Şimdi erkeğin bakirliği diye bir şey kalmadı 13 başlıyor artık milli olmak kadın ise aynı şekilde 13 ile başlıyor Z kuşağı öyle hızlı şekilde gidiyor ki bakire kavramı bile kalmıyor artık
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Çevremdeki bakir erkek sayısı bakire kadın sayısından fazla. Burada bakir derken hiç öpüşmemiş bile onu demek istedim.
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki yaşları kaç aralığında? Ve dini olarak mı tercih etmiyorlar?
Soran+1 yılAnladım açıkçası şöyle bir inanış var. Erkeklerin hepsi yaşıyor ve hani istemedikleri biri dahi olsa standartları düşürüp yaşıyor. O da olmazsa illaki parayla yapıyorlar o yüzden bakir erkek bulmak imkansız gibi. O yüzden bunları duyunca şaşırdım açıkçası.
Soran+1 yılValla bizde de tam tersi benim sevgilim olmadı hiç bir şey yaşamadım keza tonla öyle tanıdığım kız da var ama erkek yok. Herkes bence kendi tarafından görüyor. Ki herkesin kendi yaşantısı kimseyi eleştirmiyorum. Ama mesela ben kendi adıma kendim gibi birini bulmak istesem imkansıza yakın bunu biliyorum.
Bence bakire kız daha fazla olur bacı erkek yoktur zannetmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden genel ev kültürü vardı , o zaman kadınlar derdim ama şimdi eşit gibi.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bakır kız çoktur ama bizimde neslimiz henüz tukenmedi bakir erkekler olarak 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSite çılgın bakire kaynıyor bence.
Akşam bu saatlerde çıldırıyorlar. Oyuncak ayım sürtünmeden alev aldı diyen, mastürbasyon tekniği ögrenmek isteyen.
Bence çılgın bakire daha çok00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakir erkektir
Çirkin kadını poşetle bile seversin ama erkek için geçerli değil014 Yorumla
Soran+1 yılParayla yapıyor o dediklerin de
Cevap sahibi+1 yılTek değil işte
Para+erkek
Kadın parasız bile gidiyor diyorum yani
Soran+1 yılHayır demek istediğim para verip ilişki yaşayabiliyor erkekler dolayısıyla bakir o yüzden kalmıyor o opsiyon olmasa eğer dediğin doğru olabilir ancak
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 ya para çok kişide yok, hepsi zengin mi sanıyorsun? Bir kere yapan müptela gibi geziyor ortalıkta
Soran+1 yılOnu bilemem tabi demek istediğim gerçek hayatta birini bulamayanlar bile o yolla yapmiş olabiliyor demek istedim tabi dediğin gibi ne sıklıkta bilemem
Cevap sahibi+1 yılParasız erkek çokkkkk
Soran+1 yılAma onlar da bakir değil😂
Cevap sahibi+1 yılElleri mi diyorsun 😂😂
Soran+1 yılHayıırrr bir yolunu bulur gene yapar bu erkek milleti
Cevap sahibi+1 yılHerkes karşı tarafta kötü fikre yoruyor hep niyeyse, erkeklerde üniversite okuyan kızları patlak diye damgalıyorlae
Soran+1 yılDeğil bence öyle ben okudum hiç kimse olmadı hayatımda keza tanıdığım tonla kız var olmayan da ama İnan erkek yok yani arasan da bulamıyorsun
Cevap sahibi+1 yılBak işte, bende kaç yaşadım ama bir kere kız eli tutmadım. Erkekleri makina falan mı sanıyorlar neyse
Soran+1 yılAnlamadım yaşadın mı yaşamadın mı? Makine sanmak değil de erkekler daha özgür kadınlar da daha baskı var bir de şu düşünce oluyor erkekler hani kimi bulsa onla olur zaten kadınların karşısına düzgün biri gelmediyse olmamış olabilir gibi. Kadınlar daha seçici olduğu için. Ondan erkekse kesin illa birini bulmuştur olarak bakılıyor.
Cevap sahibi+1 yılYaşamadım. Ona bakarsan kızlar içinde ön hariç her deliği vermiştir deniliyor. İsteyen naneyi öyle bir yiyor ki, insan şaşırıyor. Erkekler fakir ise saftiriğin teki oluyor. Üstüne gitsen bir şey diyemez geneli. Aşağılama değil bak bu, gözlemim bu yönde.
+1 yılbu zamanda bakir erkek daha fazla buna artık eminim. Çünkü anal ve oral yapan kız çok. Onlar benim için bakire değil
00 Yorumla
+1 yılBakire erkek fazla. Hele vati ulkelerde
01 Yorumla- +1 yıl
Bati*
Artık kızlar erkeklerden daha çok istekli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bakire erkek daha fazla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBakir erkekte az bakire kızda az
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBakire kadın daha çok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. kadın daha çok ya. mesele sen:)
00 YorumlaBence bakire erkek daha fazladır
01 YorumlaŞahsen opusmedim bile
00 Yorumla
+1 yılBence ikisininde nesli tukenmek uzere
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire kadin daha cok net
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİspatlanamayan bakir erkek 😃
00 YorumlaSence?
10 Yorumla
+1 yılÖlçmedim ki mkkk
00 YorumlaNe önemi var ya
00 YorumlaKadın
00 YorumlaBakire bence
00 YorumlaErkek daha fszlA
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek fazladır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire kız tabii ki
01 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle san
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBakire kız
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar