Hamilelikte huysuz oldum, sadece seks istiyorsun artık beni sevmiyorsun diye kavga ettim. Nasıl düzeleceğim?

4 aylık hamileyim. İnanılmas huysuz bir kadın oldum resmen. Sonradan fark ediyorum ve üzülüyorum. Eşim düzenli spor yapan biri geçen gün ben kilo alırken sen fit kal aferin sonra beni beğenmezsin diye ona trip attım. İstersen bırakayım doğuma kadar diyeti keselim birlikte yiyip içelim dedi. Neden ben diyet bozan şeyler mi yiyorum ne demek istiyorsun diye kavga ettim. O iş için yanaştı sen sadece seks istiyorsun artık beni sevmiyorsun diye kavga ettim. Uzak durdu birkaç gün bu sefer de kilo aldım bana o gözle bakamıyorsun diye ağladım. Tavşan kız diyordu bebekten önce anne tavşan dedi diye 3 gün konuşmadım. Şu an çok mantıksız geliyor yaptıklarım. Ama o an öyle hissediyorum elimde değil. Şimdi de küsüz. Künefe istedim. İşten gelirken aldığı bayattı yiyemedim. Başka bakayım dedi çıktı aldı o da kokuyordu yiyemedim. İki kere daha tadı yok fazla yanmış diye gönderdim. En sonunda kızdı napiyim ben mi açayım evde sana diye oturdu künefeleri yemeye başladı. Bu hormon huysuzluğundan nasıl kurtulurum. Bıktı adam üzülüyorum.
Hamilelikte huysuz oldum, sadece seks istiyorsun artık beni sevmiyorsun diye kavga ettim. Nasıl düzeleceğim?