en son bedavaydi. bak hhatta bu olay baya buyudu. cogu gencte vardi pankart falan yaptilar. aga duzenli iliski sart. ev mev sakat. benim en cok gordugum 1 yildi yasayan
aga omu yapmadan dusuncektin de. bak. olmussan iyi yonu tevbe et. namazlara basla en azindan borclu gitmezsin. olmamissan yine tevbe et. bir daha gitme bence
dolacak agaa. cami derneklerine git. anlat. guzel insanlar var. inan kurtulursun. cennette bu istediklerin hepsi en gzueliyle olacak bak ramazan geliyor. bu senin icin birnkurtlus. bu islerin sonu yok. eger tevbe edersen sen kazanacaksin. dunyanin omru artik bitti
sohbet degil. cami ye git. buyuk camilerde huzur bulursun. onemli olan ilk etapta ortamini degistirmek. buyuk camilere git. orada manevi seyler bulacaksin
rica ederim gardasim. ayrica sana ilk oyle yazip bu yoldan yaklasmak istedim bazilari sert tepki veriyor o yizden. umarim iyi olursun dine yaklasirsin iman dolarsin hastalik kapmazsin. Allaha emanetsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seks için para harcamaya hayatta dayanamam duygu yoksa heyecan yoksa o seksle sadece boşalırsın rahatlamazsın
Ben işte tuhaf bir şekilde hastalık gibi ben haz alıyorum rahatlıyorum ama gerçekten bir dur demek istiyorum
Bende doyumsuzum ama sınırlarım var sen hiç duramıyosun😂
İşte sınırları durduramıyroum hele ki yalnız kalırsam direk orada buluyorum kendimi
İlginç
Nadıl yani
Karıya gidiyore
Paralı askere gidiyorum , canlı Show uygulamaları satın alma
Diyor şair
Canlı showu napcan kanka a. p*rno aynı bize helal lazım ondan bende karıya gidiyon sandim
Ooooo herkesi diskoya götür bari 😂😂
Hacı karıya da gidiyoruz da canlı Show sonuç p*rno senle konuşmuyor maddi olarak çok sıkışınca o iş görüyor canlı konuşuyorsun ediyorsun vs
Disko neya parasıyla yapıp geliyoz övüncek bişey değil ama ihtiyaç
İhtiyaç da knk ne bileyim paran gidiyor ikincisi hastalık bulaşır korkusu
E hep aynısına git
Tek gidilecek denk gelmedi ki umduğun bulduğunda çıkmıyorki heh işte bu diyebileceğin abone olacağın çıkmıyor
Prezervatif oluyo
Bişey olmaz inşallah
Aman prezervatif hiç güzel değil
Kesinlikle et ete değmesi lazım o zaman güzel oluyor
Ama sen yine de dikkat et
İşte her yapmadan duş yaptırabilsek ne kadar dikkat edilir ki
Düşünme kanka yapiyosan yap
İhtiyaç iste
Aslında yapmamak lazım haram ama işte helal birini bulsak
Bomba yorumlar geliyor jdldkdkfkfkf
İşte oda çıkmıyor ki helali dediğinde bize gelene kadar kim bilir kaç defa yapmıştır
nerde bu gittigin yer aga temizmi bizde gelek
İstanbul knk temiz güzel de para gidince içim bir acıyor
nerde İstanbul'da. genel evmi
Yok knk geneleve gidilir mi kendi evleri
aga oyle diyonda o disarsa olanlarsa saglik kontrol yok. hic olursun
hiv*
Çok insan ulaşamıyor en azından genelev önünden gelen geçen yapıyor
anladim agada dikkat et genelevde saglik kont zorunlu kadinlara.
Birde kaput takıyon knk
aga opusurken dis eti kanamadan bile bulasir cok dikkat et
Korkuttun şimdi geçenler de idrar enfeksiyonu yaşadım bide bir karıyla hayvanca oldu dayanamadım kondomsuz
hemen hiv testi yaptir. ben saglikciyim cogu genc sen gibi öluyor aman ha
Ciddimisin o hastalıktan hemen ölünür mü
6 aya. en fazla 1 yil. sansliysan namaz borclarini oderde gidersin
Hassiktir ben yarın teste gideyim bedava mı
en son bedavaydi. bak hhatta bu olay baya buyudu. cogu gencte vardi pankart falan yaptilar. aga duzenli iliski sart. ev mev sakat. benim en cok gordugum 1 yildi yasayan
Korkutma beni uyuyamam sabaha kadar
aga omu yapmadan dusuncektin de. bak. olmussan iyi yonu tevbe et. namazlara basla en azindan borclu gitmezsin. olmamissan yine tevbe et. bir daha gitme bence
Bende istiyorum soruda da gördüğün gibi ama dayanamıyorum işte kontrol altına alamıyorum
aga bunun ilaci din diyanet. ben oyle kurtuldum. namaza ver camilere derneklere git. bak ölursen direk boka gidiyon. yazik etme kendine
İşe yarar mı bu yüzyılda bunca pislik içinde içimiz iman dolar mı
dolacak agaa. cami derneklerine git. anlat. guzel insanlar var. inan kurtulursun. cennette bu istediklerin hepsi en gzueliyle olacak bak ramazan geliyor. bu senin icin birnkurtlus. bu islerin sonu yok. eger tevbe edersen sen kazanacaksin. dunyanin omru artik bitti
Babada sohbet yerleri inandırıcı gelmiyor doğru yola değilde istedikleri yapmak istedikleriyle dolduruyorlar
sohbet degil. cami ye git. buyuk camilerde huzur bulursun. onemli olan ilk etapta ortamini degistirmek. buyuk camilere git. orada manevi seyler bulacaksin
Cumaları da bırakır oldum gerçekten kendime gelmem lazım
Kafayı seksle kızla bozmuşum
bak bunu zaten yapacaksin. cennette en iyileri senin olacak. burada bunu kaybetme. toparlan
İnşallah çok teşekkür ederim
rica ederim gardasim. ayrica sana ilk oyle yazip bu yoldan yaklasmak istedim bazilari sert tepki veriyor o yizden. umarim iyi olursun dine yaklasirsin iman dolarsin hastalik kapmazsin. Allaha emanetsin
Allah razı olsun sorun değil sende Allah’a emanetsin