Cinsel Yaşam Kadınlar mı daha çok sapık, erkekler mi sapık? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler+1 yıl Erkeklerin yorumlari hep kadinlar sapik demiş hic şaşırtmiyor zaten kendileri melekk zanedersin. Kadınlar mı daha çok sapık, erkekler mi sapık? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. ikisi de sapık bu zamanda kadınlar gizliyor sadece.. erkekler sapık olduğu için gizlemiyor. 0 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kadınlar toplumun gizli sapıklarıdır. Çok değişik fantezi dünyaları var. Erkeklerin adı çıkmış 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
Senin_için_grldim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Bence erkekler dışa vuruyor ama kadınların içinde neler olup bitiyor bilen yok. Onlar bastırıyorlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dogru olabilir Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Tabii ki açık arayla erkekler bu soruyu sorman bile hatta 2 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Merhabalar Bunun cinsiyeti yoktur burada sapık kadınlar olduğu kadar sapık erkeklerde var cinsiyet değil daha çok karakter meselesi 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kadınlar tabii ki.Erkekler dışarı yansıtıyor.Kadınlar ise istedikleri zaman elde ediyor zaten 0 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. şu an erkekler öndedir fakat bu gidişle ilerde biz kadınlardan kaçacağız 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zanetmiyorum 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Erkekler her zaman kadinlarin pesinde olur Yorumla
rahtltandoktor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Kadını sapığı çok felaket cok anormal olur bir kaçına rasladim ben bile baş edemedim 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne yaptilarda Yorumla rahtltandoktor +1 yıl burada anltamamda tahmin edemezsiniz Yorumla Soran +1 yıl Anlat ya bilelim Yorumla rahtltandoktor +1 yıl kitabini yazcam bu bunyedeki bayanlari sadece ustu kapali şunu söylim saatlerce 😏istedigi zamn gitmeyincede adreslerini bulup işyerlerimizden beni aradı😏 Yorumla
brsdışgüç Takip Et Master Yaş: 56 , eic 82% +1 yıl senin cevabın hiçbir şekilde değişmeyeceği için ne desek boş olur. 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl İlk tarafta kendince sapık yalan yok bunun erkeği kızı kadını yok 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. kadınları bilmiyorsunuzçoğu erkeği geçen kadınlar tanıdım 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bunu bir cinsiyete yıkmak çok acımasızca olur, kişisel bir meseledir. 0 0 Yorumla
PeachLicker Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Karşılıklı bence, çok fazla sapık kadınla tanıştım çünkü 0 0 Yorumla
Kuzeykutuplu9 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Kesin erkekler ama arzu ve istek bayanlarda daha fazla 0 0 Yorumla
Zorzabaka Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Bunu sorduğuna göre sence kadınlar daha sapık bence 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. erkekler daha özgür. kadınların arzuları her zman daha yoğun 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İki tarafta çok yapıyor. Kimse masum değil. 0 0 Yorumla
YoungWriter Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Bence buna kadınlar müsade ediyor Etrafa baktığımızda erkeklere serbest olmasına rağmen daha açık giyinen hep kadınlar 0 0 Yorumla
Igmurathan99 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Bence kadınlar. Giyiyorsunuz Seksi Seksi şeyleri orası burası açık sonra erkekler kudurur :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence erkekde kendine sahip cikmasi gerekir Her önüne gelen kiza @z. arsa isi var Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kadını erkeği bilemem ama ben epey sapigim😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Olma sapik erkek adam ol Kimseyide rahatsiz etme Yorumla MyColorDark +1 yıl İçinden bile geciyorum, erkekligimden bir kaybım olmuyor 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tamam en cok sen erkeksin Yorumla MyColorDark +1 yıl Ha şöyle yola gel 💪 Yorumla
gielnikkkkkkkkk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl kişiye bağlı cinsiyetle alakası yok 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Her ikisindede sapık çok bana göre 0 0 Yorumla
