Birlikte olduktan sonra beni aramadı hiç bir ay geçti psiklojim bozuldu ayrı sehirlerdeyiz en son dayanamadım 3 kez aradim beni engelledi kuzenine yazdım adet olamadım testim pozitifti ne namusum kaldı serefim bakire değildin diye iftira attı bana başkasından yapmışsın üstüne atıyorsun dedi arkadaşlar 3 yıldır sevdiğim çocuk bu neler yazıp beni engellemiş kan testi yaptım hamile değilim ama dedikleri çok ağır hiç bu kadsr saygısizlasmamisti ben evlenmem sever geçerim falan yazmış bunlar en hafifi nasıl toparlayacağım ruhumdan bunları nasıl atacağım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani ilişkiye girmeden önce bunu bence sen de biliyordun çünkü bazen şöyle oluyor kadınlar gidiyorlar bir adamı çok seviyorlar adam bunları insan yerine bile koymuyor daha sonra hani kadın en son arzularını dayanamıyor birlikte olmak istiyor ve adamla birlikte oluyor ama seni hiçbir zaman arayacağını sormayacağını bilerek sen ilişki yaşadın yani bunlar büyük ihtimal bekliyordum o yüzden üzülme
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen tam bunu hayal etmiştim
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin hatan inanmak ona güvenmek olmuş buda senden yararlanıp kullanmış başına dert olursundiyede iftira atarak cirkefleşmiş bazı erkekler böyle neyazıkki cinsel birliktelik için yamıycagı rol söylemiycegi yalan yok zatan kadınlar bu konuda cabuk guveniyor karşısındakinin yalanlarına ya dava acıp yargı olarak arıycaksın hakını tabi herkes ögrenir olayları ya da bian önce toparlanıp bundan tecrube kazanıp ders cıkarıp daha dikkatli olucan bakireligin ve kandırılmış duygularına bi sünger cekip hayatınayoluna devam ediceksin zaten böyle bir karaktersizleciddi beraberliğin olamaz mutlu olamazdın pskolojik olarak kötü durumdasın anlayabiliyprum seni konuşup rahatlamak bu bunalımdan cabuk kurtulmak istersen bana ulaşabilirsin en azından kafan rahatlar
01 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba çok iyi olur konuşursak tespitlerin çok doğru
+1 yılahh be canım ahh be nasıl bu tarz bir adama kandın nasıl da kullandırttın kendini , senin hiçbir suçun yok o kah.. pe evladı belli ki kandırmış seni şu aşamadan sonra yapacağın şey toparlanmak güçlü olmak ve bu zihniyetteki insanalrla asla birlikte olmamak asla.
08 Yorumla
Soran+1 yılTabiki ben bunu sürekli yapmadım 24 yaşındayım hayatım de bir kere yaptım oda 3 yıldır sevdim savunmuyorum ama o noktaya getirip gitmesi çok kötüydü
- +1 yıl
anlıyorum seni duyguların var hormonların var ki eminim çok zorlamıştır senin direncini maalesef erkeklerin çoğunun kafası bu ve değrsiz saçma düşünüyorlar. onlar için kadınlar kullanılan bir varlık hepsi bu şu an senin ruhunda oluşan o sızıyı. kalbindeki boşluğu bedeninde oluşan bu huzursuzluğu anlamaz. belki onun yüzünden sexe küseceksin zevke küseceksin bu umrunda bile değil senden bir şey aldı mı aldı hepsi bu geriye kalan enkaz onun umurunda olmaz maalesef
Soran+1 yılTam olarak yasadigim bu maalesef ki
- +1 yıl
anlıyorum seni çok iyi anlıyorum çünkü senin durumda olan bir kızla tanışmıştım ve sevgili olmuştuk bir süre onun yaralarını sarmak çok zor olmuştu ama en sonunda başarmıştım bu mücadeleyi iyi bilirim
Soran+1 yılBen ne yapacağım
- +1 yıl
mücadele edeceksin dışarıdan ziyade önce içindeki yaralarla içindeki boşlukla kadınlığını almaya çalışan toplum baskısıyla. güçlü kalacaksın direneceksin sessiz bir eyleme başlayacaksın gerekirse dışarıdan her zaman gülen ve güçlü dik görüneceksin için zamanla toparlayacağız. unutma zayıf olduğunu hissettirirsen herkes seni kullanmak isteyecektir
Soran+1 yılCok doğrusun inşallah öyle olur
- +1 yıl
olur olur merak etme akıllı kızsın sen bunu atlatabilirsin sadece güveneceğin insanlara dikkat et burada yorumlarda da söylenen olumsuz sözlere çok itibar etme
Güzelim benim unut bütün her şeyi. Tek yapman gereken o serefszden kurtulman. Kafandan at hayatından da. Güvenme kimseye. Kendini düşün sadece kendini yani kimseyi bir anda taniyamazsn ama insanlar az buz kendilerini açık ediyorlar eğer bu tür şeyler yaşamak istemiyorsan serfz insanlardan uzak durman lazım tanıman lazım ilk önce. Üzülmeyi bırak biraz dik dur geç aynanın karşısına kendinle sohpet et neleri yanlış yaptın. olumlama yap şu an en önemli olan kendi sağlığını psikolojini düşünmen. Kendini kötü hissetme yanlız düşünme. Sen kendini toparla bırak yapılan yapıldı diye sus demek değil bu ama kendini sakinleştirmen lazım 🙏😊
05 Yorumla
Soran+1 yılBeni engellemiş tehdit hakaretle vede bılıyormusun çok üzücü keşke sessiz sedasız bitseydide o azarları lafları işitmeseydim ben
Soran+1 yılAileme söyler diye şikayetçi olamıyorum
Soran+1 yılAttığı mesajlar hakaret vs aslında haklıyım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Öncelikle yaşadıkların ağır duygular. Kafanı sağlamca bir toparlamalısın ve kendine seni dinleyecek insanlar edinmelisin. Dertlerini bir bir dökerek önce içini sonrada yeni hayatına adımlar atmalısın. O adamı hayatından ve aklından biran önce çıkarmalısın.
110 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın çok doğru ama ben çok zor severim yani çok reddettim o aklımda kalbimde var diye kimseyle el ele nile tutuşmadım çok sevdim kapılarımı açtım sonu böyle olmamalıydı
Soran+1 yılBakire olduğumu biliyor evlilik olur diye korktu kaçtı bence
Soran+1 yılOlur
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürkiye'de cinsel eğitimin yanlış verilmesi, aile bireylerinin çocuklarına sevgi göstermemesi, kısıtlanması gibi birçok nedenden dolayı bu tür insanların çoğaldığının kanısındayım. Bu tür insanlar ego tatmini için "Ne kadar kadın, o kadar güç" kafasında olduğunu, yakın tarihteki büyük araştırmam sonucu ulaştım. Elbette iyi erkeklerin, el kızı görmemiş erkeklerin de çoğunlukta olduğu, onların da kadın ile birliktelik yaşadığında, aldığı etkinin azalması sonucu, başka yerlere yönelmekte. Bilimle her şey çözülebilir. Ben bunları azıcık akıl yürütmeyle ve araştırmayla mantığını oturttum.
Söylediklerimin herhangi bir bilimsel kanıtı olmamakla birlikte kendi fikirlerimdir, doğruluğu gözlemlere dayanarak oluşturulmuş.
Dip not: Saol fitili ateşledin, araştırmalara devam edicem.01 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıladam diye bunlarla ılitisim kurarsanız doğal sonuç.
tabıkıde herkes bundan değil.
yapacak bırsey yok test negatif. heryerden ve beynınden engelleyıp işine gucune yoluna devam edecen , bu dersıde unutmayacan.01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
- Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılAdamın ne mal olduğunu ogrenmissin en azından ya evlendiğinde ogrenseydin veya çocuğun olduğunda? Bence böylesi daha iyi daha hızlı unutursun
04 Yorumla
Soran+1 yılIste bak böyle düşününce tamam ama çok canım yanıyor 3 yılı silip atamazsin
- +1 yıl
30 yıldan daha iyidir. Gençsin seni mutlu edecek insanlar karşına çıkacak boş ver gerçekten bir ay uzulurusn sonra alisirsin
Soran+1 yılInsallah
- +1 yıl
Bizmde canımız yandı geçiyor ama napalim 😄😄
+1 yılEee sizin gibiler böyle kar*ktersiz şeref haysiyet yoksunu hayvanları sevdiğiniz sürece bunlar hep olacak.
00 Yorumla
+1 yılsafliktan kurtulup akillanmadigi surece bazilari hep boyle devam edecek
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu bir kac kez yaşamadım ilk kez oldu
+1 yılYapacak bir şey yok olan olmuş
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
- +1 yıl
Ne kadar düşünürsen kendine o kadar zarar verirsin
Soran+1 yılBaşka düşüncek bir şey yok
- +1 yıl
Aslında var kafanı kaldır bir az etrafa bak ama öküzün trene baktığı gibi de bakma
Unutmaya çalış ya da psikolojiye git
04 Yorumla
Soran+1 yılTeali alacağım
Kiyamn yA çok koyu olmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok canım
+1 yılZamanla geçer boş ver ağır serefsizmiş yanlız
013 Yorumla
Soran+1 yılAğır haysiyetsiz
- +1 yıl
Ahın seni yaktığı gibi onuda yakacak sadece zamana bırak
Soran+1 yılInşallah engelleyeyim mi onu
- +1 yıl
Engelle kafandan çıkar herşeyi zamana bırak. o 🐶 gibi gelecek ve o zaman sen herşeyi atlatmış güçlü bir kadın olacaksın
Soran+1 yılO beni engellemiş zaten
- +1 yıl
Sende engelle işte
Soran+1 yılSaydırmış engellemiş ailene haber vericem yarim arıcam hiç bi bok yapamadı ama sana son mesajım demiş
- +1 yıl
boş ver gözünü korkutmak için demiş senden kurtulmak için. sende engelle ve zamana bırak ustesinden geleceksin emin ol
Soran+1 yılInşallah yani o kadar anı güzel şeyler söyleyen insan şu an benden nefret ediyor keşke sessiz kalsaydım ekli kalırdık konuşmasakta
- +1 yıl
Senden niçin nefret ediyor ki hatalı o yaptığın birsey yok sana ümit verdikten sonra seni tehtit eden o hala onu mu dusunuyorsun
Soran+1 yılYok onu düşünmüyorum birlikt e olduktan sonra bir buçuk ay yazmadi ya bana bende yazmasaydım etmeseydim kenarda öyle ekli kalacaktik
- +1 yıl
Neyse hayırlısı olsun hakkında üzülme
Soran+1 yılAmin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle şerefsizleri nerden buluyorsunuz ya
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGeçmiş olsun ne diyim yapmicaktin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeyi düşünüyormusun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhoş geldin kullanılmış peçete
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNiye zoruna gidiyor çocuk kullanıp fırlatıp atmış işte gercekci olun
Cevap sahibi+1 yılEn azından ben kıza şirin gözükmeye çalışmıyorum gerçeği söylüyorum ki bundan sonra ona göre davransın diye
Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. unutacaksın
04 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
Soran+1 yılYa bu başka
+1 yılAldır çocuğu
00 YorumlaKullanmış zor
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende yaşadım
010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl atlattın
Cevap sahibi+1 yılBiz nişan falan takmıştık baya ilerleme kaydetmiştik artık karı koca sayılırız dedi ilişkiye girdik haber geldi nişanı atmak istiyomuş karşı taraf sebep sudan bahaneler. Bense onu en son yatakta gördüm bi daha yok. Zamana bıraktım anca zaman iyileştirebilir.
Soran+1 yılCanımın ici benimde hayatımdan ertesi sabah gitti bi de bi kere ilişkiye girince psikoojik olarak degisiyrosun ona ait hissediyor ihtiyaç duyuyorsun bak o başkalarıyla yatıyor bende hep iz kalacak
Cevap sahibi+1 yılben zaten çok bağlıydım birde ilişkiye girince dünyam değişmişti oysaki adam vurup kaçmış
Soran+1 yılBende oyle ya bende aynısı bak 2 ay oldu çok kötüyüm terapiye gideceğim bana şey muamelesi yaptı
Cevap sahibi+1 yılbanada aynı muamele yapıldı
Soran+1 yılHalbuki asla sevgilim olmadi bu zamana kadar
Cevap sahibi+1 yılLezbiyen olsaydım seninle sevgili olmak isterdim
Soran+1 yılŞaka mi
Cevap sahibi+1 yıldeğil
Ondan mi peki
04 Yorumla
Soran+1 yılNe demek bu? Başka kimseyle birlikte olmadım ve hamile değilmişim
Soran+1 yılTest verdim kan testi bugün negatif eczane testim pozitif ti
Gizli Üye(25-29)+1 yılYasin kaçki şu an?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaş'in
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım