Bu saygı sadakat ve bir kişiyi her için ev bilmek yuva bilmektir oncul ve bencil olmaktır. Ben duygusal bağ ve yakınlık kurmadıgim bir kadına dokunmam dokunamam tamam sevişmek keyifli bir eylem ama aşık olduğum kadının sıcaklığı kokusu olmadan olmaz olamaz.
İyide bir insan en iyi bilindiği yerde rahat eder yuva liman olabilmek ya da böyle bir yerin olduğuna inana bilmek bilinmek ve kabul görmekle alakalı sen cook cooook şanslısın senin her şeyini bilen ve sana dikkat eden bir arkadaşın vaar :D
Vardır ama çok azdır çünkü hani normalde kadınlar çok duyguyla yapar diye bilinir artık kadınlar bile yani bunu çok yapmıyor insanlar sadece rahatlıyorlar yani seks yapmıyorlar aslında seks böyle bir şey değil çeşit çeşit insanla ilişkiye giriyorlar ve bununla övünüyorlar inanabiliyor musun halbuki bilmiyorlar ki aslında ne kadar çeşitlilik o kadar pislik o kadar uyumsuzluk demek gerçekten aşık olduğu kadar öyle sevişen insanlara hep saygım var ya da aşık olduğu erkekle sevişen insanlara hep saygım var
Tabiki de var mesela ben de bazen çok istekli olunca şu kadınla bu kadınla birlikte olsam falan diyebiliyorum (şu anda hayatımda biri olmadığı için bazı kadınları düşünebiliyorum hayatım da biri olsaydı sadece onu düşünürdüm) ama bu yapacağımdan değil o anki istekle bir düşünce. Benim kendi tercihim her şeyi sevdiğim kadınla yapmak yoksa duygu beslemediğim biri ile asla yapmam.
Bilmem belki dünyanın bir yerinde vardır. Çok aramak gerekiyor samanlıkta iğne misali. Yoka yakın bir durum. Kadınlar da bile bu durum gittikçe azalmış halde. Erkeklerde eser miktarda gluten kadar var.
Evet var olmaz mı çok şükür sevdiğim kadın haricinde bişi olmadı o varken yani o yokken ayrıldıktan sonra takılmaloo biriyle illaki bisiler oldu ama hayatımda biri varken asla başkası ile olmam bişi de yapmam
Evet Vardı Bir zamanlar o küçümseyerek kalbinden kovduğu sevdiğinden başkasıyla sevişmeyen fakir ama aşık o genç bendim işte 😃😃😃😂😂 Sonunda hayat beni de kendi düzenin çarklarına uydurdu 😃😃😂😂
Demiseksuellik ruhunuzda var diyemeyecegim... Duygusal bag sart degil, gordugumde onu istiyorum diyorsam... Durum degisir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben eşimden başka kadınlara bırak sevişmeyi bakmam bile. Bir kadının yanından geçerken veya kadın yanındam geçerken başımı önüme eğer geçerim yanından. Sadakat ve sevgi herkesin yaşayacağı yaşayacağı bir şey değil maalesef
Açıkcası öyle biri değilim Hoşlandıgım biri daha uygun.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Oha yani evlenmeye temiz bı kız bulamiyacakmiyiz valla kandırılmışız temiz kal oğlum felan evleneceğin kişiyle yasayacagin şeyler dendi hep bizde geleceğe focus olduk gerçekten kızlar böyleyse bu ülkede gider elin gaviruyla evlenirim en azından ne aldığımı biliyor olurum