Dudaktan 10 dakika boyunca kabul eder miydiniz ve sevgiliniz var haberi olmayacak bundan
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Evet
Ciddi misin öpüşür muydun gerçekten ama sevgilin var seviyorsun onu
Sevgili fakirse evet. Zenginse gerek yok. paranın çok önemli olduğunu çok geç anladım ondan...
Her türlü yaparım diyorsun yani peki opusecegin erkeğin tipi önemli mi cirkinsede opusur müsün
Bak kardeşim aslında böyle düşünmezdim. Bu hayatta para çok önemli. Zengin olmadığım için eşim beni parasıyla çok ezdi. hep benim param dedi hayatı zından etti. Ve anladımki para çok önemli. Allah bu durumlara mecbur etmesin. Bayılarak yapmazdım. Mecbur yapardım diyelim..
Para önemli evet zenginlik yani yalan yok hayat paradan ibaret sağlık ve para bu eşinle evli olsan boşanmamış olsaydin bu teklif gelse gizli o haberi olmadan öpüşür muydun 500 bin dolara TL değil dolara?
EVET
Son sorum kusura bakma başını agrittim sürekli soru sorarak bu opusecegin erkeğin tipini umursar mıydın peki yakışıklı mı çirkin mi , mesela opusecegin erkek aşırı koyu siyah tonlu Afrikalı bir zenci ama adam kopkoyu simsiyah tenli komur renginde opusur müsün
Dünyanın en çirkin adamıda olsa EVET. alt tarafı öpüşecen o kadar. tm uzutma artık soruyu
ALLAH böyle durumlara mecbur bırakmasın AMİN İNŞALLAH 🤲🏻
İnşallah öpüşmeyi boş ver kimse umarım bu durumda kalmaz ama Allah'tan sabır dile zenginlik para bunlar gelip geçici sağlık daha önemli ne oldum değil ne olcam demeli umarım seni parasıyla seven değil kalbin tüm benliğiyle seven bir erkek karşına çıkar para her şeyi satın alamaz seni alamamış ondan nefret etmişsin bak
Allah'tan önce sağlık, mutluluk, huzur, afiyet ve ZENGİNLİK istiyorum. AMİN İNŞALLAH🤲🏻
Para huzuru getirmeyebilir o zaman ne diye zengin insanlar intihar ediyor zenginlik değilde umarım aşk sağlık nasip olur sana öyle bir erkekle karilaşki fakir olsun ama seni öyle bir mutlu etsin ki paranın gücüne evet inanirjm ama para egoyuda yanında getirir evli misin sen yoksa boşandın mi o adamdan
Evliyim boşanmadım
Farzetki bir gün başına talih kuşu kondu çok çok aşırı zengin oldun ama öyle böyle değil intikam alır miydin eşinden bosanir mıydın ondan
Hayalimi yazdın resmen👏🏻👏🏻👏🏻Tebrik ediyorum muhteşem tespitti
Vay bee ama bence senin hayatını ikiye iki kısma ayıracak olsak ilk bölümünde paraya zenginliğe önem vermeyen huzura mutluluğa gerçek sevgiye inanan birisin gibime geldi hayatının ikinci bölümünde yani evlendikten sonra senin gözünü açmış paranın önemini sana aksettirmis materyalist biri olmussun ama olsun bence bulursan parayı bir gün boşanıp başka bir erkekle kesinlikle evlen başka bir erkek bul bence
Ben insanlığa sevgiye önem verirdim. Karşımdaki insanlar hep paraya önem verirmiş. Anladımki bu dünyada ; (Varsa pulun olurlar kulun, yoksa pulun dardır yolun) muş ben yeni anladım. Ve artık böyleyim tıpkı yazdığım yorumlar gibiyim malesef😔
Ben gerçek sevgiye tutkuya önem veren biriyim halen daha öyleyim sözüm meclisten dışarı hayatta ayakta kalıp hayatımı idame ettirecek kadar maddi durumum iyi Allah'a şükür ama bazen bende düşünmüyor değilim zengin olsam çok param olsa istediğim evi arabayı alabilsem falan ama sonra şükret diyorum kendi kendime sınav işte kimisi parasi kimisi sağlığı kimisi ailesiyle imtihan olurmuş varsın gelsin parayla imtihan ol mühim değil bence bu bir sorum olacak sana zengin çirkin erkek mi yoksa fakir yakışıklı erkekleri mı kızlar daha çok beğenir çekici bulur sence bekarım bende bu arada
Bu zamanda kızlar zengin erkeklere bakar (zengin olsun çirkin, güzel farketmez derler) yalnız şu var ben (merhametli, zengin, cimri olmayan, insan olsun, içki, sigara, kumar, karı kız dalgası olmayan, annesine babasona karşı saygılı, vicdanlı, yükses sesle konuşmalan, sinirli olmayan, ağzında çok para para kelimesi kullanmayan) biri isterdim. Allah bizi maddi manevi kimseye muhtaç etmesin, mecbur bırakmasın) amin. Sonuç olarak kimseye muhtaç olmadan maddi gücüm çooooook olmasını isterdim.
