Bazen burada görüyorum da "tabu" kelimesinin anlamına bakmadan kendi kafasındaki tabu kelimesiyle argüman üretenler var. Bu insanları komik bulduğumu söyleyeyim. Şimdi görselleri inceleyelim..Gelişmiş Avustralya'da insan hakkıymış 🙄...Şimdi sorum şu, bir gün ensest evlilik yasalaşsın diyen insanlar ortaya çıkarsa biz onlara da mı saygı duyacağız? Eşcinsel cinsel ilişki yaşayabilirim buna saygı duy diyen insanlar neye göre saygı duymamızı bekliyor?
Eşcinsel ilişki yaşayanlara, çocuklara ve yeni ergenliğe girmiş ergenlere karşı cinsel suç işleyenere, grup yapanlara, eşcinsel cinsel ilişkiye girenlere saygı duymuyorum.
Şimdi buna karşı ne gibi argümanlarınız var hakaretten başka? Merak ediyorum.
Hayvanlardan da ensest ilişkilere girenler var, eşcinsellik doğada da var diye argüman sunmayın. Onu çürüttüm gördüğünüz gibi.
Sınırlar nasıl belirlenmeli, gelin anlatın.
Eşcinsel cinsel ilişkilere saygı duyalım mı, sınırı ne belirliyor?
Ben açıkçası bu durumu normal bulmuyorum. Elbet cinsel yönelimi farklı insanlar vardır ama neden ısrarla yanlış olan şeyi seçiyorlar bir çok öerneği var iken kız oğlanı sevemek daha iyi niye lezbiyen , lezbiyeni seviyor . annesi elinden geleni yapğtığı halde niye eşçinsel olmayı terçih ediyor.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Eşcinseller eşcinselliğin cinsellikten ibaret olduğunu anlatamadı bazıları da bazı eşcinsellerin bunu tercih etmediğini anlamadı...
Açıkcası bence sınırı "başkalarına zararı var mı?" sorusu belirliyor. Çünkü bu konuda ahlak üzerine gitmeye kalkarsanız gerçekten 10 yıl sonra ortaya çıkacak sonuçları hiç beğenmezsiniz. Ve aynı şekilde tersi de gerçekleşebilir. Mesela türban giyen bir kadın toplumdan dışlanabilir. Demem o ki özgürlük kısıtlamak her zaman daha fazla soruna yol açmıştır. O yüzden ben özgürlükleri gerekli olmadıkça kısıtlamak taraftarı değilim. Ayrıca metaforunu gerçekten hiç beğenmedim. Ensest ilişki üzerinden eşcinselliği eleştirmen yersiz olmuş. O zaman bende sana şunu söylüyorum bugün eşcinselliğe ceza isteyenler yarın zina edenleri de öldürmeye başlarsa sen o zaman ne diceksin? Ya da açık giyinenleri taşlamaya başlarlarsa? Bunlar mantıksız argümanlar bu konuyu iyice düşün derim
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yersiz olmuş diyorsun ama nedenini açıklamıyorsun. Evet bence aile kavramına zarar veren her şey zararlı. Her neyse..
İnsanların içinden geldiği gibi yaşamaları aileye niye zarar versin ki? Mesela kendim için düşünüyorum. Erkek gibi davranman aileye zarar veriyor kadın gibi davranacaksın deseler ben kesinlikle kabul etmem sen de öyle düşün olayı. Yersiz olmasının nedeni ise birbirinden bağımsız konular olması ensest ve eşcinsellik aynı şeyler değil. Birine tepki vermemiz ötekine de tepki vermemizi gerektirmez metaforun bu yüzden yanlış. Ve tekrar söylüyorum sen birileri böyle yaşamalısın dediği için kadın gibi yaşamayı kabul edebileceğini düşünüyorsan ben de eşcinselliğin yasak olmasına katılırım.
Şu anki şartlarda öyle bir şey olmaz. Kimse kimseye kadın gibi yaşa demez. Cinsel ilişkiler birbirlerine bağlıdır. Bu alanda sözde özgürlük arttıkça aynı şekilde eşcinselliği doğal olarak tanımlayıp ensest ilişkinin alenen gizlenmeden yapılmasıyla karşı karşıya kalacağız. Konuları farklı olabilir ancak burada fark ettiğim şey şu ki özgürlük alanlarında bunların aynı anda daha fazla oranda ortaya çıkacağını fark edecek düşünce yok sende.
Aile anne baba çocuktur. Kadın erkek ve evliliktir. Bunun dışına çıkarsan aile yapısının dışına çıkmış olursun. Biraz dar düşünüyorsun. Toplumsal düşün. İkisi farklı konular diyerek kaçma. İkisi de cinsel konu.
İnsanlar senin doğrularına göre yaşamak zorunda değil. Ensest ilişki ucunda çocuk istismarı olacağından dolayı yasak olmalı. Onun dışında eşcinsellermiş, grup seksmiş vs reşit oldukları sürece istediğini yapar insanlar.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Niye ne alakası var? 18 yaşını geçmiş insanlar rızasıyla ensest ilişki yaşayınca ucunda çocuk istismarı mı olacak illa ki? Argümanın çürüdü, senin doğrularına göre de yaşayamayız. Bu dünyada düzen olması gerekiyor.
Ben açıkçası bu durumu normal bulmuyorum. Elbet cinsel yönelimi farklı insanlar vardır fakat bu sayı azdır. Nedenleri ise psikolojik ve hormonlardan kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyorum. Türkiye'deki çoğu gencin de ergenlik dönemlerinde marjinal olmak adı altında ben lezbiyenim ben biseksüelim diye gezindiği çok açık ortada. Gerçekten yönelimi olan insan var ise tedavi olması şart bana kalırsa. Doğru olan erkek ve kadındır.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında cinsel ilgi duyuyorsa doğuştan da olabileceğini söylüyorlar ki ben buna katılıyorum. Burada konu aslında cinsel ilişki yaşamak.
Birçok tedavi olmaya çalışan insanların tedavi olmaya çalıştığını okudum ancak çok büyük bir kısmı bir şeyin değişmediğini söylüyor.
Ben illa da tedavi olmaları gerektiğini düşünmüyorum. Eşcinsel ilişkiye girmeleri ve bu ilişkiyi yaymalarının asıl sorun olduğunu düşünüyorum.
Ben okuduğumu anlayabiliyorum. Konu eşcinseller ve ilişki yaşayacakları hemcinsleri. Yani dışlasanız ne olacak doğru veyahutta yanlış böyle bir kitle var mı var. Neyi tartışalım?
Çok özür diliyorum ama siz konuyu farklı yerlere çekiyorsunuz çirkinleşmek istemem. Size burada sabaha kadar argüman çıkartırım ama çoluk çocukla uğraşmak istemem. İyi akşamlar
Soruyla önleyeceğimiz yok işte zaten %99,9, az argüman sallayan olur da beyin fırtınası yapar mıyız diye bekledim sadece. Cinsel yönelim beni de ilgilendirmiyor.. İnsanların cinsel yönelimi olması için cinsel ilişkiye girmelerine gerek yok. Aman neyse boş ver.