Sevgilim ilişki? Footjob?

Siyah saçlı mavi gözlü kumral tenli bir kızım. Üniversiteye hazırlanıyorum sevgilimle de kütüphanede tanıştık soru sormalarla başladı sonra cafeye gitmelerle ve tavladı beni:) Biraz ilerleyince dışarda öpüşmeye başladık haliyle daha sonra tereddüt etsem de biraz bu konular da aileme de yalan söylerek evine gittim ilk gitmelerimde bir şey yapmayarak o güveni verdi. Sonra konu ayak muhabbetinden açıldı ilgisi olduğunu söyledi normal karşıladım evine gittiğim ertesi gün film izlerken ayaklarımi alıp uzuvuna götürerek birlestirdi biraz yapsana hayatim bu şekilde beyaz çorap da giymissin dayanamıyorum dedi peki yaparım diyerek tatmin olmasını sağladım senden fazla bir şeyler istemiyicem ama bu kadarını yaparsın demi sevgiline dedi ileri gitmedik ce evet dedim beni kendine bağladığı için onu hiç kıramıyordum ne ederse yapıyorum en son beni soyup birleşme olmadan yüzüstü yatırıp yapmak istediği mi söyledi ben de bir şey olur kendimizi tutamayız desem de sinirlendi senden yapma istemiyoruz ilişkiye girmek istemiyoruz sevgilim degilmisin beni tatmin etmezsen başka kızlar mi etsin dedi hayır tamam gel dedim sakin ol koltuğa istediği sekil de geçtim istediği ni yaptı çok zevke geldi ben de aynı şekilde bana bu kadarı yeter merak etme fazlası olmuyucak bu şekilde enerjimi atabilirim diyor ama ben cekiniyorum bu kadar şeyi yaptim ya daha fazlasını isterse? Ve ben karşı koyamazsam deli gibi aşığım ona kıramıyorum. Annem babam hep namuslu olmam için yetiştirdi evlenmeden önce kizligimi kaybetmek istemiyorum onların yüzüne bakamam ama nasıl dizginlerim onu ya da dediği gibi bu kadarı yeter mi?
Sevgilim ilişki? Footjob?