Amin inşallah bende senin çok çok zengin olmanı isterim çok aşırı fazla hemde o adamdan kurtulursun umarım boşanirsin ve yine inşallah başka bir erkekle evlenirsin mutlu olursun merhametli Saygin seni mutlu eden bir erkekle evlenirsin tam istediğin gibi biriyle amin... bu sorduğum soruyu bir kez daha düşündümde o paraya kimse sadece opsmek istemez bence kimse o parayı vermez hiçbir kadına orasi ayrida yatmktan bahsetse kabul eder miydin 500 bin dolara
Amin sağol. Ben hayatımda bundan sonra erkek istemem aslında. Allah bilir tabiki. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın amin. Anlaşılan sen bana soru sormayı sevdin. Ben cevapladıkça sorular arda arda geliyor, Neden?
Konuşmayı seviyorum genel olarak ama anlaşılana göre rahatsız oldun bu durumdan kusura bakma o zaman son sorum olsun bu daha yazmıyim
Yoo Estağfurullah öyle demek istemedim. yani benle konuşmaktan memnun kaldınmı
Tabiki evet
🙂 iyi bakalım
Başka soru sor paylaş banada haber ver😉
Mesaj kutun kapalı ordan yazsam olur mu sana
Yeniyim tam bilmiyorum.
Sağ üst köşeden profil resmine tikla ayarlara gir aşağıda gizlilik ayarlarını göreceksin ordan ayarı değiştir yoksa mesaj atılmıyor sana
Dur şimdi soru soracam millete. senide beklerim
Ne sorusu sen daha benim sorumu cevaplamadin ama :(
Dur ya. soru sordummu soramadımmı onuda bilmiyom. sorumu bulamıyom🤣
Soru sordum , sorum ortada yok. Nere gitti bu🤦🏻♀️
Sormamışsın ki 😂
Anaa 🤣 dur soracam inşallah
Sor bakalım ne soracaksın 😂
Ne soracağımı tahmin etmen lazım okadar yorumlaştık
Kocan mi 😟 ya da nasıl kısa sürede zengin olunur
Afilli resim ve başlık düşünem dur
Bende mi sorsam acaba 😂 tamam buldum soruyu soracağım hatta sormadan ilk sen bil isterim soruyu sana sorayım 500 bin dolar verse bir erkek sadece bir kerelik onunla ytar mısınız
Baydın. Aynı sorular sıktın. Hatta bokunu çıkardın. Başka soru sor. Bana değil herkese sor, banada haber et. Sen kafayı yatmakla kalkmakla bozmuşun.
Başka soru var merak ettim farzetki bekarsın çok çok aşırı koyu siyah tenli simsiyah kömür renginde Afrikalı zenci bir erkekle evlenir veya sevgili olur muydun
😶yanıt yok. Büyük konuşmak istemiyorum bu konuda.
Dış görünüş tip olarak onları beğenmiyor musun simsiyah tenli olanları kömür rengindekileri
Yüzü kibar güzelse olabilir. Bazıları korkunç oluyor
Valla hiç sorma ben anlamıyorum bence hepsi korkunç bakiyodum bana öyle çok denk geldi kadın türk gör taş gibi bir içim su yanında Afrikalı aşırı mi aşırı kopkoyu simsiyah tenli zenci el ele sevgililer işte şok oluyorum cidden acayip şaşırıyorum nasıl bakıyorlar diyorum o simsiyah erkeğe tiksinc bence onu da geçtim ilerisi için bir de bunlar öpüşüyor falan simsiyah yüzü var bunun nasıl kız onun yüzüne yaklaşıp dudağına yapışıyor midesi kalkmaz mi be igrenmez mi tiksinmesi lazım yani
İnsanına göre değişir, valla bazı kadınlar para olsun bırak zenci erkeği, boku bile öperler sen ne diyon
Valla doğru diyon para önemli zenginse peşinden ayrılmazlar ama bence mesele farklıda olabilir malum ünleri yani merak ediyorda olabilirler bence
Olabilir elbet
Sana bir şey itiraf edeyim mi kız veya erkek olayım farketmez Allah kimsenin başına vermesin bu durumu amin kötü bir durumda olsam bana para teklifinde Afrikalı aşırı koyu siyah kopkoyu simsiyah tenli karşı cinsten biri gelse teklif etse yatmayı asla kabul etmem geri kalan tüm ten renkli insanlari kabul ederdim yatamam ya ben midem kalkar simsiyah zenci biriyle tikisnir igrenirim yaa ne kadar para verirlerse versinler kusarim dokunamam bile düşüncesi bile benim midemi bulandırmaya yetti tabi Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin amin cümlemize sen kabul eder miydin kötü bir durumda olsan Allah bu durumlara düşürmesin tabi simsiyah bir erkeği kabul eder miydin
😶Bişey diyemeleceğim
Hayır demez mıydın o an çok çok aşırı mi aşırı para teklif etti ama adamda simsiyah öyle böyle siyah değil bir zenci kömür renginde kabul eder miydin etmez miydin yani karşına çıksa bence hayır dersin ya paradan önemli bence tipi dış görünüşü miden kaldırmaz ki simsiyah biriyle yani bence
Konu kapanmıştır. Çok uzadı. iyi akşamlar
Tamam dur gitme konuşalım konuyu değiştireyim seni sıktım anlaşılan normalde böyle biri değilim emin ol
Neden bana soruyon, git başkasına sor birazda.
Evet haberi olsa da yaparım
Ciddi misin ee senden ayrılır haberi olursa
Hayır kabul etmem