Bekliyorum en detaylı analizleri. Güzel şeyler okurum gibi geliyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen terazi burcuyum ama yükselen akrebim sayılıyor ise yorumumu yapayım daha önce çıkmış olduğum yengeç erkeğiyle ilgili. Arkadaşım insan bu kadar mı istekli olur sürekli sevişme muhabbetleri. Kullanıldın demeyin çünkü kullanılma eşiğinden döndüm Allahtan ama evet görüldü denendi tastiklendi ki yengeçler gizli ama akrebe tam yanaşamasa da çok istekli insanlardır.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYorum yaparken asıl soruyu unuttum, bence uyumu fena güzel olmasa da uyumsuz da değillerdir ama eğer kişilikleri uyuyorsa aynı oranda cinsellikte de fena uyumlu olabilirler
Soran+1 yılYani o zaman birazda kişisel bakmak kazım sanırım. Yengeçler genelde çok istekli oluyorlar gözden kaçan bir detay. Yükselen akrep kısmen sayılır sanırım bu arada. Denemek lazım herelde fkkfkf
Cevap sahibi+1 yılEvet bence de öyle ve kesinlikle libidoları çok yüksek ama güzel gizledikleri için kimse göremiyor sjjsjs
Soran+1 yılUmarım benden başkasına yükselmiyodur gkgsgk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
burçların cinsel muhabbetlerine pek inanmıyorum amayengeç bir kız arkadaşım vardı, sürekli azgınlık bombası atılmış gibiydi :D
010 Yorumla
Soran+1 yılValla yengeçler öyle bak çok inceledim. Yok akrep kadını bilmem ne birşeyler yazmışlar gram katılmıyorum. Neyse yani haklısın burç muhabbeti hava cıva biraz. Ama işte meraktan yazdım arada bazı şeyler tutuyor gibi sanki.
Soran+1 yılEvet benim gökgk
Soran+1 yılUyumsuz diye biliyorum fnnnmfjfjk
Soran+1 yılNapcaz sevişicez mi fkkfkf
Biri çölde, biri denizde, zor iş. Gerçi yengeç de kumda gezer, olabilir he. Dikkat etmek gerek, yengecin yumuşak noktaları var, oradan sokmasın akrep.
07 Yorumla
Soran+1 yılYengeçleri çok hafife alıyor bu insanlar dnfmhf
Soran+1 yılYengeç burçları hayvanları kadar savunmasız değildir belki fjgkgg hem var ya akreplerin adı çıkmış tutkulu diye. Doğru da ama bizde az değiliz. Aksini iddia eden etmesin
Soran+1 yılAhahhaha fal değil bu ama. Neyse bende normalde çok inanmada merak ettim. Astrolojiye inanan bir akrep beyine vuruldum da...
Soran+1 yılHaha olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılakrepler kadar çıkarcı iki yüzlü sinsi var mı be? onların seksindende hayır gelmez. yengeçle hiç olmaz. çok uyumlu bilinir ama ben katılımyorum yengecim hiç sevmem akrepleri
11 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya ben severim halbuki
Yengecim duygusalız her duygumuzu üst seviyede yaşamayı biliyoruz cinsellikte öyle
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
+1 yılYengeç akrebi syker..
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yav akrebi övmüşler hep
- +1 yıl
Ya bize ne mg.. kim kimi sykerse syksin.. Aklınızı sykmişler zaten bi alt tarafınız kalmış.
+1 yılBiri softçu biri sertçi
01 Yorumla
Soran+1 yılYengeç softçu demek istiyorsun sanırım. Katılmıyorum
+1 yılAkrebim yengeç bulursam deneyimlerimi yazarım
03 Yorumla
Soran+1 yılDenemesende dikkatini çeken yengeç olmadı mı hiç
- +1 yıl
Uyum yakaladıklarım oldu da burçlarını sormadım 🤣
Soran+1 yılTüh dnfjjhkmgg
Saçmalama mk
01 Yorumla
Soran+1 yılNe