- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılAslında Evet Neden olmasın ama Şöyle bir durum var ki Cinsellik olmayan bir ilişki Tam anlamıyla Bir ilişki değildir salçasız yemek gibi Şekersiz Tatlı Gibi Çünkü Dışarıda Normal Arkadaşlıktan Bir farkı kalmıyor Arkadaş ortamı gibi bir durum hal alıyor naber nasılsın vs Ama cinselliği olan bir ilişki ise Sadece ve Sadece Sevdiğini sadece onunla yapmak istediğini onun sizi arzulamasını istemesini aynı şekilde sizin de onu bu ilişki biçimi ise 2 birer arkadaştan çok Özel olduğunuzu size hissetirebilir onun Farkındalığını gösterir Arkadaşça olan durumlardan çok Özelini Yaşadığın Tek kişi cezbedici gelebilir bu yüzden Cinsellik olmayan Bir ilişki Klasik Abi kardeş gibi arkadaş gibi yerinde sayan bir ilişki biçimidir zamanla yerini başkalarına yönelten bir biçim gibi de Düşünülebilir ama cinselliği olan bir ilişki ise hele bide Cinsel ten uyumu varsa eğer sizi Tam da birbirine kör kütük Aşık edip bağlayabilir o yüzden Cinsellik olmayan bir ilişki Uzun süreliden çok Kısa vadeli bir takılma Biçimidir bana göre Saygılarımla... #McLareN558
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılgençken hayır ama şu da unutulmamalı ki yaş ilerledikçe testesteron da östrojen de libido da düşecek bu kaçılır bişey değil, ayriyetten iş güç, çoluk çocuk, hayat mücadelesi, sinir stres derken cinsellik kimi zaman yalan olacak kimi zaman 2 tarafta makine gibi olacak tavşanlar gibi üreyecekler, kimi zaman 2 si de zerre kadar istemeyecek, kimi zaman erkek isteyecek kadın istemeyecek, kimi zaman kadın isteyecek erkek istemeyecek, asıl olay cinselliğin sıklığı değil kalitesi uyumu, sen uyumlu olmadığın ortak zevkelere sahip olmadığın bir partnerle istersen her gün 5 kere birlikte ol inan bana tamamen uyumlu olduğun bir partnerle hafta da 1-2 yaptığın seksin yarısı kadar bile zevk vermeyeceği gibi ilişki zaten batmaya mahkum çünkü uyumlu olmayan insanların ilişkileri yürümez.
30 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAmaç ne ise ilişki ona koşar. Bir araya geliş amacı cinselik ise veya taraflardan en az birinin düşüncesi bu ise o ililişki cinselik olmadığı için biter. Cinsellik için geleninde zaten uzun ömürlü bir ilişki düşüncesi olmuyor. İlişkinin getirdiği sevggi ve aşkın sonunda cinselik isteği genelde "gerçek sevenleri" evliliğe sürükler.
11 Yorumla- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılolmaz ilişki degıldır adı çekirdek mi çitlicez onu mahalledeki bakkal hasanlada çitleriz.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSürmez çok zannetmiyorum zaten hani diyorlar ya işte kimsenin kimseyi istememesi lazım filan aslında bu anormal bir şey yani bir insan seviyorsa ama istemiyorsa şüphe ederim ben seks olmadan ilişki yürümez
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olmayan ilişki sağlıklı yürümez
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik yoksa zaten ilişki değildir. arkadaşlıktır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSürmez, sürmemelidir de. Sağlıklı bir ilişkinin olmazsa olmazlarından biri sekstir. Evliliğin bile tüm unsurlarının toplamına 100 desen, bunun 60-70 kadarı sekstir. Erkeğin aklı fikri şeyinde olduğu için değil, seksin ihtiyaç olmasından da değil. Çiftler için seks, bedensel doyumdan ibaret değildir. Eşlerin birleşmesi, bütünleşmesi, vücut sıvılarının haricinde ruhlarının, özlerinin birbirine karışmasıdır. Birleşme, fiziksel birleşme değil, ruhsal birleşme, yani "bir" olma hâlidir. Bağlılığı arttırır.
10 Yorumla
+1 yılBen cinsellik olmadan ilişki olmaz fikrine tamamen karşıyım. Her şey tamamen cinsellik olmak zorunda değil. Örneğin, bir taraf hazır hissetmiyor ise sırf bu yüzden tavır almak, soğuk yapmak hatta ilişkiyi bitirmek büyük bir haksızlık. Bunu yapanın gerçekten sevdiğine inanmıyorum şahsi fikrim.
