Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Normalde gün aşırı seks ideal olduğu söyleniyor, araştırmaya göre de haftada 1 kez cinsel ilişki yaşamak normal. Ancak haftada 1'den azı riskli. Riskli derken şöyle açıklayabiliriz. Seks azalıyorsa boşanmaların arttığını gösteren araştırmalarda mevcut. Çocuk sahibi olduktan sonra ve ilişki süresi uzadıkça değişiklik yapmadıklarında monotonlaşan cinsellikte sıklığı azaltır. Bir de hayatın gerçekleri var. Çalışma hayatı, ev işi, çocuk vs de eklendiğinde bazı zaman bırak ilişkiye girmeyi hareket edecek halleri kalmıyor insanların. Bu nedenle hafta da 1 kez kesin olmalı diye düşünüyorum
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliği baz alarak konuşuyorum
İlk bir yıl her gün günde birkaç kez olmalı anca doyarım
İkinci ve üçüncü yıl her gün olmalı ama günde bir kez yeter
Daha sonra belli bir düzene oturturum bazen haftanın her günü bazen üç günü bazen hiç yapmam bunu belli bir düzene oturtmak hata işte haftada üç gün yaparım vs demiyorum isteyince yaparım canım isterse gider üstüne uzanırım birazcık bölgeleri sabitlerim hshsh51 Yorumla- +1 yıl
Teşkürler mimit
+1 yılİki kişinin de birbirini arzuladığı istediği zaman olmalı buna zaman katılması doğru olmaz diye düşünüyorum. Ama burada yani bu sitede yok her gün yok günde kaç defa yok Sürekli diyenler bana çok yapmacık geliyor. İnsan belli bir süre sonra sıkılıyor zevk alma oranı azalıyor biraz zaman verme ihtiyacı duyuyor bence haftada 3-4 ideal diye düşünüyorum
50 Yorumla
+1 yılYani bir sayı vermek doğru olmaz durumlar şartlar farklılık gösterir çünkü ama 2 den azı sıkıntı olur bence
31 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sayı ile olmamalı. Arzuladıkça, her istediğinde olmalı bence. Sırırlandırmak doğru değil. Sınır koymsk heyecanı Şevki öldütür soğutur. 😎🤗
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiyi derken evlilik ise her gün olmuyor o sehır efsanesı. Sevgılı ise ılla ılıskıyı ayakta tutmak ıcın sevısmeye gerek yok. Sadece seks için beraber oluyoruz demek olur bu o da sevgılı degıl seks partneri olmus olur
20 Yorumla
+1 yılPartnerine göre değişken tabiki de ve arada sıcaklık çekim istek arzu iyi karşılıyorsa bir birini, haftada üç gece kesin seks yaparız da belki arada dört geceyi de bulabilir de
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılHaftası yokki zaten doymuyoruz. Benim kafadan bir partner ihtiyacım var. Asla sınırı olmayan bütün tabuları yerle bir eden.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakmayında hayatın gerçekleri öyle değil çok seviyorum ama bazen yorgunluktan dokunmasın diye dua ediyorum şu hayat şartlarında seks aklınıza dahi gelmiyor
70 Yorumla
+1 yılYorumları okuyunca bekara avrat boşamak deyimi daha bir anlam kazanıyor. Abazaliktan her şeyi yazmışlar.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen hayat şartlatı iş ev işleri çocuklar okul ödev borçlar seks aklımıza bile gelmiyor
+1 yılilişkiyi seks ayakta tutmaz güven sevgi saygı sadakat yoksa o ilişki yıkılır
20 YorumlaHaftada bilmem kaç kez sevişince ilişkiniz ayakta kalıyomuş
10 Yorumla
+1 yılHer gün olması gerekir.
Ama 1 gün boşluk bıraksak olur.10 YorumlaBir ilişkide herşeyi ayakta tutan şey seks değil ki? Bu nasıl soru.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer ne kadar her gün desekte her gün seks yapmak bir süre sonra halsizliğe vücut direncini yitirmeye başlar hafta da 3 maksimum 4 olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl4 kez ideal benim biraz sevdiğim adamı özlemem ve arzulamam gerekiyor yatağa heycanla ve tutkuyla girmek istiyorum her gün seks yapmak güzel değil diyorum ben...
20 Yorumla
+1 yılMümkünse her gün düzenli olmalı olmazsa sıkıntılı
10 Yorumla
+1 yılSevgiyle yapılan şeylerin sayısı olmaz istekler doyurmalı
10 Yorumla
+1 yılhahaha mümkünse her gün
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer gün yapmalıyız ben sevgilime doyamam.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEvli çiftler en az 2 kere yapılmalı
20 Yorumla
+1 yılher gün olması lazım
84 Yorumla- +1 yıl
Cok sık olması da bıktırır
- +1 yıl
Yok 😂
- +1 yıl
🤣 🤣 🤣 🤣
- +1 yıl
@busekarann 11 yıllık evli olarak söylüyorum hergün olmuyor. Ondanda soğuyabiliyorsun.3 4 günde bir ideal. Bazen 1 hafta ara mükemmel oluyor.
+1 yılbence arzulara göre değişir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılKızların yorumları korkumu giderdi sevindim 😁
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 463 cevap paylaştı. her gun... hatta bazi sabahlar işe gitmeden 🙂
10 YorumlaHer gün ya da 2 gün de bi ir 6 posta yeterli
10 Yorumla
+1 yılPartnerine göre degisir
10 YorumlaHer gün yapmak ilişkiyi ölümsüzleştirir 😅
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. her gün her saniye
53 Yorumla- +1 yıl
Makinemiyiz biz? 2 günde 1 kafi bence.
- +1 yıl
😇😇😇
+1 yılDüzenli olduktan sonra sorun olmaz
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. ideal olan 2. Çok olursa bıkılır. 1 veya 2
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl27291511818151 defa kez
40 Yorumla
+1 yıl1-2 yeter ya
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. 4 diyorum
62 Yorumla- +1 yıl
Sorularım var sna😁
- +1 yıl
4 dedgine göre doyumsuzsun galiba)
+1 yıl5 kez
10 Yorumla
+1 yılİstege bağlı
10 Yorumlaİki kez yeterlidir.
10 Yorumla
+1 yılen az 5
12 Yorumla- +1 yıl
Hadi en az 4 olsun
- +1 yıl
Geçen hatunun birisi burada yazmıştı 3 ayda bir eşiyle yapıyorlarmış kıyamam kendime diyordu aklıma o geldi 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılEn az 3
10 Yorumla 3 saatte bir
10 YorumlaGünde bir en ideali
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yıl3 olmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHergün olmalı bence
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl4 kez
30 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım