Erkekler bu mümkün mü?
Öpüşürken boşalabilir misiniz?
Benden önce bir kere anal ilişkisi olmuş
Öpüşürken boşalabilir misiniz?
Benden önce bir kere anal ilişkisi olmuş
Öpüşürken kucağında oturuyor muydun?
Oturuyor isen penisi senin kalçan ve onun vücudu arasında sıkışmış bu da sürtünmeyi oluşturmuş olabilir ya da öpüşürken bir birinize çok sıkı sarılmış ve sen fark etmeden o sana sürtünmuş olabilir bu da boşalmayı sağlamıştır
Göğsümü vucuduna dayadım
Yalanlarını s. keyim onun. mcık biti
mümkün değil kardeşim senin çok ateşli olduğuna vurgu yapıp seni arkadan yapmak istiyor
uzak dur o hamam oğl. öından totonun sağlığı için.
bakın analın zararları oku lütfen
anal seks cazip gelebilir bilerek sabırla yapılırsa zevk verebilir ancak çok tehlikeli ve zararlı bir birleşme şeklidir.
ilk başlarda dehşet acı vermesinin yanı sıra bu acıyı zevk ile unutacaksınız ama
sadece çıkış özelliği olan büzük kasları vajina gibi esnekliğe sahip olmadığı için genişleme yapmaya başlayacak bu genişleme anal yapmadığınız zamanlarda vücudun hücre yenileme özelliği ile onarılmaya çalışacak ve dolayısı ile kaşıntı yapacak siz bu kaşıntıyı cinsellik arzusu olarak nitelendireceksiniz aslında alakası yok
vücudunuz sizi uyaracak ama siz onu dinlemez doğanıza aykırı birleşme yoluna devam ederseniz zamanla makatınızda çatlaklar oluşacak bu çatlaklar dış kısımda oluşur ise hemoroit iç kısımda oluşanlar ise ilk başlarda kanal ilerleyen zamanlarda fisur oluşturacak yani kist oluşacak
siz hala devam ederseniz ciddi kanamalar meydana gelecek bu kanamalar sonrası fisurların endişesi başlayacak tetkik için kolonoskopi yaptırmanız gerekecek ayrıza mu kolonoskopide doktorunuz size çok anal ilişkiye girmişsiniz diyecek bunu fark edecek içinizden parça alınacak patalojiye gönderilecek iyi huylu olur ise iyi kötü huylu ise Allah muhafaza çok ağır operasyonlar geçireceksiniz
daha da akıllanmaz hala çok zevkli diyerek devam ederseniz makatınız yırtılacak ve kakanızı tutamayacaksınız altınıza yapacak ve bunu fark etmeyeceksiniz
boyut bu kadar büyüdüğünüzde makatınızı diktirmek zorunda kalacaksınız ki bu operasyon 6 bölümden oluşmaktadır buda altı kez totonuzun dikileceği demektir bunlar makata gelecek zararlar yanlızca birde erkeğe ve vajinanıza vereceği zararlar var yeterli olmadıysa onları da yazayım.
Çok teşekkür ederim. Anal asla istemem :(
Rica ederim
Bu yazdıklarım uydurma değildir araştırabilirsiniz.
23 yaşında bir bayanın dışkısını tutamadığını sürekli alttına kaçırdığını ve 6 kez büzük kası ameliyatı olmak zorunda kaldığını biliyorum
Teşekkür ederim
Kesin sen farketmeden asılmıştır bir yandan veya baş kısmını eliyle sürtmüştür.. İlişkide boşalma şöyle gerçekleşir bak.
Vajina içinde penisin baş kısmının sürterek boşalmayı sağlayacak et var. Yani penisin uç kısmı oraya sürttükçe zirveye kadar ısınır ve sonunda boşalır. Mastlarda da durum şu: Vajina için parmak iç kısımdaki etle sürtüşür. Penis içinde parmak baş uca sürterek boşalma gerçekleşir.
Denedim: Penisimin ucunu bacağıma sürttüm. ısındı ve sonrasında boşaldım.
Özetle: Durduğu yerde düşünce gücüyle boşalamaz :)
Cevap
17Cevap
Sen gördün mü boşaldığını kanıtı var mı? Kızım anlayın artık hep yem bunlar. Bikaç yıl ormanda insan ırkından izole olarak yaşamak lazım böyle bişey için. Anal ilişki dediğide fortlamıştır büyük ihtimal. :)
Boşaldım dedi
Boşaldıktan sonra naptı peki?
O gün söylemedi günler sonra ilk öptüğğnde boşaldıpını söylrdi. Lavaboya gitmişti
Ovvv durum vahim. Dikkatli ol tipik bir abazayla karşı karşıyasın.
Neden abaza? Önceden biriyle anal ilişkisi olduğunu söyledi. İlk öptüğü depilim
Abazanın kelime anlamı önceden ilişki yaşamamış demek değildir. Abaza cinsel açlık çeken kimseyi tanımlamak için kullanılır.
39saniyedekiyle ayni tepkiyi veriyorum!
boşalamaz , ne kadar abaza olursa olsun boşalamaz.
sadece zevk suyu gelir , bu zevk suyu gelmesine boşaldım diyordur.
dokunulmadığı sürece rüyalanma harici bir penis boşalamaz.
Kendi boşaldıpını sonra söyledi
boşalamaz , zevk suyuna boşaldım diyodur.
ya da seni etkilemek için boşaldım diyodur
hani ne kadar etkilisin seksisin ki beni boşalttın gibisinden.
diğer türlü mümkün değil bir penisin boşalması.
şöyle örneklik ; bir penisin ucuna parmağını hafifçe vura vura bile boşaltamazsın :>) 1 saat bunu yapsan belki oda b i ihtimal , p. ileri geri yapılmadıkça , okşanmadıkça yani kısaca dokunulmadıkça boşalmaz. iyi geceler.
Açlık insana neler yaptırıyor öbür kısmı da sallamış ama boşver yemiş gibi yap oltaya düşme.
Dokunmadı bile. Öptü sadece ve direk boşaldı
Opusurken bosaliyosa problemlidir yuzde 1 milyon :) yazik ya tavsan gibi hemi :D af aa fscGga:))
Öpüşürken eline alıp oynadıysa ya da sana sürttüyse cok normal.
Hayır dokunmadı bile. İlk kez öptü
O zaman alttan kendi şeyiyle oynuordu
Hayır bankta oturyprduk
O zamn kücük bir ihtimalde olsa hareket ederek kendı pantolonuna falan sürttürmüştür. Birşeyle dokunmadan boşalmaz.
Demek ki sevişseniz bağırsağı s-kinden gelecek
Sizin ne özelliğiniz varmış?
Mumkun cok etkilemissin
Dokunmadı bile sadece öptü beni
Hayır kendi dedi sonra
çok mümkün
Yaahu yook olmaz oyle birsey, amerikan pastasinda olur film icabi :))
https://youtu.be/RMxy4fLkKZc
39 saniye
Ayni tepkiyi verdim
Olmaaaz adriana lima bile olsa olmaz oyle sey,
Erkek opusurken bosalmaz
Tamam magdem sen olur diyorsun bu kadar emin, inaniyorum sana🙏👍
Bende mümkün degil digerlerini bilmem 😊
vay * nasıl sevişerek boşalıyo
Sacma. O kadarda. Kolay bosanilmaz. Ki
ewet mümkün
yalann yaeeeeeeeeeaaaaaaae
yaş 17 ise mümkündür.