21 Yorumla- +1 yıl
Eywallah
Eğer ciddi düşünen birisiyse yürür. Ama sen karşı tarafa o sinyali yaktıysan, sen vermeden yürümez. Özet geçecek olursam. Beni lütfen yanlış anlama. Bu sadece benim düşüncem. Eğer sen ona istediğini verirsen, o an olmasa bile bir gün ayrılacaktır senden. Yani ne kadar geç verirsen. Okadar uzun sürer ilişkin. :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bir noktadan sonra kesinlikle olması gerekiyor. Olmazsa bitiyor, yani uzun sürmüyor. 😎
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlar Bir Adım Öne iş ilişkileri içinde cinsellik olmaz ve win win uygulanırsa uzun süre devam ediyor. Evlilik ise yürümez.
10 Yorumla
+1 yılçiftler aseksüel ya da mantığa dayalı bir ilişki yaşıyorsa ya da çocukluk aşkı falansa yürür
sağlıklı yetişkinlerin hayatında öyle bir seçenek yok10 Yorumla
+1 yılSüreceğini sanmıyorum her ne kadar dokunmadan da severiz abi ne olacak diyen arkadaşlara saygım olsa bile sevmek dokunmaktır..
insan parmak uçlarında sevdiğini hissetmek ister onunla yeniden var olmak ister
bu eksik olunca da o ilişki yürümez..10 Yorumla
+1 yılUyum önemli..
Biri ister öteki reddederse yürümez..10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılSeks, cinsellik hayatımızin en onemli mihenk taşlarından biri bence hayır sürmez.
51 Yorumla- +1 yıl
Sana katılıyorum
Yani aslında değişebilir bu tercihlere göre ama ben duygusal ve bedensel olarak hissetmek isterim
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinselligi olan ilişki de çok uzun sürmüyor bence bu kadar abartmayın ya beyninizin çarkları bu kadar dar olmasın
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılSürer tabii arkadaşım. Ben sarılarak bedenine yaslanarak bacaklarına yatarak olmayı uyumayı daha çok seviyorum.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılAşk varsa bir iki yıl dayanabilirim ama yine de uzun sürmesini de istemem.
Seviyorsam da sarılmaya, öpmeye dayanamam.10 Yorumla
+1 yılTabikide sürer. Önemli olan çiftlerin bir birlerine olan saygısı ve evledikten sonra nasıl olsa istedikleri zaman yapabileceklerini bilmesi.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılİsviçreli bilim insanlarından, Sağır Sultan'a kadar herkes bu sorunun cevabını biliyor.
Olmuyor, yürümüyor.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik olunca ne oluyor burada görüyoruz kürtaj sorularını ondan sonra çocuğu aldırdım artık beni sevmiyor Allah zinayı boşuna yasak kılmadı
İnsan nefsi çok kabarık Haramlar kurallar boşuna yok 🤦🏻♀️10 Yorumla
+1 yılSürebilir, her ilişkinin temel şartı cinsellik değil. Çiftler arasındaki sadakat güçlüyse ilişki bitmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürmez bence ben çok istekliyim sabah akşam isterim, tavuk gibi uyuyan veya penisi sönük gezen birisiyle asla yapamam. Benim adamım hep dik gezmeli ve atıyorum mutfaktayken arkadan yanaşarak sürprizler yapmalı.
14 Yorumla- +1 yıl
Bu yaşta bu azgınlık iyi değil pamuğumm alacağın erkek 35 40 yaşında olur oda seni doyuramaz genç al 18 lik 20 lik yoksa sen duramazsın
- +1 yıl
Genç boşalsada inmez
+1 yılKarşındaki aseksüelse ve onu çok sevdiğinden dert etmiyorsan neden sürmesin? Herkesin cinsel istekleri aynı seviyede mi..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Belirli bir süre sürdürülebilir. Ufak yaşlarda da sürdürülebilir. Ama sevginin yoğun olduğu bir ilişki de illa ki cinsel çekim ve istek artar.
10 Yorumla
+1 yılSürebilir sürdüren kişiler de tanıyorum ama en fazla evlenince ye kadar olur bu evlendikten sonra da cinsellik yoksa olmaz
10 Yorumla
+1 yılKöşeye kadar sürer bence, ben olsam öyle yaparım köşeyi döndükten sonra beni görene aşk olsun 😂😂😂
10 YorumlaUzun Sürmesine sürer de mutlu sonla bitermi o ayri konu
20 YorumlaCinsellik olsada insan hep başka tatlar arar fantezi dunyanizi gelistirmeniz lazım yani cok zor
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Bireyler bu durumdan şikayetçi değilse elbette sürer
10 YorumlaHerhangi bir sağlık problemi yoksa (cinselliği etkileyecek) uzun sürmez.
10 Yorumla
+1 yılEvet uzun sürebilir, sevgi baki olduktan sonra. Seven sevdiğine sabır gösterebilir bence.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Pek udunsurmeziki taraf ra cinsellik istiyorsa eğer bu yüzden doğru zamanda cinsellik başlamalı 🤍
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç mi cinsellik yok evli değiller mi? ya da ilerde yaşamayacaklar mı? İlerde yapılacaksa sabredilebilir ama hiç olmayacaksa sürmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZaten içerisinde cinsellik yoksa uzun sürüyor hatta evliliğe gidiyor, diğer türlü olunca daha kısa sürüyor çünkü evliliğe bir şey kalmıyorki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltarafların yaşına göre değişir. Sonuçta 30dan sonra pastaneye gidip çay pasta dönemini geçmiş oluyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarsilikli beklentilere bagli.
Iki tarafin istekleri birbiri ile celisiyorsa yurumez 🤞
Tam tersi durumda da yuksek ihtimal yurur 🤷♂️10 YorumlaEskiden olsa sürerdi ama artık sürdürülebilirliliği kişilerin ilişkiden ne beklediklerine bağlı
10 Yorumla
+1 yılBence sürmez cinseliği yaşayamayan eşlerin çoğu cinselliği dışarda arıyor ve boşanmaların sebeplerinden biride eşlerin istedikleri cinselliği yaşayamaması
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılaşk ve cinsellik sevgi ilgi birbirini tamamlamaz sa olmaz hep si bir arada guzel
00 Yorumla
+1 yılKardeşin ya da babanla sürebilir ama aranızdaki bağa bağlı yinede.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. evlilikte ise asla devam etmez. sevgililik aşamasında ise partnerlerin samimi duygularına bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. kişilerin beklentisine göre değişir ciddi bir ilişkide yakın zamanda evlenme düşüncesi olan bir ilişkide sıkıntı olmaz ama cinsellik olmayan uzun vadeli bir ilişki maalesef bir nokta da kopuyor
00 Yorumla
+1 yılSürmesinin imkan ve ihtimali yok biraz bile olsa olmalı yani
10 Yorumla30 sayfalik hikaye kitabi gibi düşün hemen biter ordan pek bir eser çıkmaz
10 Yorumla
+1 yılİlişkiyi sürekli hale getiren şey bedenlerin değil ruhların sevişmesidir. Cinsellik sadece bir ihtiyaçtır. Evet beden yüksek bir arzu ile ister bunu ama cinsellik hiç bir ilişkinin temeli olamaz.
00 YorumlaSürmez çünkü ben cinsellik ihtiyacımı sevdiğim kişide ararım.
Sevdiğim kişi ihtiyacını ve ihtiyacımı benimle gidermeli.
Ele güne muhtaç etmemeli zaten yapamam başkasıyla00 Yorumla
+1 yılSürer benim için geçerli bir şey değil bu konu
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Yani zor gibi bilemem
31 Yorumla
+1 yılBir noktada mutlaka cinsellik gerekir
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı.
+1 yılKişilerin birbirne sevgisine ve saygısına bağlı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSürebilir neden sürmesın
10 Yorumla
+1 yılSüremez. Doğasına aykırı.
10 YorumlaHayır sürmez. Ben yapamam şahsen.
14 YorumlaNe kadar uzun olduğuna bağlı ben 4 yılı gördüm...
10 Yorumla
+1 yılSürmez eğer aldatmıyorlarsa karşılıklı
10 YorumlaBir yerden sonra sıkıcı olmaya başlar.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSürer yaaa.. niye sürmesin ki🙄🙄
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eğer sürekli gülmicekse sorun yok. :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Artık kadınlar bile istiyor cinsellik. Uzun sürmez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Hemcinslerimiz ile sürer ehehe
10 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşıyon bitiyor 🤭
10 Yorumla- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat