsaymisim
Soran+1 yılNasip bu zamanda yaşamamış her şey sabıra bakar
- +1 yıl
Sabır Allah'tan nefis kontrolü bizden Allah bize nefsimizle yaşama Sabri versin
Soran+1 yılAmin ecmain
- +1 yıl
🙏
Soran+1 yılİnanmıyorum ya çoğu kişi zorlarım demiş sinir bozucu
- +1 yıl
Ya afedersin ölüye hallenen insanlar var bu dünyada ne bekliyorsun
Soran+1 yılDoğrudur sende haklısın
- +1 yıl
Dün bir video izledim dünden belli yemek yiyemezsin
Soran+1 yılİşte ahir zaman bişey diyemem
- +1 yıl
Allah Uzak etsin diyelim
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neden istemediğine bağlı zaten bir sıkıntısı varsa halinden anlarım diğer türlü ise ister istertirim
00 YorumlaSinirlerim bozulur kopukluk sebebidir benim icin kendi kendime rahatlarım ama bozulurum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok istekli olduğumu görüp buna rağmen istemiyorsa acayip bozulurum. Evliligi diri tutan cinsel yaşamdir. Eşler birbirlerinin ihtiyaçlarini iyi anlayip bu ihtiyaçalarini karşilamalidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Anlayış gösteririm fakat bu durum kısır bir döngüye dönüşürse tepki gösteririm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl21 yıllık evliyim. Bu durumlarda hiç yaş tutup ağlmadım
00 Yorumla Aynısını yaparım daha beterini de yaparım kudurtur öylece bırakırım 😁😁
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorsa isteği yoksa zorlamak manasız. Ben öyle zevk almam
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir şansı olamaz pişman ederim. Ve oyle oyle de evlilik biter
00 YorumlaTedavi sürecine yönlendirmeye çalışırım, ancak hiç bir şartta müsade etmiyorsa ayrılırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılReddederse dokunmam, beni istemeyen birisini ben de istemem. Reddetmekten kasıt naz yapmak, cilveleşmek, şakalaşmaksa evet zorla yaparım, çamasırlarını yırtarak istedigimi alırım.
00 YorumlaErkeklerin çok umursayacagini sanmıyorum gider 31 çeker
00 YorumlaKendi işimi kendim görürdüm @soran karşısına geçerdim ona bakarak mastürbasyon yapardm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar cinselliği sevmez bunun bilincinde olduğum için Zaman veririm devamlılığı olursa sıkıntı çıkar
026 Yorumla
Soran+1 yılNaparsın?
Cevap sahibi+1 yılBana beni tanıyanların öyle bir şey sorması mümkün olmaz zaten çünkü ağzı yüzü kurulacağı Nı bilir
Soran+1 yılŞiddet yancısısın yani
Cevap sahibi+1 yılBenim kim olduğum karşı tarafın tutumuna tavrına bağlı
Soran+1 yılNasıl olması lazım tavrının mesela
Cevap sahibi+1 yılYani şöyle demek istedim tersliyorsa benden cinsellik den diksiniyorsa bjr neden ararım nedeni yok diyorsa gel doktora görünelim derim yine yok diyorsa değişmeyi çözümü kabul etmiyorsa sıkıntı çıkacağı nı dile getiriririm
Soran+1 yılÇözüm maddelerin güzel sonuncusu hariç... Yinede şiddet hiçbirşeyi çözmez daha çok nefret kazanırsın
Cevap sahibi+1 yılAktatıyorsa çiçek verecek değilim ya
Soran+1 yılİlla şiddet mi uygulaman lazım
Cevap sahibi+1 yılYapılan yanlış büyük olursa bana sonu şiddetle biter bende erkek kız fark etmez yeterki hatası Büyük olsun
Soran+1 yılBişey demiyorum senin yaptığın da bir yanlış yanlıştan yanlış çıkartıyorsun
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani affedip hiç bir şey olmamış gibi yaşamaya devam mı edeyim sen beni geniş erkekler le karşıtırdın sanırım 😃