Blodeuwedd Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sayı olarak erkekler kalite olarak kadınlar 0 0 Yorumla
SayYesMaster Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Kadınlar daha sapık. En azından bana denk gelenler 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Genellemeler yanlış olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dogru Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Sapığın cinsiyeti olmaz sapık sapıktır 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hakli yorum Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Kişiye göre değişir 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Türkiye tamamı sapk 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Saol dayi gzl yorum Yorumla delidayı0234 +1 yıl Dayı deme lazım olur 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl 😂🤣🤣zanetmiyorum bana lazim olman Yorumla delidayı0234 +1 yıl Hayat belli mi olur bir gün lazım olur 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Dogru dogru sen bana lazim olursun ayak işlerim yaparsin sen Yorumla Soran +1 yıl 🤣 Yorumla delidayı0234 +1 yıl Sen de bana yemek yaparsın ödeşmiş oluruz Yorumla Soran +1 yıl He yaparim cok usta degilim yemek konusunda Yorumla delidayı0234 +1 yıl Allah'tan ustayım sana kalsa aç kalacağız Yorumla Soran +1 yıl Aynennn😂😂😂 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Hepimiz sapığız. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok zanetmiyorum valla bazi insanlarin aklindan gecmez bile Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Onlar aseksüel, o da normal sayılmaz. Tabii şaka bir yana sapıklık ile cinselliği sevmek farklı şeyler. Karşı tarafa rahatsızlık verdiğin anda sapıklığa hirer, karşı taraf sana uyuyorsa bu uyumdur. Yorumla Soran +1 yıl Evt Yorumla
Xxxxxxx1xxx Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl kadınlar 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Erkekler sapik Yorumla Xxxxxxx1xxx +1 yıl hayır kadınlar daha kolay elde ettiği için erkekler göze batıyor Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Erkekler slk Yorumla Xxxxxxx1xxx +1 yıl kadınlar da öyle Yorumla Soran +1 yıl Erkekler slk bi ise yaramazlr kapatilsin erkekler sevmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Erkek düşmanıyım Yorumla Xxxxxxx1xxx +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Öyle sinir Yorumla Xxxxxxx1xxx +1 yıl Lezbiyen misin yoksa Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla Soran +1 yıl Ama erkeklerrn yapti sey sapikliklar felan spklar sinir oluyom Yorumla Xxxxxxx1xxx +1 yıl sapigin kadini erkeği yok Yorumla Soran +1 yıl Dogru Yorumla Xxxxxxx1xxx +1 yıl Takma kafana fazla Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. erkekler olsa gerek 0 1 Yorumla Barmecide +1 yıl güncellemene cvp: ben erkek dedimkadınlar sapık olsa bile bastırıyorlardır ama erkekler dışa vurdukları için de biraz öyle Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kadınlar çok fena 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. kadınlar 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kadınlar 0 0 Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yarisirlar 0 1 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Ben kiz miyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
ikisi de sapık bu zamanda kadınlar gizliyor sadece.. erkekler sapık olduğu için gizlemiyor.
Kadınlar toplumun gizli sapıklarıdır. Çok değişik fantezi dünyaları var. Erkeklerin adı çıkmış
😂😂😂😂
Bence erkekler dışa vuruyor ama kadınların içinde neler olup bitiyor bilen yok. Onlar bastırıyorlar
Dogru olabilir
Tabii ki açık arayla erkekler bu soruyu sorman bile hatta
Merhabalar
Bunun cinsiyeti yoktur burada sapık kadınlar olduğu kadar sapık erkeklerde var cinsiyet değil daha çok karakter meselesi
Kadınlar tabii ki.
Erkekler dışarı yansıtıyor.
Kadınlar ise istedikleri zaman elde ediyor zaten
şu an erkekler öndedir fakat bu gidişle ilerde biz kadınlardan kaçacağız
Zanetmiyorum 😂😂😂
Erkekler her zaman kadinlarin pesinde olur
Kadını sapığı çok felaket cok anormal olur bir kaçına rasladim ben bile baş edemedim 😂
Ne yaptilarda
burada anltamamda tahmin edemezsiniz
Anlat ya bilelim
kitabini yazcam bu bunyedeki bayanlari sadece ustu kapali şunu söylim saatlerce 😏istedigi zamn gitmeyincede adreslerini bulup işyerlerimizden beni aradı😏
senin cevabın hiçbir şekilde değişmeyeceği için ne desek boş olur.
