Kesinlikle gülmenizi istemem. Sevgilimle sevişirken ilk defa bugün defalarca yenge dedi. Işin acı verici yanı ise yengesini hazin bir şekilde kaybetti (nasıl ve neden öldüğünü asla anlayamadigim). Aralarında sevgi aşk konusunda bir şey olduğunu sanmıyorum. Ama ilişkimizin ilk zamanları yengesinin nasıl vefat ettiğine dair konu açılınca çok etkilenip anlatırdı ağlardı. Morga girdiğini yüzünün nasıl bir hal aldığına dair herşeyi ağlayarak anlatırdı. Son zamanlarda çok iyi. Artık yengesiyle ilgili hiç konu açılmıyor bana çok odaklanmış vaziyette ama ilk defa bana defalarca yenge dedi bende bozuntuya vermedim. Belki ilerde birşeyle anlatır diye korkutmak istemedim. Neden bunu söyledi anlamadım?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Arzularini tetikleyen etnik olmayan bir iliski bicimi bir terapistten yardim alabilirsiniz.
Acaba bendeki ne onu tetikleyen ne? ben ilişkimi gizliyorum herkesden aynı yerde çalışıyoruz gizlemek mi onu tetikledi eğer yengesine karşı bir duygusu vardiysa bile onunda odak noktası gizlilik miydi?
Belki fiziksel acidan da olabilir ya da dediginiz gibi gizlilik de olabilir. Bu yapida insanlar ilerliyen zamanlarda sizi daha kötü etkildyecektir.
Daha ne olabilir?
En basiti ayrilmaya kalkarsan tekrar kaybetme korkusu yuzunden sana fiziksel saldirida bulur. Iliskinizi seni belirtmeden acik acik magzada ki insanlarla paylasabilir ki bu da sizi cok etkileyecektir. Sizi paylasimci görebilir geri kontak gprebilir ensest bir iliski arzusu icind3 kendisi anladigim kadariyla benim uzmanlik alanim degil dilerseniz klinikde size bir randevu olusturabilirim.
Kendine zarar veriyor ayrılmak istediğim zaman
Ve sizde kiyamiyorsunuz öyle değil mi?
Benim için mi randevu oluşturmak istediniz? Benim onunla aramda fiziksel ve kalben bir bağ var buna rağmen hayatımdan çıkmasını istiyorum artık ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
Bakin artik kliniğe gitmedrnnbir kafe veya restaurant ortaminda kendini iyi hissetiginiz her yerde danismanlik alabilirsiniz egerli uzman gözetimi olmadan ayrilmalarinizda bu size fiziksel acilar yasatabilir.
Evet
Sorun ben değilim o ve o bir destek istemeyebilir
O zaman iliskinizi ifşaliya bilirsiniz . Tetiklemeyi son verin
Nasıl ayrılabilirim bilmiyorum bunu başaracağım dilerim
En uzun ayriliginiz kac gun surdu
5dakika
Hemen arıyor hiç durmuyor
Peki aranizdaki iliski ifsalama durumu olmazmis iliski terapisti olan arkadasimin demesine göre iliski bir tür cikmazda ilerliyen zmanlarin kisisel alanlarinin daralmasi ve bu iliskide yaş veya statü farkliliklari var ise biraz daha sancili günlerin sizi bulacagini söylüyor.
Seks yaparken ölmüş birisinin hayalini yapmak büyük günahlardan biridir
Bunu düşünmek istemiyorum yani nolur olmasin ya şok içindeyim beni o kadar çok sevgiyle sarıp sarmaliyorki inanamıyorum ya🥺
Yenge fantezisi olabilir ya da içinde bir hayranlık düşkünlük gibi..
Diyorum ya bir yengesi vardı o da ardında 4 minik çocuk bıraktı intihar mı artık ne bilmiyorum çok tuhaf bir şekilde ölmüş
Sevişirken söylemesi tuhaf.. bana pek iyi birşeymiş gibi gelmiyor.. senin kadar iyi düşünmüyorum
Yengesine de benzemiyorum. o sarı ben esmer. Ve ilk defa benimle seks yaptığını ilkdefa bir kadına dokunduğunu söylüyor. ben ondan 6yas büyüğüm
Behlül mü adı çocuğun
🥺
Ne yapalım mk arastirma komisyonu mu kuralim
Yok sadece cevap vermek isteyen olursa diye aklıma takıldı sormak istedim çünkü paylaşabilecgim kimsem yok
Ilgincmis seviyor olabilir onu
Çok üzüldüm çünkü ben nezaman ayrılalim desem kendine zarar verecek duruma geliyor kafayı yicem
Adam hırsından yengesine. Aga be
Vay ırz düşmanı hahah
🥺
Yengesini * o deyyus,
uzak dur o sapıktan
Ama yenge yaşı küçükmüş. olabilir mi gerçekten çok şaşkınım bugün yaşadım bunu çünkü
Yengesi varken benim sevgilimin yaşı küçükmüş yanlış yazdım ya
Bir haltlar yemiş yinede
Acaba yengesi intihar mı etti ya birşeylerden etkilenip de
Sıkıntı psikoloğa görünmeli yaşlarınız kaç
Ben 30 o 25
Yengesinin yaşı?
Sanırım benimle aynı yaş. eger yaşasaydı
Valla kimsenin aklına iyi şeyler gelmez.
Çok şaşkınım çok
Ben de. Koynunda Behlül beslemişsin😂
🥺
😀😀😀
İyiymiş yengeyeenge