Seni istiyorum dedi ve hangi anlamda sorduğumda, her anlamda... öpmek sarılmak, ısırmak, seks yapmak her şekilde seni istiyorum dedi. Sadece cinsellik için midir yoksa seviyor da olabilir mi?
Genel konuşmuş olabilir. Tamam daha çok seks konusun da olsa da yinede bu ihtimal doğrultusunda düşünmeyelim... İllaki belli eder. Tekrar der ise; Nasıl istiyorsun beni? Diyerek, bence sonuca ulaşmak mümkün. Normal bir ses tonu ile söylemeniz yeterli.
bu lafı ben etseydim genel anlamda her şey derdim sadece bedenini değil aklını, kalbini, gözlerini, ilklerinin hepsini ve herşeyinin sonuncusu olmayı gözü benden başkasını görmesin, aklına benden başkası giremesin gelmesin, kalbi sadece bana atsın, bedeni sadece beni istesin tek olayım o da benim için tek olsun anlamında, ama bu benim, başka biri için konuşamam.
beni istediğini söylüyordu hatta bu yüzden evlenelim falan da dedi ama kendisi bi süredir yok mesaj atmıyor aramıyor sormuyor geçici bi heves sadece (yanlış anlama aramızda cinsellik falan geçmedi ve sanaldan konuşuyorduk)
Kendin diyon çoğu kez yapmış yani alışkanlık olmuş ona senide bunlardan biri olarak görüyor şunu da böyle acikliyim hergün bir çikolata yersen beli bir günden sonra o çikolatayı değiştirmek istersin bu da o mesele 😂