Cevap sahibi+1 yılBu sorunun baş kahramanı senmisin
Soran+1 yılYürümüyorsa boşa kardeşim ne şiddet yancısısınız ya geniş erkek olmaman şiddetçi olmanı desteklemiyor
Cevap sahibi+1 yılZaten boşuyor babasının evine yoluyorum ki
Soran+1 yılİyi kadın kurtuluyor sen değil çok şükür
Cevap sahibi+1 yılAma diğer erkeklerin de hayatını karartmasın diye benden bir iz bırakıyor diğer insanlara bu şekilde yardım ediyor um ututma alışmış kudurmuş dan beterdir çünkü insanın en pis duygusu alışma duygusu dur alışma duygusu kumar bağımlılığı gibidir istese de bırakamaz alışsan insan
Cevap sahibi+1 yılBugün yapan yanlışı yarında yapar neden biliyormusun beynine bu yanlış atık çok hoş hitap ettiği için garanti verir beyni aynı yanlışı yapmaya korku yanlış yapmanın önüne geçer
Soran+1 yılŞiddetle mi iz bırakıyorsun
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar namusu için yaşar namusu için yazmayının yaşamaya bile hakkı yoktur yani yaşasa da boştur
Cevap sahibi+1 yılKız niye sen diretiyorsun sen söylesene sorudaki kişiler senle eşin mi
Soran+1 yılBiz seninle anlaşmıyoruz kb araya şiddet konusu girince dha çok sinirleniyorum
Cevap sahibi+1 yılŞiddet değil lafın gelişi söylüyorum şiddet den kastım öfke patlaması uygularım yani bağırma çağırma
Soran+1 yılBağırıp çağırmayla iz bırakılmıyor yalnız
Cevap sahibi+1 yılBırakıyor
Cevap sahibi+1 yılDiğer yerden konuşup tartışalım bunu hadi
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşimin bu halleri çoğaldığı zamanlarda geceleri uykum kaçıyordu geceleri dışarı çıkmaya qlışqn bi adam olmuştum. Sonrası malum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorla mı olur yaşıyorsam ve saglığım yerindeyse mutlu ederim geri çevirmem zaten görevin de yani hem kendin de mutlu olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBdni mi reddediyor yoksa cinselliği mi o önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO yüzden yüksek libido her zaman iyidir eş seçimini de ona göre yaparım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürekli tekrar ediyorsa, tokatı yapıştırırım acımam.
03 Yorumla- +1 yıl
Tokat biraz abartı değil mi sen ce?
Cevap sahibi+1 yıl@Hayalsesi28 kuyruk acim var ondan. Hiçbir kadına vuracak g. t yok bende
- +1 yıl
Bi an şaştım 😲
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden reddettiğine bağlı. Hastaysa falan zorla yapmam ama trip için falansa zorla yaparım
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMemnun oldum
Cevap sahibi+1 yılBelki fantezi deniyoruz olamaz mı? Yapamayacak durumda olsa zaten yapmam sevdiğim kadın sonuçta
Cevap sahibi+1 yılTamam aşkım
2 evlilik bitirdim bir sürüde birlikteliğim oldu ama beni istemeyeni asla ne zorladım ne üstünluk nede erkeklik uygulamadım ve vicdanen çok ve çok rahatım
00 Yorumla
+1 yılBir eşin öteki eşe istemediği halde zorla beraber olması kanunen tecavüz sayılır. İlk duyduğum da çok şaşırmıştım sonradan hak verdim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSoğurum bir süre sonra
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Sanırım bidaha yaklaşamam
00 Yorumla
+1 yılOnun canı istediğinde ben aynısını yapar idim
00 YorumlaSürekli reddederse sorun zaten
00 YorumlaHayır ya zorla seksten zevk alınmaz ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kendi başımın caresine bakarim
00 Yorumla Bir şey yapmam tamam derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılZaten oyle kendi istediginde seks yasar haldeyim..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. gider başkasına çakarım 😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılEşini aldatırsın yani 🙄
Soran+1 yılSabret belki sadece o günlük istemiyordur yorgundur illa aldatman mı lazım 🤦🏻♀️
+1 yılO istersede ben yapmam 😂
22 Yorumla- +1 yıl
Eşitlik 🤣
- +1 yıl
Aynennn
Gizli Üye(36-45)+1 yılPişman ederim 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılNaparsın mesela 😂
Cevap sahibi+1 yılPislik geldi aklıma 😂
Soran+1 yılBelli belli 😂
Cevap sahibi+1 yılSabah akşam perişan ederim 🥰😘
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılasla
13 Yorumla
Soran+1 yılŞaşırdım açıkçası herkes zorlarım aldatırım yazmış
- +1 yıl
hayat ondan mı ibaretmiş
Soran+1 yılGaliba
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNiye zorla olalım gider Elizabeth yaparız
016 Yorumla
Soran+1 yılEl mahkum 😂
- +1 yıl
😀Evet mecburen yaya kalmaktansa el arabasına binerim :)
Soran+1 yılBazı erkeklerin zorla yaptığını duydum sormak istedim ne kadar itici
- +1 yıl
Yokya zorla güzellik olmaz zevk de olmaz zaten
Soran+1 yılAyn kesinlikle
- +1 yıl
Seni merak ettim şimdi:)
Soran+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
Sen de evli misin nu konudan müzdarip misin diye
Soran+1 yılEvli değilm
- +1 yıl
Anladım peki.
- +1 yıl
Şimdiden ağrı kesicileri iç evlenince basın çok ağrımasın aman:)
Soran+1 yılGerek yok benim başım her zaman ağırır
- +1 yıl
O zaman Allah anlayışlı eş versin sana
Soran+1 yılAminn
Soran+1 yılAnlayışlı olmazsa da kendi bilir
- +1 yıl
Aldatabilir ama o durumda
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapıcak bir şey yok uzun uzun sarılıp koklardım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle yaklaşmam daha tertipçikik oynarız
00 YorumlaBen soğurum tekrar istemem herhalde
00 YorumlaKeserim
05 Yorumla
Soran+1 yılÇifte Sünet 😂
Soran+1 yılBen kıvrandırırdım can çekiştirirdim kusura bakmasın 😂
Soran+1 yılAynen öyle ya yorgun vs ise bişey diyemem ama onun haricinde öyle bişey yapıyorsa 2 ay can çekiştiririm o kadar racon böyle 🤭😂
+1 yılSanırım bekarlık günlerime dönerim😂😂
010 Yorumla- +1 yıl
Elizabeth yani😁
Soran+1 yılKendi işimi kendim görürüm diyorsun yani 😂
- +1 yıl
E napayım😂😂
- +1 yıl
Acaba bilmesinde sakınca olur mu bunu 😂
Soran+1 yılSanmıyorum sna yardımcı olmaz istediğini vermezse alınma gücenme saçma olur 😂
- +1 yıl
Hayır benim yapacağım şeyi bilmeli mi gizli mi yapmalıyım😂
- +1 yıl
Peki bişeyler izleyip mi yapmalıyım dümdüz mi🫣
Soran+1 yılGizli niye yapıcaksın bilsin belki bir kıpırtı olur onda da 😂
- +1 yıl
Önünde mi yapayım😂
- +1 yıl
Peki ben sana soru sorim mi? Ama b. rdan olmaz😉
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülürüm
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılAnlayisli olmalisin herzaman empati
00 Yorumla
+1 yılOlmazdım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocam reddediyor
23 Yorumla
Soran+1 yılBir rahatsızlığı mı var?
- +1 yıl
O kocadan asla olmaz ve sana dışarının önünü açmış
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yatar uyurum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYapmam
00 Yorumla
+1 yılAynısını bende yaparım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Saburla beklerim
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!