Cinsellik dışında iletişim kurmayan eş bi bende mi? Adamın tek derdi cinsellik. Sürekli bi köşeye sıkıştırmak iş yaparken dokunmak. Sürekli olması bunaltıyor. Bi iş yapıyorum arkamdan geliyor. Cinsellik dışında iletişim kurmaması oturup sohbet etmemesi sinir bozucu. Tüm erkekler mi böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tabi tabi, siz doğru dürüst tanımadan, güvenmeden sevgili yapın, eş yapın sonra bütün erkekler aynı.. Yani burnu çöpten çıkmaz, hava niye pis kokuyor misali..
Siz onu karşınıza alıp konuşmanız gereken konuyu, gerekirse dili dışarda dolanacak kadar pişman ettireceğiniz orucunuza girin, onu anlamaya çalışın, onun da sizi anlamasına izin verin. Baktınız olmuyor, yol verin. Ama dışarda herkesi aynı görmeyin olur mu.. Çünkü biz yani şahsen ben ve ben gibiler, hepiniz aynısınız demiyoruz.
Saygılar.01 Yorumla
Soran+1 yılBen aynı mı farklı mı anlamaya çalışıyorum bir sorun varsa çözmek için yazdım. Sorun bende ya da eşimde bunu anlamaya çalışıyorum genelleme yaptığından değil
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. birbirimize ilgimizi göstermek için bazen cinsel istek olmasa bile cinsel şakalar yapıyruz. bu beraberliği korumka adına
mesela eşim yemek yaparken onunla sürekli ilgilendiğimi faketmesi açısında orasına burasına el atarım. o an canım cinsellik istemese de yaparım. bunu kadın da yapmalı. bu işvedir cilvedir birbirine sıcak yaklaşımdır ilgidir. her hareketi cinsellikle yorumlamayın01 Yorumla
Soran+1 yılBana rahatsız edici geliyor ben onda yemek yapmaya çalışıyorum sağdan soldan geliyor zaten karşılık versem mekan değişecek sürekli böyle mi geçer
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba kardeşim.
Lütfen eşinizi ehlileştirin, unutmayın erkekler genelde evlendikten sonra ehilleştirilmeye muhtaçtır, onu da siz yapacaksınız. Olabildiğine güzelliklere yönlendirin, özel yaşamın da dışında vakit geçirebilmenin hazzına ulaşırsa her şey bambaşka güzel olabilir.00 Yorumla
+1 yılTüm erkekler tabiki böyle değil, herşeyin yeri ayrıdır, yeni evlisiniz sanırım, sürekli seks istemesi ve bunun için yaklaşması normal ilk zamanlar. Ama sohbet edememeniz garip
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır yeni değil 5 yıl oldu
- +1 yıl
Bence bundan şikayetçi olmayın, bu platformda eşinin isteksizliginden şikayet eden o kadar çok kadın varki
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
51Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki de böyle değil hepsi ama genel olarak Türkiye dekiler böyle genelleme yapmak gerekirse evet niye böyleler bilmiyorum hani ben mesela yurtdışında yaşıyorum buradaki adamlar öyle değil Türkiye dekiler bir değişik sevseler bile göstermiyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılCoğrafya kaderimiz yani :/
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. İyinin ve kötünün aynı yerde olduğu bir durum. Bir çok insan eşinin istekli olmasını ve zaman zaman böyle sıkıştırmasını ister. kadın veya erkek diye ayırt etmeden söylüyorum bunu. Tabi ki her şeyde olduğu gibi bu durumda da her şeyin fazlası zararlı demek yanlış olmaz. nasıl ki en yararlı şeyi bile yapıyor olsak bir zaman sonra zarar veriyorsa bu da böyledir. Özellikle kadınlar erkeklerinin onlarla zaman geçirmesini, konuşmasını, gezmesini arada bir yemeğe götürmesini gibi gibi bir çok aktivite sayabiliriz bunları yapmayı ister. Sürekli yemeğe çıkarsa bundan da rahatsız olursunuz emin olun. Her şeyi tadında ve kararında yapmak en güzel seçenektir. Tüm erkekler de tüm kadınlarda sizin eşiniz gibi değil. Bunu ona da söyleyip mantıklı düşünmesini isteyin yoksa ileride sıkıntılar büyüyecektir.
