Cinsel olarak karşındakini ne yaparsa senin yüreğini de okşamış olur?

-git gel yaparken göz teması kurması!
-doggy pozisyonunda sert yaparken kollarımdan tutup arkada birleştirmesi
-oral yaparken kafamı tutması, arada saçımdan tutup sonuna kadar sokması
-bana oral yaparken göz teması kurması <3
-kucağına alması, ayakta yapmak
-saçımı okşaması ve bu sırada yavaşça git gel yapması (bu hem çok minnoş hem de yine onun baskınlığını hissettiriyor)
-inlemesi, hırlaması, adımı söylemesi
-"gözlerime bak, şöyle yap" vs gibi direktif konuşması.-
-kulağıma konuşması
son olarak bir de biraz ilginç ama ben inlerken kulağıma arada şşşşhh demesi çok hoşuma gidiyor :DD
ben soruyu yanlış anlamışım. yüreğimi okşayacak hareketleri değil hoşuma gidenleri yazdım.
-saçımı okşaması ve bu sırada yavaşça git gel yapması
-bana oral yaparken göz teması kurması
-ona oral yaparken kafamı tutması bana bakıp gülümsemesi
-sexten sonra bana bir kere sımsıkı sarılması, saçımdan öpmesi. onu mutlu ettiğimi bilebilmek. ama içinden geliyorsa. samimi olmayan her şey katlanılmaz.
bunlar yüreğimi okşardı.
Cinsel olarak biriyle beraberlik yaşayacaksam zaten o kişinin bana hissettirdikleri özel olmalı.. Laleten bir insanla zaten cinsellik yaşanmamalı.. O kişi önce benim kalbimi okşayabilmeli ilişkiye başladığımız zamandan itibaren.. Zaten sevişmek o zaman anlam kazanır.. Sevişme esnasında ya da sonrasında şefkatli davranması önemli.. Tabi ki sertlik güzel bir olay sevisme esnasında ama bunu yaparken bile gözlerinde o sevgi görünmeli.. Ya da sevisme sonrası göğsüne yatırıp saçlarını sevmeli bence.. Arkasını dönüp uyumamalı.. Keyifli günler..
Teşekkür ederim.. 🍀
Gündelik hayatında ki kibar ve naifliği bir kenara bırakıp, yatakta da onun tam tersi biri olsun bu durum beni yeterince mest eder zaten..
Hem biraz şaşırtarak başlar, hem de git gide daha fazla cezbeder beni..
Bende ayrı bir merak uyandırır bu durum..
Ve de heyecanımı arttırır..
Aslanın ağzındaki yavru ceylan misali arzuları iç güdüleri şehvetine rağmen benim en güvendiğim saçımın telini bile incitmeye sakınırsa işte ruhumu yüreğimi benliğimi okşamış olur
Cevap
4Cevap
Prone bone pozisyonda dayanamayıp daha hızlı bir şekilde yaparsa benim için kral pop listesinde birinci numaraya yükselir dnncnccn
Gözlerimin içine bakarak yapması çok anlam ifade eder.
Kibar olması ve daima romantik olması gerekir
Sırtımı tırnaklayıp ısırması kafi
Sırtıma tırnaklarını geçirirse
Kibar ve romantik ve şaplak😂
Tatmin ederse
güzel olması
Oral
Aldatmasınlar yeter