Bakire bir kız geçmişte anal yaptığını neden söyler sizce bu doğru mu?

Fakülteden tanıştık kızla kanım ısındı ama bir sorun var geçmişini fazla kurcaladım sürekli ilişkilerini sorarak hata ettim dün anlattı herşeyi gerçekten dürüst temiz bir kız fakat midem kaldırmadı çünkü hiç cinsel ilişkim olmadı benim.

Anal oral yaptığını söyledi ben de önden neden yapmadın kocanı kandırıp bakireyim diye yamanmak için mi arkadan yaptın ahlaksızlık bu dedim

Hiç ilgisi yok gizlemek istesem söylemezdim anal oral yaptığımı ruhun bile duymazdı sana karşı delikanlı oldum kaldıramayacaktın cevabı hoşuna gitmeyecek soruları sormasaydın madem dedi

Hem önden yapacak kadar eskisine bağlanmadım bekaretimi verecek kadar ilişkimiz oturmamıştı güven problemi vardı herşeyin bir vakti sırası var önce öpüşürsün ilişkin oturmaya başlar oral anal yaparsın evlilik kararı alırsın bekaretini verirsin

Kızlık erkekler açısından olduğu kadar kızlar açısından da önemli ilk ilişkinin gerdeğin duygusu farklı fakat arkası önemli değil wc deliği orası kızların tüm mekanizması önde esas yer vajina ve daha zevkli s.. miş g. tün davası olmaz derler hükmü yok analın kafana takma diyor

Kızlığım duruyor merak etme diyince keşke detay sormasaydım anlatması iyi olmadı önemli olan kızlığı bakire sonuçta doğru ama midem bulandı yine de çünkü hiç ilişkim olmadı benim

Siz anlatır mısınız sevgilinize ya da eşinize bu doğru bir şey mi sizce arkadaşlar?
Evleneceğim insana geçmişte anal oral yaptığımı söylerim kocamı kandıramam
Eski sevgilimle yakınlaştık ama kızlığım duruyor der geçerim deteya gerek yok
Anal yapmanın amacı zaten anlaşılmıyor olması söylemem hatta anala karşıyım derim mide bulandırmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Keşke anlatmasaydı gereksiz dürüstlük yaptı kız. Fazla detay sormak iyi değil bekaretim duruyor dedikten sonra fazla kurcalanmamalı geçmişi ben de eskisiyle oral yaptım sonuçta kızlığa dokunmadan herkes bir şeyler yaşar sevgililer sevişir bu doğal biliyorum fakat söylendiğinde kaldıramıyorum işte😒
Güncellemeler
+1 yıl
Kocamı kandırmak için anal yapmadım o çocuğun evlenilecek biri olmadığını anladım bu nedenle bekaretimi ona vermedim özel insana sakladım

Ateşle barut yan yana durmuyor analla cinsel isteğimi giderdim wc deliğini kafana takma kızlığımı hak edene veririm ancak evleneceğim adam alır onu

Herkes oral anal sürtünme yapıyor evlenene kadar dürüst olduğuma pişman etme söylemekle hata ettim yazmış

Kafam netleşti biraz zaten vajinan önemli güzelsin lafını geri aldım özür dilerim dedim barıştık😊