10 Yorumla
+1 yılEşinizin sizinle cinsellik dışında irtibat kurmaması üzücü. İnsan eşiyle sevdiği insanla iki kelam edebilmeli sürekli temas etmeyi cinsel ilişkide bulunmayı düşünürse o sağlıklı bir ilişki biçimi olmaz. Ben evli olsam sevdiğim insanla gülüp eğlenmek sohbet etmek keyifli zaman geçirmek isterim, sürekli cinsellik bayar diye düşünüyorum. Kadına sadece bu gözle bakmak yanlış olur seviyorsak hayatı güzel şekilde paylaşmalı ve aklımız sadece cinsellikte olmamalı.
20 Yorumla
+1 yılKatlanamayacağım bir ilişki biçimi. Yani sadece bir konuda bu kadar odaklanılması aşırı kötü. Hani iletişim denen bir şey var arkadaşım siz sadece yatakları paylaşıyorsunuz onun haricinde ne adam akıllı sohbet aktivite vesaire yok, sana ne katıyor bu adam o zaman.
10 YorumlaBöyleler bence kavga etme konuşma sinir olma kıskanma ama sadece cinsellik olsun hep de onun dediği olsun seni sormasın iyi misn kötü müsün sadece işini yapsın ohh ne ala memleket sinir bozucu hepsi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen böyle durum
Öyle şey olur mu ya? Sizin evliliğiniz cinsellik üzerine mi ki? Oturup sohbetde mi edilmezmis? Konuş eşinle anlat sinir oluyorum de.
20 Yorumla
+1 yılHayır değil kusura bakma üzülme ama gözünde sadece bir objesin sen delikten ibaretsin böyle hıyar erkekler varken bu dünya iyi yere gitmez hödükler
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılTamam cinsellikte bir iletişim yöntemi ama yollar sıkıntılı.
Beraber farklı şeyler yapmayı denemelisin.
Beraber yemek yapmayı - Gezmeyi falan denemelisin00 Yorumla
+1 yılEvlilik olunca erkekler daha çabuk doyuma ulaşıyor malasef kötü bir şey tabi zor bir durum heyecan azaldığı gibi ten uyumsuzluğu cinsel uyumsuzluk olarak devam etmekte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır ben her türlü iletişimi seviyorum şakalaşmak olsun sohbet olsun her türlüsü var özellikle ilişki sonrası karşılıklı sigara icip sohbet etmek sonra sarılıp uyumak hoşuma gidiyor senin adam seni sadece seks olarak görüyor demekki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir erkek evlenmiş ise aldatılmayı ve nayi hak etmiştir. Hiç bir kadınla evlenilmeye değmez. Aklı olan güzel bir köpek alır. Günlük aylık ilişkiler yaşar. Hiç uğraşmaz evlilikle bilmem neyle...
11 Yorumla
Soran+1 yılKonuyla ne alaka Allah aşkına aldatılma mı var konumuz içinde
- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılİşinize gelmeyince Tüm erkekler böyle mi dokunsa suç dokunmasa suç ilgilense suç ilgilenmese suç ne garipsiniz
00 Yorumla
+1 yıliyi gene seninki bir şekilde iletişim kuruyor. genelde millet erkeğini evde bile tutamıyor :) sen gene şükret başkalarıyla iletişmesin :)
00 YorumlaAlakası yok eşin problemli seni obje olarak görüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle hissediyorum. Ciddiyetle bir yapmaya çalışıyorum ve o tarz yaklaşımlar sergileyence işi bırakıp kaçıyorum resmen
Konu tatmin etmedigin sürece öyle olacaktır uzaklaşma bence
07 Yorumla
Soran+1 yılYıllardır böyle o beni duygusal anlamda tatmin etmiyor. Ben onu fiziksel olarak ne kadar tatmin edebilirim
Soran+1 yılÇok konuştuk bazen düzelir gibi oldu sonra yine aynı
Soran+1 yıl5 yıldır evliyiz
- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılcinsellikten sonra onunla konuş. yani önce emzir sonra da hesap sor. yoksa seni aldatır.
20 Yorumla
+1 yılSeks hayatınız yeni başladıysa belki ondan olabilir
10 Yorumlasincap gibi :)
iletisim sifir...
konusmayi dene rahatsizligini dile getir.112 Yorumla
Soran+1 yılÇok konuştum aslında yine denicem
Soran+1 yılVar
- +1 yıl
ciddi problemleri olabilir kocanin, tabi ki bilemezdin oncesinde illa ki ama, cocukta varsa guzel bi girizgah ile onu asagilamadan konusmayi dene..
terapi bile gerekebilir ama detayi bilmiyorum hani terapilik durum var mı kismini ama konusmaniz lazim cocukta var seks olmasi gereken bisey ama seks disi konuslar da var..
Soran+1 yılburada sorana kadar tüm evliler böyle sanırım diye düşünüyordum 😔 5 yıllık evlilik içinde birlikte yaptığımız cinsellik dışı hiç bir şey yok. Baş başa bir kahvaltıya gitme, bir cafede oturma, sinema, tiyatro hiç biri mi olmaz
Soran+1 yılEvet en önemli eksik konuşamamak, anlaşılamamak :(
- +1 yıl
bence siz atesleyin baslangici ki zaten deniyeceksinizdir, bi sinema kahve bi etkinlikle baslamayi deneyin.. o vakitlerde basbasa konusmayi deneyin... gergin yorgun is sonrasi olmadigi hallerde.. sonra alacaginiz tepkileri yukselmeden karsilayin ona bosluk verin bi alan verin doksun icini siz de usulunce uslbunca dokun icinizi...
Soran+1 yılDenicem bunu çünkü artık bi çözüm olmalı. En büyük problem iletişimmiş onun farkına vardım umarım düzelir
Soran+1 yılBu konuda aynı fikirdeyim ama tedaviye yöneltmem çok zor kabul etmeyeceği bir durum
Gizli Üye(18-24)+1 yılKeşke beni de sıkıştıran olsa. Beni yere dahi oturtmasa benim kucagim yüzüm dururken dese.
42 Yorumla- +1 yıl
Gizli mesaj at bebeğim
Erkekler sohbeti sevmez. Ama azgınsa çok güzel kullanabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef ki çoğu öyle. Sen de tepkini koy yaptığı hiç değil
00 Yorumla
+1 yılAldatiliyorsun baskasina karsi sevgi hissediyor ve seni tatmin etmek istiyor
00 YorumlaBabana sor baban öylemiymiş baban öyle değilse tüm erkekler de öyle değildir
00 Yorumla
+1 yılOlabilir anlasamiyorsaniz
Her sohbet kavga ise konusmamak daha iyi kac yillik evlisin00 Yorumla
+1 yılSeni artık sevmiyor demekki sadece iliski icin senle.
00 Yorumla
+1 yılEş seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlardan birisi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Duruma göre değişir bence bunu kullnarak eve bağlamalısın amaç oda olsa başka şeylerde yapmalı 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim veya eşim yok ama olsaydı da, cinsellik dışında beraber vakit geçirmek eğlenmek bir şeyler paylaşmak isterdim.
00 YorumlaEşin olacak ve cinsellik dışında iletişim kurmayacak onu ta... :d
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. adam aşırı hevesli istediğini ver bi zaman sonra normale döner :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de evlenirsem eşime yaklaşabilirim arkadan falan, ama normal oturup sohbet de ederim. Ama yaklaşsın ne olacak nikahlı eşisin.
