- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılsaplantıı bir oral hastası biri olarak hiç böyle bir şey düşünmedim istemedim de.. garip ama belki önceki ilişkisinde belki biri yapmasını istemiştir.. rahatsız olmuştur.. o açıdan olabilir belki.. bence gereksiz.. lezzetli sıvının tadı kalmasını daha çok severim
01 Yorumla
Soran+1 yılBana çok gereksiz geldi , ilk kez dedi böyle bir şey uzun da yaladı ve ben istememiştim. İğrendiyse devam etmeseydi erkekler çok garipler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kendini düşünmüş bence hatta kendi şeyinin kokusuna dayanamıyor saçmalamış biz aynı anda hapıp sonra öpüşüyorz hiçde öyle sorunlar olmuyor saçlamaşm o baya bence bi daha yapma ona
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmazdan 3-4 saat önce duş almıştım ani gelişen bir şey de değildi pis olsun neyse
+1 yılTiksinmiş ya da tiksinmediyse bile olabilecek hastalıklara karşı önlem almak istemiş bence. Ama biraz kırıcı, evet.
00 Yorumla
+1 yılSenden iğrenecek olsa oral yapmazdı zaten. Muhtemelen ağzı kokmasın diye ağzını gargara yapacaktı. Naif ruhlu erkekleri üzmeyin.
00 YorumlaAbi nezaket öyle ender ki anlaşılmıyor resmen. Adam sen rahatsız olur musun diye sormuş mk… 😅
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gerek var ilk kez sevişmiyoruz
Soran+1 yılOdf ne alaka be
Saçmalamış bencede ensevdiyim şey dır oradan sonra öpüşmek zevki başka bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloluyor işde bazende oluyor yani nekadar temiz oldugunu bilsende kendi organınla uzaktanda olsa temas halınde olmak bazen duraksamalara neden olabiliyo insanda
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkabalık etmiş. bana yapılsa bende alınırdım. sen onunkine yaparken de sana diyor muydu öyle bişey. demek ki ince düşünmekten değil
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle sorduğum da yanlış yaptığını anladı toparlamaya çalıştı ama nafile insan kırılıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Herraklitos34 bi a. bazalık yapmayın yaaa
+1 yılne sorduhunu tam anlayamadim nere de oldu merak ettim ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılfazla alıngansın bence oral yaparken tiskinmiyor sonrasında mı sorun olucak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ağzını temizlicek sen tiksinme die öpüşürken adam gerçekten ince bi kişilik sahibiymiş
00 Yorumla
+1 yıldemekkı hıjyenık degılsın veya tadını begenmemıstır
04 Yorumla
Soran+1 yılZorla yala demiyoruz herhalde kendi yaladı yalamasın öyleyse
- +1 yıl
sen pekı yalamasından zevk almıyormusun
Soran+1 yılEzik bu konuşmadan bile zevk çıkarmaya bakıyor. Ayrıca sen fazla geri de kalmışsın o fake profili 10 sene önce kullanıyorlardı
- +1 yıl
sacma ınsan gıt gızlen sen
+1 yılAğzı yara olmasın diye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Demekki severek yapmıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Ben direk yapisirim dudaga
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖküz ya harbi ayar oluyorum böyle insanlara
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öküz
Cevap sahibi+1 yılNerde. Buluyorsunuz bu öküzleri
+1 yılOha ben kıza oral yapınca direkt öpüyorum
00 Yorumla