Zevk suyunu icerdeyken ciktigini anlarmi yani hamilelik erkegin kontrolunde onleniyomu korunmasiz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayır anlaşılmaz zevk suyundan hamilede kalınmaz zaten ayrıca her içeri boşalmadan da hamile kalınmaz belli bir takvimi var kadının yumurtlama döneminde olması yumurtlama dönemi içinde de yumurtanın çatlamış olması gerekir eskiler buna gün sayma yöntemi dersi artık testleri var evde kendin yapıp yumurtan ne zaman çatlamış anlayabiliyorsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Korunmasiz iliskide her turlu hamilelik riski var. Zevk suyunu kontrol edemezsin bosalmani kontrol altina alirsin kafanda o an duraraak pozisyon degistirerek ama zevk suyunu kontrol edemezsin. En iyisi kondom yads ertesi gun hapi. Sperm dolde degil zevk suyundsds bulunur ve cok hareketlidir bu yuzden risk icerir hamilelik dusunulmuyorsa.
02 Yorumla
Soran+1 yılFazla bilgili birine benziyorsunuz birsey sorucam. Iliskim var ve ilk gunden beri korunmuyoruz her ikimizde ne zaman sorsam korunmana gerek yok diyor hersey benim kontrolumde diyor sizce farkindami hamile kalma riskinin yoksa kalmayacagimi biliyormu kendini tutuyo diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
+1 yılÖnlenemez. Eğer korunmasız seks yapıyorsanız ve erkek sana bişey olmaz merak etme diyorsa sakın inanma. Geri çekme yöntemiyle yapılan seks kesinlikle yüzde yüz koruma sağlamaz. 10 kere yaparsın 1 tanesinde denk gelir mutlaka.
16 Yorumla
Soran+1 yılYaaa ciddimisin bide regldan hemen sonraki gun yaptikk. Ne zaman yapsak ben soruyorum korunayim mi diye gerek yok kontrol bende diyo
- +1 yıl
Yaa ciddi misin ne demek ya? Sizin bu cehaletinizi anlamak mümkün değil. Korunmasız seksten hamile kalınıp kalınmadığını buraya mı soruyorsun insanlara? Girip araştırsana binlerce uzman doktorun yazısı var, makaleler var bu konu hakkında. Geri çekme yöntemi deniyor buna. Boşalmadan önce çekip dışarıya boşalıyor. Ama öncesinde kendi farkında olmadan sperm öncesi sıvılar boşalabiliyor. Veya birincinin ardından ikinci seksi yaparsanız ilkinden tam boşalmayan spermler giriyor vajinaya. Kadının da yumurtlama dönemine bağlı olarak belirli bir risk var o yüzden. Düşük bir risk ama sıfır risk değil. Bu şekilde ilişkiye girip hamile kalan onbinlerce kadın vardır. Sonradan pişman olacağınız cahillikler yapmayın. Korunun.
Soran+1 yılCiddimisin derken soyle biliyorum tabi riskli oldugumu ama partnerim ne zaman korunayim mi desem gerek yok diyor ya ona sasirdim sadece neden hamilelik riskini goze alsin ki ondan dolayi yoksa bilgim var biraz
- +1 yıl
O da senin gibi cahil demek ki bu konularda. Yaşlarınız kaç bilmiyorum 15 falan galiba. Bu kadar önemli bir konuda bari bir şeyler okuyun öğrenin be kardeşim. Şurada soru sorup ne olduğunu bilmediğin insanlardan yanıt bekleyeceğine aç 2 tane doktordan uzmandan yazı oku gerçek bilgiye ulaş.
- +1 yıl
Al sana ilk karşıma çıkan uzman doktor yazısı. Oku öğren. Bir daha da korunmazsız seks yapıp kendini riske atma. drtugrulabacioglu.com/geri-cekilme-yontemi/
Soran+1 yılTesekkurler
Gizli Üye(25-29)+1 yılZevk suyu hamile bırakmaz sprem olması lazım kadındaki ıslanma gibi ama erkek boşalacağını hisseder 3 4 saniye tutabilir
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir not yazmayı unutmuşum kontrol erkekte ise 3 4 saniye içinde çıkartır kadında ise derdini anlatana kadar geçmiş olsun
Soran+1 yıl😂😂😂😂
- +1 yıl
Yarım gram aklınızla bilip bilmeden konuşup insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Bilmediğiniz haltı açıp uzmanlarından okuyun öğrenin al linkini gönderiyorum oku öğren
drtugrulabacioglu.com/geri-cekilme-yontemi/
Soran+1 yıl@Richie_richh okudum ben teşekkür ederim
- +1 yıl
Sana değil sana zevk suyu hamile bırakmaz diyen bu yarım akıllıya gönderdim linki. Bilmedikleri konularda biliyormuş gibi konuşup insanları yanlış yönlendiriyorlar.
Cevap sahibi+1 yıl@Richie_richh dostum yüzde 11 17 arasında zevk suyunda sperm bulunur diyor 10 kişiden 1 i yinede sağol öğrenmiş olduk
Zevk suyunu anlamak biraz zor ama bosaldigini kesin anlar. Zevk suyunun içinde bazen spermde olabiliyor. Yakın zamanda ıliskiye mi girdin
018 Yorumla
Soran+1 yılEvet bugun bide duzenli iliskimiz var ve yumurtlama donemimdeyim
Soran+1 yılHayir tutuyo hep kendini ama ikimizde hic korunmuyoruz
Soran+1 yılDuzenli iliskimiz var
Soran+1 yılTskkurler
Soran+1 yılAlma gerek yok kontrol bende diyo
Soran+1 yıl30lu yaslarda haydaaa bu adamin amaci ne o zaman
Soran+1 yılOlgun olmasa yine derim cahil felan ama bu riski nasil goze aliyor ya hamile kalirsam ben en iyisi hap iceyim sabah onu dinlemiyim
Soran+1 yılOyle olmasina imkan yok dul ve 1 cocugu var
Soran+1 yılYazdim
+1 yılYok anlamaz nerden anlayak zevk suyu ilişki sırasında akma ihtimali oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHamilelik riski var mı , bana korunmana gerek yok hersey benim kontrolumde dedi
- +1 yıl
Ben hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar
+1 yılanlamasına gerek yok zaten o kıvamdayken gelmemesi imkansız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevk suyunu anlamaz, ama boşalma anı bilinir. Korunmadan riskli. Dikkat.
00 YorumlaYaa şimdiye kadar kaç kere ilişkiye girdin ve hamile kalmadn
00 Yorumlazevk suyuyla meni farklıdır. Zevk suyunu farketmeyiz. Ama meniyi farkederiz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamazsın canım vajinan sunucinde olur sade
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Önlenemez
10 YorumlaO iş riskli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen anlıyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri