Sevgilim ilişkiye girmek istiyor. Bende istiyorum ama çok korkuyorum canım yanacak çok kanayacak diye. Çünkü vajinam baya bi dar. Sevgilim korkacak bişey olmadığını söylüyor ama yinede bilemiyorum işte. Zor mu oluyor ilk ilişki.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılacı çok fazla olacak bundan emin ol ama kanama kişiye göre değişir kilosuna adet gününe kadar hersey farklı yönelim yapar ama eğer güzel bir ilişkim olsun aklımda kalsın diyorsan da adetten 1 gün sonra ayda 1 gün bitimine kala yapmalısın o sıralarda libido tavan yapar her bayanın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılDar olduğuna nasıl karar verdin? Partnerinin penis kalınlığı da önemli. Hiç kanama olmayabilir, çok anlık acı hissedebilirsin. Ön sevişme ile uzun uzun hazırlanarak nasıl girdiğini bile anlamayabilirsin. İlişkiye girmeyin diye acı ve kanama ile korkutularak bastırılmış bir toplumda yaşıyoruz, ne acı
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kişilere göre değişen bir durum bu yani net cevabı yok
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
112 Yorumla
Soran+1 yılSen yaptın mı ki. Nasıl oluyor
- +1 yıl
Yaşa gör
Soran+1 yılYaşamış gibi konuşuyorsun. Yaşadıysan de ki evet yaşadım zor olmuyor. En azından bende kendimi rahatlatayım.
- +1 yıl
Herkesin farklı olur ama
Soran+1 yılOlsun. En azından az çok neler oluyor bileyim ki kendimi ona göre hazırlayayım bende.
- +1 yıl
Güzel olur kasma
Soran+1 yılKanama çok oluyor mu peki. Veya acı. Ne hissediyorsun ilk girişte.
- +1 yıl
Olur sonra geçer
Soran+1 yılPeki uzun mu sürüyor kanama. Bozulduğunda bırakalım mı yoksa devam mı edelim. Sıkıntı olur mu devam etsek.
- +1 yıl
Olmaz
Soran+1 yılYani olmaz derken. İlişkiye devam edelimmi.
- +1 yıl
Edin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
Atın ölümü arpadan olsun. Neyden korkuyorsun bu kadar. Canını çok sıkma. Stres yapma. Tecrübeliyim biraz yardımcı olurum istersen 😄😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZaten dar olması gerekiyor ilk ilişkiden sonra acılıyor canının yanması yanöaması erkeginin tecrube ve bilgisine dayalı canım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. İlk olur kanar olmadı zannedersiniz ama olur açılır sonra bir daha kanar sonra kanamaz genişler artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. iyice yalayıp sulandırırsa girdiğini bile anlayanazsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Korkma rahat ol sevgilin tecrübeli belli ki ona bırak kendini
00 Yorumla
+1 yılBöyle kafaya takanlar için zor.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen. Nasıl olacak bilmiyorum.
- +1 yıl
Zor değil de zevkli bir şey olduğunu söyleyebilirim.
oluk oluk kan akanı duydum.
02 Yorumla
Soran+1 yılDuyduğunu boş ver. Biliyorsan konuş.
+1 yılNasıl yapıldığı önemli bir konu ben acıtmam 🙂
10 YorumlaTamamen sevgiline bağlı bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşındaki hayvan değilse ilkinde sana yardımcı olur zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Nasıl olsa bi gün olacak.. iş partnerinde bitiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBu korku ile olur mu olursa nasıl olur bilmiyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılseni azdırabildiği kadar azdırsın
00 Yorumla
+1 yılAman diyim lütfen yapma sonra pişman olunuyor
00 YorumlaKan mevzusu sehir efsanesi ama elbet aci olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaşınız kaç
02 Yorumla
Soran+1 yıl27
Cevap sahibi+1 yılyaşadım ilk ilişki özelden yaz yardımcı olurum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı