ortaokul 6 ta başladım 10 yıl oldu önceden ortaokuldayken 5-6 günde sadece bir kere yapardım 24 yaşındayım şimdi her gün yapıyorum evde teksem arka arkada 3 kere oluyor. Evlenin demeyin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenmeye çok varsa çıplak duvara yaslan bir ayağın yatağın kenarında olsun açık bacak aranda vajinanla oynarken kalçalarını duvara bastır orgazma yaklaşınca elini vajinandan çek memelerini aşağıdan yukarı doğru avuçla bir elin sürekli memende olsun ve tekrar vajinana dokun bu şekilde aralar vererek tutkuyu artır ne zaman en istekli olduğunu görürsen tüm gücünle kaldırır gibi yaparak vajina dudaklarına bastırarak sertçe on ve asla bırakmadan çığlık atıncaya kadar devam et vede hayal et seni bu şekilde birisi yalıyormuş gibi ya da sınırları senin belirleyeceğin bir sevişme yaşa otur yüze yalat suyunu içine çekerek oral yapacak birisini bul
03 Yorumla
Soran+1 yıloha
Cevap sahibi+1 yılne neresi oha
Cevap sahibi+1 yıl😁
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda tek degilsin ve kızların mastürbasyon konusuna erken baslaması da yapıları gereği oldukca yaygın ve cok normal ama bunu kabahat sanıp yoksayan da bir o kadar cok. Gelisim zamanla seni de etkileyecek ve bir karsı cinsle sartların uyustugunda mastürbasyon yolu ile gecistirme kapanıp karsı cinse yonelirsin ve bu da kendiliğinden gelisecek. Simdilik usullerin konusunda bir iki yontemi asarsan belki aradıgın sakinlesmeye ulasırsın zira bakire kızlara ozgu 29 yontem sayılabilir ve evin de uygun zamanı da bunu engelsizleştirir
Simdilik onemli olan aynı yontemle doku orselenmesini engellemek icin degisik yontemler kullanman dogru olur. Masta alısan sekste tokezler diye bir şartlanma da olmaz aksine dusunce konularını gelistirir00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz kizlari anlamiyorum. Bunu hic yapmayanlar var ve 3vlenince sekste ciddi sorun yasiyorlar. Bu isteklilik hali neden rahatsiz ediyor sizi? 3v3t dizginleyebilmelisin kendini, bunun icinde aldigin zevki artirmalisin. Hani p*rno izlemek tahrik eder ama fazla izlemek psikolojini bozar. mastürbasyon yapmakta boyle bisey, az yap ama yapinca hakkini ver. Seksting yapabilirsin ya da fantezilerin olmali. Sadece orayi oksayarak zevke gelmek yeterli tahrik gucu saglamaz. Asil orgazmi yasadigini sanmiyorum senin.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılBunun için önce kararlı olmalısın.. kararlı olduktan sonra her şey beyinde bitiyor aslında.. aklına o his geldiği zaman farklı şeylerle meşgul ol kendine hobi edin boşluğun olmasın.. kafa boş kalınca öyle şeylere yönelir..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılben de aynı dertten muzdaribim.
eve gidince birazdan yine yapacağım galiba
sanırım kurtuluşu falan yok.
birini bulacaksın sanal f*ck gibi.
sürekli onunla sanal s. KS yapacaksın.
aklıma gelen tek yol bu maalesef.19 Yorumla
Soran+1 yılbaşka yol yok gibi duruyor ama ben sanalla uğraşmak başıma iş açmak istemiyom internetten öpüşme videoları izleyip yapmaya devam
- +1 yıl
sanaldan başına pek iş açmazsın bence.
Soran+1 yılbilemiyorum neyse yapıcam yine ben elimde değil
Soran+1 yılgerek yok
- +1 yıl
Bir şey söyleyecektim ama peki sen bilirsin
- +1 yıl
Ne zaman yapacaksın
Soran+1 yılgece
- +1 yıl
Hımm
Keşke yazdandın şu an
Şimdi... - +1 yıl
Orada mısın?
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Farklı bir mastürbasyon yöntemi dene tam anlamı ile tatmin olamıyorsundur bir kere maksimum ikiden sonra farklı şeylere yönel sık yapma haftada en fazla iki yap yavaş yavaş düşür bunu ileride sorun yaşarsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMuhtemelen tam anlamıyla kendini rahatlatamadığın için sürekli yapmak istiyorsun. Farklı yapmadığın mastürbasyon yöntemleri dene. Ve rahatlat kendini
41 Yorumla
Soran+1 yılrahatlatamamaktan kastettiğiniz nedir
+1 yılEvlen demiyorum kişisel tercihin fakat bundan kurtulmamın tek yolu karşı cinsle tatminliğe ulaşmak.
31 Yorumla- +1 yıl
sen hiç evlenmeden karşı cinsel ile seviştin mi
+1 yılTaksi metre açmıyon ya yap gitsin yanlız duşta yapma elektirik su çok pahalandı duş başlığıyla olandan vaz geç😂
00 Yorumla
+1 yılBu yaşta bizde yapıyoruz.. hatta sabah bugün 2 attım evli 3 çocuklu olmamam rağmen bir süre biraktiyrim kitap oku farklı şeyler dusun
00 Yorumlaİstegin çok mu fazla. Sonrasında orgazm oluyor musun peki
015 Yorumla
Soran+1 yılorgazm derken yani mastürbasyon yaptıktan sonra bi boşalma rahatlama oluyor ondan mı bahsediyorsun?
Soran+1 yılaynen
Soran+1 yıldeğilim
Soran+1 yıltabi hergün
Soran+1 yılya da seni
Soran+1 yılburdan foto atılıyor mu özelden yani bana foto atsan mastürbasyon yaparken seni düşünürüm
Soran+1 yılsadece sen atıcaksın ama
Soran+1 yılçünkü internette yeterince çıplak kadın fotosu var ama beylerin doğru düzgün yok
+1 yılKendini meşgul edecek bir şeyler yap boş kalma. Ya da sanal partner bul bir tane, ara sıra yap abartmadan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu mastürbasyonu bırakmak gerçekten zor bir iş en kolay yöntem sürekli bir işle meşgul olmak veya tüm gün dışarıda takılmak olabilir bende mastürbasyon bağımlısıyım bende her gün yapıyorum bırakamıyorum da bende bırakmak istiyorum. Ben maalesef tüm gün dışarıda gezmeyi sevmediğim için çok nadir dışarı çıkarım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. böyle manita ile yaşlanmak isterim elim hep orada olurdu okşardım
00 Yorumla
+1 yılNeden bilmiyorum ama kurtulmak zor
12 Yorumla
Soran+1 yılbencede
- +1 yıl
Sadece düşünmemeye çalış
Gizli Üye(30-35)+1 yılGençsin libidon yüksek. Başladığından beri hem zevk almayı öğrendin hem de hayal gücün genişledi. Bunlar normal şeyler
00 Yorumla
+1 yılbu konuda sartlanmısısn ilerde evlenince cinsellikte sorunlar yasıcaksın
31 Yorumla
Soran+1 yıltam olarak ne gibi
Tutacaksın kendini. Zararlarını araştır azaltırsın bırakırsın
00 Yorumla
+1 yılgerçek bir i, lişki yaşaman lazım. tavisyelerde bulunabilirim
02 Yorumla
Soran+1 yılgerek yok ilişkisiz tedavi lazım
- +1 yıl
çok zor yetmöiyor artık monotonlaşmış sende alışkanlık haline gelmiş bir üst seviyeye geçmen gerek
+1 yılDemmekki mastürbasyon iyi yapamiyosun tatmin olmadığından kaynaklı hep aynı seylerimi yapiyosun
00 Yorumla
+1 yılkurtulma bedenını tanı ve kesfet ılerıde vucudunu hazır et duygularını koreltme sakın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir zaman ben de oyleydim sonra 5 kizla ayni anda olunca gecmisti yani baya surdu kolay kolay azmiyordum
00 Yorumlaİsteklisin sen de galiba
01 Yorumla
Soran+1 yılelimde değil
+1 yılevlenme devam et diyeyim
04 Yorumla
Soran+1 yıldeme
- +1 yıl
dedim işte ohhhh dedim.
Soran+1 yılpeki
- +1 yıl
aferin cici kız ol devam et.
+1 yılalışmışsın kurtulması zor
04 Yorumla
Soran+1 yılhiç mi bir yol yok
- +1 yıl
cinsel isteğin fazla o yüzden biraz ara versen bile bu sefer daha yoğun yapmaya başlarsın
Soran+1 yılevet hep öyle oluyor
- +1 yıl
o yüzden abartıya kaçmadan gerekirse günlük yap hatta benden tavsiye ara ara yap orgazm olmadan yap gece müsait olunca orgazm olana kadar devam et
+1 yılCanım ya artık seks vaktin gelmiş ama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMastı bırakmak zor karşı cins ile etkileşime girmiyorsan
00 YorumlaSana bi erkek lazım ciddi anlamda
00 Yorumla
+1 yılTabiki de evlenme. Bol bol seks yap.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Cinsellik yaşaya bilirsin
00 Yorumlaevlenmeye yakın bırak mastı sorun olmaz
00 YorumlaNeden bırakmak istiyorsun ki
00 Yorumla
+1 yılEvlenerek ya da seks ile
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDuş almaktan bıktın sanırım
03 Yorumla
Soran+1 yılay hiç sorma bığhtım
Cevap sahibi+1 yılLezbiyenim demen şakaydı galiba
Soran+1 yılhayır gerçek
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. o zaman eline kuvvet aslanım diyelim 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHormonlarını ameliyatla aldır
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik olarak seni buna iten şeyler ne
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmem yalnızlık lezbiyen olmam olabilir
boş ver yapmaya devam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Bende cok yapıyorum gunde 4 5 defa
00 Yorumla
+1 yılsevişerek
00 YorumlaBu biraz zor
00 Yorumla
+1 yılDevam et
00 YorumlaSevgili yap yüzeysel sevis rahatlarsın
00 Yorumla
+1 yılFantazini değiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ne ateş üstadım
119 Yorumla
Soran+1 yılkcmdfslvmkdfv
Cevap sahibi+1 yılHayran kaldım hhffgbbb
Cevap sahibi+1 yılBenim sorunum da şey sevgilim bişey diyo hemen ıslanıyorum
Soran+1 yıloha ldsşlsddslcözf
Cevap sahibi+1 yılEvet geçen gün abdest aldım banyodan çıktım mesaslasiyoruz
Cevap sahibi+1 yılÜstümü giyenemeden abdest gitti
Soran+1 yıldayanın efenim dayanın
Cevap sahibi+1 yılBen oral yaptım
Soran+1 yılwayy be miden bulanmadı mı nasıl bi histi
Cevap sahibi+1 yılYok ya öyle tadı falan kötü değilmiş bildiğin insanın bi parçası. Normal yalayinca sorun yok
Cevap sahibi+1 yılSadece kokleyince
Cevap sahibi+1 yılHani doktor gırtlağa kadar çubuk sokuyor ya ondaki gibi oluyor
Soran+1 yılneyse burnuna mandal takıp yaparsın
Cevap sahibi+1 yılNeden ki
Soran+1 yılkokmasın diye tabi ne kadar tat alırsın bilemem
Cevap sahibi+1 yılKokmuyor ki
Cevap sahibi+1 yılTemizdi
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke sevgilim olsan ya cidden çok isterdim..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekarların doğal ihtiyacı , normal bence.
00 Yorumla
+1 yılEvlenme tokmakçı bul
00 Yorumla
+1 yılTam aradığım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gercegini yap
00 Yorumla
+1 yılSenjn zamanin gelmis
00 Yorumla
+1 yılYardım lazım sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden demeyelim
00 Yorumla