İlk tarafta kendince sapık yalan yok bunun erkeği kızı kadını yok
kadınları bilmiyorsunuz
çoğu erkeği geçen kadınlar tanıdım
Bunu bir cinsiyete yıkmak çok acımasızca olur, kişisel bir meseledir.
Karşılıklı bence, çok fazla sapık kadınla tanıştım çünkü
Kesin erkekler ama arzu ve istek bayanlarda daha fazla
Bunu sorduğuna göre sence kadınlar daha sapık bence
erkekler daha özgür. kadınların arzuları her zman daha yoğun
İki tarafta çok yapıyor. Kimse masum değil.
Bence buna kadınlar müsade ediyor Etrafa baktığımızda erkeklere serbest olmasına rağmen daha açık giyinen hep kadınlar
Nasil cevaplayak bunu simdi knk daha cogunu...
Bence kadınlar. Giyiyorsunuz Seksi Seksi şeyleri orası burası açık sonra erkekler kudurur :)
Bence erkekde kendine sahip cikmasi gerekir
Her önüne gelen kiza @z. arsa isi var
Kadını erkeği bilemem ama ben epey sapigim😂
Olma sapik erkek adam ol
Kimseyide rahatsiz etme
İçinden bile geciyorum, erkekligimden bir kaybım olmuyor 😂
Tamam en cok sen erkeksin
Ha şöyle yola gel 💪
kişiye bağlı cinsiyetle alakası yok
Her ikisindede sapık çok bana göre
Erkekler tabiki
Erkolar kapatılsın 🤬
Sayı olarak erkekler kalite olarak kadınlar
kadınlar bence
Kadınlar daha sapık. En azından bana denk gelenler
Genellemeler yanlış olur
Dogru
Sapığın cinsiyeti olmaz sapık sapıktır
Hakli yorum
Erkekler
Kişiye göre değişir
Ben sapığım
Türkiye tamamı sapk
Saol dayi gzl yorum
Dayı deme lazım olur 🤣🤣🤣🤣
😂🤣🤣zanetmiyorum bana lazim olman
Hayat belli mi olur bir gün lazım olur 🤣
Dogru dogru sen bana lazim olursun ayak işlerim yaparsin sen
🤣
Sen de bana yemek yaparsın ödeşmiş oluruz
He yaparim cok usta degilim yemek konusunda
Allah'tan ustayım sana kalsa aç kalacağız
Aynennn😂😂😂
Hepimiz sapığız.
Yok zanetmiyorum valla bazi insanlarin aklindan gecmez bile
Onlar aseksüel, o da normal sayılmaz. Tabii şaka bir yana sapıklık ile cinselliği sevmek farklı şeyler. Karşı tarafa rahatsızlık verdiğin anda sapıklığa hirer, karşı taraf sana uyuyorsa bu uyumdur.
Evt
kadınlar
Erkekler sapik
hayır kadınlar daha kolay elde ettiği için erkekler göze batıyor
😂😂
Erkekler slk
kadınlar da öyle
Erkekler slk bi ise yaramazlr kapatilsin erkekler sevmiyorum
Erkek düşmanıyım
Neden
Öyle sinir
Lezbiyen misin yoksa
Hayir
Ama erkeklerrn yapti sey sapikliklar felan spklar sinir oluyom
sapigin kadini erkeği yok
Dogru
Takma kafana fazla
ikiside sapık değil
ikiside
erkekler olsa gerek
güncellemene cvp: ben erkek dedim
kadınlar sapık olsa bile bastırıyorlardır ama erkekler dışa vurdukları için de biraz öyle
Kadınlar aşırı sapık
İkisi de
Kadınlar çok fena
kadınlar
Kadınlar
Yarisirlar
Ben kiz miyim
Sen sapıksın
Nerden cikardin
ikisinde de var 😀
Kim daha azginsa 😄
Kişiye göre değişir