Bu durumda benim napmam lazım?

Evliyim bir yıllık evlilik öncesi de cinsel hayatımız vardı ama sorun yoktu eşim beni tatmin ediyodu sadece evlenmeye yakın son 4 ay falan isteksizlik olduğunu fark etmiştim yoğunluğa bağlamıştı. Evlendigimizde ilk defa ereksiyon kaybı yaşadı ve benden cinsel olarak bı anda uzaklaştı ayda bir ilişkiye girmeye başladı ben çok taktım kafaya beni istemediğini düşündüm ve doktora çok zor ikna ettim 8 aydır falan tedavi oluyo hormonal bozukluğu çıktı. Tam ilaçlar fayda etti düzelme başladı derken yeniden kötüleşme olmaya başladı ilişki sırasında inen penisi eskiden geri çabuk ereksiyon sağlarken artık sağlamıyo bosalamıyo da yani öyle yarıda kalıyo seks. Bu da onu iyice üzüyo. Ben ne yapmalıyım nasıl duzeltmeliyim bu durumu? Artık doktorlardan yana da çok umudu kalmadı çok doktor gezdi en iyisi bu adam diye gitti başta düzelme de oldu ama şimdi kötülesme olduğu için başa döndük. Ben nasıl destek olabilirim nasıl yanında olabilirim? Hem çok seks yapmak istiyorum adım atıyorum reddediyo üzülüyorum reddetmeyince penisi inince o üzülüyo. Nasıl bulunur çözüm yolu bunun?
Bu durumda benim napmam lazım?