Bir günde en fazla kaç kez ilişki yaşadınız ?
Dalga cevap yazacak arkadaşlar hiç zahmet etmesinler LÜTFEN.
Dalga cevap yazacak arkadaşlar hiç zahmet etmesinler LÜTFEN.
akşam 7 de başladık sevişmeye ve gece 4 e kadar yemek molası vererek, v.s molalar vererek 8 defa seviştik. Ama bunun 5 tanesinde boşalabildim 5.boşalmam da resmen penisimin iç damarları patlayacak sandım
19 defa ağır bir abazalık vardı her ikimizdede evde müsaitti inanın yataktan dışarı çıkmadık yemeği bile yatakta sevişerek yedik
Ama öyle yorulduk ki anlatamam
Bu soruyu tam anlamıyorum yani kaç kez boşaldınızmı demek istiyorsunuz ben 5i buldum sanırım
evet doğru anlamışsınız beş kez bir bayan için süper birşey... kısa süreli mi
Yani bana göre ayarlı deyildi sevgilime göre ayarlı o aralar
erkek minumum 20 dk da toparlanıyor ... sizde nasıldı
Ama ben gogusume dokunulunca hemen hazır oluyorum 20kez yapsam da bu deişmiyo
Doğrudur her insanda farklı işte... Kimisinin vajinasını penis değer klitorisine el değer inlemeye başlar..
Eheh Bi erkek oramı okşasa boşalırım ya benim aslında erken boşalma gibi sorunum vr
Bu erkek için bazen bir avantaj olabilir her erkek partnerinin boşalmasını göremez... Erkeğiniz size terapi yapıp sürenizi uzatabilir...
Benimki anlamaz onlardan :D biz p*rno açıoz onların yaptıklarını yapmaya çalışıoz filan :P
Bence kendi tarzınızı oturtun seks bir süre sonra bencilliğe döner diye okumuştum... kendi sevdiğiniz tarzları oturtun p*rnolardaki pozisyonlarda başarısız olmak sonradan üzebilir
:D yo zevkli geliyor aslında gerçi beceremeyen tarafta hep ben oluyorum :D bide ceza verio beceremedim diye :(
Kötü bir durum sizi rencide edebilir... Siz de ona sahip olun farklılık yapın. Kendi hayallerinizle fantaziler üretin. P*rnolara bağlamayın kendinizi
:) aa olmuyo ama bende nurdan bişeler kapiom işte mesela o karikolismiydi neydi onu bilmiyordum az bişey oğrendimde nerde onu çozemedim
Ayna karşısında hiç seviştiniz mi...
Yok yani birazcıcık
eşim 6 bende 12-13 falan
Orgazm olarak söylediniz herhalde...
evet
Tebrik ederim mutluluk dolu cinsellikler.
Cevap
10Cevap
nişanlım 4 kere boşalmıştı bende 6 kere yanlış hatırlamıyorsam eğer ...
Evlenince bol bol boşalmalara devam...
inşallah teşekkürler...
bikeresinde biz bir başladık 40 gün 40 gece odadan çıktığımda yaşam destek ünitesine bağladılar:S (yazmasaydım içimde kalırdı birader kusuruma bakma)
Biz iki gün yataktan çıkmadık komşular merak ettide ses soluk çıkmayınca bizde yataktan çıkmak zorunda kaldık tabi odayı bo.k götürüyordu
:)
4 Yazı ile (dört) :))
2gunde 20 abartısız:)
Helal olsun :) Durmak yok yola devam... Dikkat erkeğin deforme olmasın
Bir günde 7 kere ilişki yaşamıştım.
bi keresinde 4 kez mast yapmıştım :)
Gerçek orgazmı erkeğinizin penisiyle tatmanız dileğiyle madam...
henüz evlenmedim mösyö
O zaman mastürbasyona devam... film eşliğinde mi yapıyorsun lady...
bazen evet bazen hayır . evin durumuna bağlı bayım
Sohbetinizle müşerref olmak güzel Hanım efendi...
o sizin güzelliğiniz bey efendi :)
Sizinle tanışma şerefini addedermiydiniz... Sayın Madam. Cinsellik gibi bir konuda seviyeli insanlar bulduğuma çok memnunum başta size ve diğer arkadaşlara teşekkürler...
siteden arkadaş edinmiyorum kusura bakmayın.
Estagfirullah ama sohbetinizi çok sevdim seviyeli olmanız önemle cevap yazmanız tebrik ederim.
:) ne demek sorularda saçmalamayan ve verdiğim cevapla dalga geçmeyen birini buldum bende :)
Sevindim gerçekten sizi tanımak güzel arkadaş olamazsakta burdan yazışmak da güzel... konu cinsellik dahi olsa saygı ile konuşmak güzel bir özellik kişilik bakımından.
Tavşanları kıskandırdığım zamanlar he heyt
4-5 kere oldu 4-5 saatte
1 saatte 4 defa boşaldım dün akşam
bir gecede 9 kez
Tek bayanla mı ...
Tebrikler bol enerji almışsın demek ki :)
:) her erkeğin harcı değildir prezervatifte kullanmıyorsundur o zaman dışarı boşalırsın ...
Evlimisin...
atış serbest o zaman :)
9 saat falan.
Ben 3 iliski yasadim
Normal ...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar