Oral yapilirken kadinin verdigi tepkiler benim hosuma gisiyor. Onun zevk aldigini gormek bana da zevk veriyor. Birde kafami tutarak istwmedgi yonde hareket ettirip kendi zevkini artirmasi ve olayda aktif olmasi aldigim hazzi artiriyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Seni baştan çıkamaya çalışıyor amacı içeri girmek için seni hazır hale getiriyor. Fazla kurnaz. Dikkat et. * için iyi taklittir.
Evlilik olunca yavaş yavaş alışırsın yapmayan eser sayıda önce yapmaz ilerleyen zamanda monotonlasir renk katmak için nasıl keyifli yaparız o aşamada oral yapmada devreye girer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Oral yapilirken kadinin verdigi tepkiler benim hosuma gisiyor. Onun zevk aldigini gormek bana da zevk veriyor. Birde kafami tutarak istwmedgi yonde hareket ettirip kendi zevkini artirmasi ve olayda aktif olmasi aldigim hazzi artiriyor
Seni baştan çıkamaya çalışıyor amacı içeri girmek için seni hazır hale getiriyor. Fazla kurnaz. Dikkat et. * için iyi taklittir.
seks için
Ama hıc ilşkın yasamadım genede yaparmı bazıları korkuyo falan
Seni azdırmak için hazırlıyor. Fazla zevkten içeri
girmesini isteyeceksin.
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla niyetine ben yapıyorum sende yap şu kobranın keyfini yerine getir demek istiyor
Ben yapmam ama 😆
Evlilik olunca yavaş yavaş alışırsın yapmayan eser sayıda önce yapmaz ilerleyen zamanda monotonlasir renk katmak için nasıl keyifli yaparız o aşamada oral yapmada devreye girer
aslında en zararsız en çok zevk alacağın pozisyon bu. Denemelisin bence yapmasan bile yaptır o da zevk alır
Kendisine neden sormuyorsun, vajinan yalayacak kadar rahatsiniz, utaniyormsun?
Ben partnerimin aldığı hazzı gördükçe daha da keyf alıyorum, ama sevgilin neden istiyor bilmiyorum
En doğal olanı siz anal mı istediniz sevgilinizden?
Bakireysen senin aldığın zevki görmeye calisiyor dur
Vajinani cok beğeniyor olabilir. Ve seni ilişkiye hazirliyordur
Bacak arana girip diliyle seni zevkten fena edip artık gir demeni beklicek :)
Oral oral oralll nedir kızların bu oral korkusu😬😬
Seni zevkli getirmek istiyor olabilir
Ama ben ilşki yasamadm hıc
Olsun yalayinca azarsin
A. m tadını seviyo demek🤣🤣
Demek ki kukun çok güzel
Kadına oral seks yapmak keyifli bence
Zevk alıyor seviyorsa yapsın
Çok zevkli bir şey o yüzden.
Senin de ona yapman için sana yapıyor bence
Ama bunu dile getırmıyor
Söyleyemiyordur. Biz sizi mutlu ettiğimizde de mutlu oluyoruz. zevk karşılıklı olursa da duble etki 🙂
yapiyor mu
Seni azdirmak, baglamak icin
Hoşuna gidiyordur yani
Sana zevk vermek hoşuna gidiyordur
tadını seviyor
Güzel şey çünkü
Sen nerden bılıyorsunkı
Niye istemesin
Seviyordur
Seviyordur
Sever
zevk aliyor demektir