Kesinlikle. Bunu özellikle isterim. Partnerimle her yerde ve her zaman biriktirebildiğimiz kadar anı biriktirmek.. Bilhassa bunun için çaba sarfetmek ve an kollayıp, anı yakalamak. Belki bunun için yapılacaklar listesi oluşturup tik koymak 😉
yapmam teşhirci değilim olacaksa da arabada denizde kayalıklarda falan kaldı ki her zaman da seks yapılmaz robot değil hiç kimse tuşa basılınca seks moduna geçsin adam veya kadının uykusu var yeni yemiş tıkanmış hasta stresi derdi var iyi hissetmiyo vesaire vesaire.
bir partnerim vardı olgun seven bir güzel kadın, onunla sırf farklı farklı yerlerde deneyim için, İstanbul'dan çıkıp akdenize giderdik, yol boyunca gezerek ve bulduğumuz en güzel yerlerde yaşardık, önce onun seksi fotoğraflarını çekerdim sonra sevişirdik, hem de o şehirde en lüks otelde konaklardık ve sabaha kadar onu yalardım:) göğüsleri çok güzeldi
Ortam müsait ise yaparım bu ilişkiye ekstra bir zevk katar bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
evet bir keresinde ciğercinin önünde ramazan ayında etrafta kimse yokken sevgilime oral seks yapmıştım. ağzıma boşalmıştı. sonrasında ciğer şiş ısmarladı.