00 YorumlaHasbinallah yaa bı erkek den mal mal hareketler görünce bütün herkes için genelleme yapıyorsunuz sinir oluyorum cahiller 😠😠
02 Yorumla
Soran+1 yılBu yorum bana mıydı yorum yapanlara mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu da bir başarı bence. ayni kadini arzulamak benlik değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSeninkinin sürümü öyle çıkmış azcik format at ayar ver duzelir
00 Yorumla
+1 yılHaydaaa yine bir genelleme sorusu :D
11 Yorumla
Soran+1 yılGenelleme değil herkes aynı mı anlamaya çalıştım cevap: hayır değilmiş
sen sohbet etmeye çalıştın mı
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılÖzelin o senin ayıp...
01 Yorumla
Soran+1 yılO Yüzden gizli sorduk
+1 yılEvlenmeden bilmiyor muydun böyle olduğunu
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bilebilirim
- +1 yıl
Ne bileyim aklı sekste diyosun sürekli oturup seninle hiç mi muhabbet sohbet etmiyor garip
Soran+1 yılEvlenmeden önce ilgiliydi daha farklıydı yine konuları o noktaya getirmeye çalışıyordu ama evlilik olmadığı için bu seviyeye gelecek bir hareket görmedim
- +1 yıl
Naber nasılsında mı demiyor
Soran+1 yılO kadarda değil konuşuyoruz ama az
Onu sen yönlendiriceksin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmalısın illaki ortak bir noktada buluşursun
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Esin hanzonun tekiymis
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılAsagi tukari 30 yasimankadar ben de oyleydim
00 Yorumla
+1 yılDeğil
Tüm erkekler böyle değil00 YorumlaKonuşmatı sevmiyor demekki benim gibi.
00 YorumlaSana böyle gelmis bence konusmayi dene
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce de temas bagımlısımıydı?
18 Yorumla
Soran+1 yılDüşünüyorum da o zamanda evet böyleydi konuyu bu noktaya getirmeye çalışıyordu ama evli olmadığımız ileri gideliyordu
Cevap sahibi+1 yılBilmem mutluysan evlilik olarak devam et
Soran+1 yılMutlu olmaya çalışıyorum çocuk var eş olarak kötü bir insan değil ev ile ilgili ama bu aşırı cinsellik uğraşı ve iletişimsizlik beni zorluyor.
Cevap sahibi+1 yılHer ilişkinin tadı tuzu olur hangi ilişki kusursuz ki
Soran+1 yılÖyle o konuda bir şey diyemem ama bi çözüm varsa bulmak gerek buraya yazana kadar her evlilik böyle sanıyordum ama eşimde bi sıkıntı var demekki belki psikolojik destek almak gerekir
Cevap sahibi+1 yılAslında bu cok normal bir şey. Bende sevgilim ile beraber yaşarken böyleydim. Bilmiyorum garip değil aslında
Soran+1 yılAma sürekli mi bu şekildeydin
Cevap sahibi+1 yılEh yani
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Neyse ki çay içip sohbet etmek mükemmel bir olay
08 Yorumla
Soran+1 yılHayata sadece bir organla bakıp hareket eden insanlar çay içip sohbet edebilmenin paha biçilmez keyfini bilemezler
Soran+1 yıl@Yaroglek gerginlik değil seninki tamamen dürtüleri yönelik çıkar hareketi insana insan olarak değil çıkar olarak bakıyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerhalde neden karı alıyorlar sanıyosun
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılo nasıl eş ya öyle cinsellik için mi evlenmiş
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO ne öyle seks robotu mu?
İnsanlıktan çıkmış20 Yorumla
+1 yılNe mutlu sana eşinin kıymetini bil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeterince gozunu doyurmamissin adam ac 😁😁😁
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aranızda ki duygular seks hariç bitmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana öküzü denk gelmiş :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok seksisin demek ki.
00 Yorumla
+1 yılhayir boyle degildir tabii, ona da acıkla bence
00 Yorumla
+1 yılevet hepsi aynı
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılBu bir sorun.
00 Yorumla
+1 yılZor duurm
00 Yorumla
+1 yılZannetmem
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim cinsellik dışında iletişim kurmuyor, tüm erkekler böyle midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler