Cinsel Yaşam Kaç tek gecelik ilişki yaşadınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Tek gecelik ilişki sevmiyorumHiç yaşamadım yaşamam Kaç tek gecelik ilişki yaşadınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Sevmediğim adama dokunamam ben aşık olursam her şeyi yaparım her şeyi ama duygusuz seks benlik değil 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Hiç yaşamadım. Duygusal olarak birşeyler hissetmediğim biriyle öpüşmem bile.. 2 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tek gecelik ilişki yaşamadım.. Yaşayacağımı da sanmıyorum..Birine karşı güçlü arzu ve tensel çekim yoksa onunla öpüşemem bile..Midem bulanır.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sanırım çok yaşadım ama ne zaman gecelik desem uzun sürdü gecelik ilişkinin asıl amacını ve artılarını bazen sen belirlersin 1 0 Yorumla
Çakırrrrr Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Sevmediğim hoslaadigim kişiyle birlikte olmam isterse dünya güzeli olsun 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Tek gecelik Sevmim. Uzun soluklu gecelik severim 1 0 Yorumla
yanlizkurt16 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Peki nasıl ilişkiler yaşadın 1 16 Yorumla Soran +1 yıl Sadece sevgili oldum Yorumla yanlizkurt16 +1 yıl Sevgili olduklarınla ilişkiye girmedinmi hiç Yorumla Soran +1 yıl Hayır girmedim Yorumla yanlizkurt16 +1 yıl Kaç kişiyle sevgili oldun Yorumla yanlizkurt16 +1 yıl Ve hiç sevismedinmi biriyle Yorumla Soran +1 yıl 3... Yorumla Soran +1 yıl Sevişmedim Yorumla yanlizkurt16 +1 yıl Ne kadar sürdü onlarla Yorumla Soran +1 yıl 7-8 ay Yorumla yanlizkurt16 +1 yıl Ne güzel peki canın sevişmek istemiyormu hiç Yorumla Soran +1 yıl Hayır istemiyor Yorumla Soran +1 yıl Hayır konuşmıcaz Yorumla yanlizkurt16 +1 yıl Neden sorun ney Yorumla Soran +1 yıl İstemiyorum lütfen Yorumla yanlizkurt16 +1 yıl Peki Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
InoriYuzuriha Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bir kere yaşadım. 1 2 Yorumla Vuslat200 +1 yıl Sevgilinmiydi Yorumla ragingbull34 +1 yıl Bir daha firsat mi olmadi sen mi istemedim? Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Hiç yaşamadım 1 0 Yorumla
serseri_yüreğim Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sevmediğim adama dokunamam ben aşık olursam her şeyi yaparım her şeyi ama duygusuz seks benlik değil
Hiç yaşamadım. Duygusal olarak birşeyler hissetmediğim biriyle öpüşmem bile..
Tek gecelik ilişki yaşamadım.. Yaşayacağımı da sanmıyorum..
Birine karşı güçlü arzu ve tensel çekim yoksa onunla öpüşemem bile..
Midem bulanır..
sanırım çok yaşadım ama ne zaman gecelik desem uzun sürdü gecelik ilişkinin asıl amacını ve artılarını bazen sen belirlersin
Zevkli oluyo ama. Kizin zevk aldigini gormek dahada zevkli
Sevmediğim hoslaadigim kişiyle birlikte olmam isterse dünya güzeli olsun
Tek gecelik Sevmim. Uzun soluklu gecelik severim
Bende yaşamadım gereksiz
Peki nasıl ilişkiler yaşadın
Sadece sevgili oldum
Sevgili olduklarınla ilişkiye girmedinmi hiç
Hayır girmedim
Kaç kişiyle sevgili oldun
Ve hiç sevismedinmi biriyle
3...
Sevişmedim
Ne kadar sürdü onlarla
7-8 ay
Ne güzel peki canın sevişmek istemiyormu hiç
Hayır istemiyor
Hayır konuşmıcaz
Neden sorun ney
İstemiyorum lütfen
Peki
Teşekkürler
Hiç bir şekilde ilişki yaşamadım
Neden sayiyorsunuz manyak misiniz
Yaşamadım hiç
Var 5-10 tane
Bir kere yaşadım.
Sevgilinmiydi
Bir daha firsat mi olmadi sen mi istemedim?
Bilmem saymadım
Hiç yaşamadım
Saymadım
Yaşadım kötüydü
Bir hayli fazla..
3 4 kez sanırım
Evet
Hiç yaşamadım yasamk istiyorum
Yaratmadılar😑
Sifir maalesef