- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır her iki tarafın suçudur mesela konuşmadıysan adama beklentilerini anlatmadıysan adam çok sabırsız ve hızlı bir şekilde yaklaştıysa hiç birkaç dakika sonrasını düşünmeden ya da sen istemediğin halde kendi kendini yapmaya zorladıysan belki de vajinismus olabilir yani İlk gece cinsel ilişki sırasında ağrı yaşamanın o kadar çok sebebi olabilir ki sayılamayacak kadar çok
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam da ilk cumlelerin gibi oldu ama vajinismus deildir herald ya :((((
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet erkeğin suçudur. Seven erkek gerekirse ilk gece sadece yarısını sokar ama gene acıtmaz. Acı verdikçe ohh diyen bir erkeğin sevgisini sorgularım. Seven kıyamaz, fikrim tartışmaya kapalı 🙂
23 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 😅
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aci illaki olacak fakat bunu az seviyeye indirgemek erkeğe de bağlı kadına da erkek hart diye sokarsa tabiki daha çok acır kadın da kendisini çok fazla kasarsa yine aynı tabı cinsel organ da faktör kalını var incesi var
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılÖn sevişme ve ön sevişmedeki arzulama önemli. Acıyı değil sevişme esnasında alacağın zevke odaklanırsa vajinanda yeteri kadar ıslanın ca çok az bir acı duyarsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Bu kadar korkmayın ya. Her ay çekilen regl sancısından daha küçük bir şey için bu kadar büyütülmesi saçma geliyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Evet aci değil baskı hissi
Soran+1 yılYasadim ve asiri acidi bende mi suc yoksa onda mi diye soruyorum yoksa bende korkmazdim ama korkulcak kadar varmis
- +1 yıl
Yoooo o penis içerde kalacak önce sen içerdeyken onun zamanla artık bi şey hissettirmediğini göreceksin zaten ve masaj, kayganlaştırıcı, nefes teknikleri vs de önemli hatta egzersizler var bunun için. ama bazen enfeksiyon vs olduğunda da açıyor normalden fazla doktora git onun için
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsim cok dikkatli davranmasina ragmen bazen birlesme yasayamiyoruz, 7 aydir sadece 1 kere yapabildik. Bence erkek kötu davraniyorsa sadece o zaman sucludur
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden sadece bir kere aci mi cekiyorsun
- +1 yıl
Ciddi misnn🤭
+1 yılİki tarafta ilk defa seks yapacak ise ikisinin de canı oldukça acıyacaktır. Kadının dar vajinası hem erkeğe hem de kadına acı çektirir
00 YorumlaBunu yaoab bilir herhalde.. yapmamış olması olanlar da cevap verir şimdi :) ben bilmiyorum açıkçası da
00 Yorumla
+1 yılDeğişir ama ilk gece her zaman can yakıyor diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yılİki taraflı gibi anlaşmak konuşmak lazım onceden 🤷
00 Yorumla
+1 yılYani erkeğin suçu demeyelim ama erkeğin durumu bilmesi lazım zorlamaması lazım ve alıştırması lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Değişir kadın kasarsa kendini kadının erkek hayvan gibi saldırırsa erkeğin penis kalın vajina darsa kimsenin 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalıştıra alıştıra sokucak öyle köklerse dibine kadar tabi acır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvajinal bir problem yoksa acıyı en aza indirmek erkeğe bağlıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanarsa yansız amma ağladınız ha yeme o zaman ya. rak zorlamı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelde erkektir lakin kadın da kendini sıkıyor ise duruma bağlı olarak gelişen bir durum
00 YorumlaErkeğin suçu tabi. Kızı uyarıp iyice hazırlasın kızı tahrik et kıvama getir zaten kiz gevşeyince senin olucak
.00 Yorumla
+1 yılKesinlikle erkeğin suçu yeterince vajinayı uyarmadığından
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlk gece olağan bir şey bence
00 Yorumla Erkeğin bi tık fazla ama iki tarafında suçu var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılKorkmazsan canın yanmaz. İki tarafta işini bilmeli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsakin olmalı erkek anlayışlı olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa ilk gece normal çünkü çok dar bi şey acı olacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek bence ama o tatlı bir acıdır
00 Yorumla
+1 yılİki tarafında yapması gereken şeyler var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İki taraflı bi durum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorkuyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeğin suçu tabi