Cumartesi günü sevgilimle cok ağır bir şekilde kavga ettik, demediğim laf kalmadı çok sinirlenmiştim ayrılmayı bile düşünmüştüm, bir süre ayrı kalalım dedim ama istemedi sacmalama bırakmam falan dedi yarın buluşup konuşuruz bu konuları yapma böyle dedi istemiyorum dedim evine gelirim zorla cıkarırım beni deli etme falan dedi neyse biz dün buluştuk geldi ne sarıldım ne o sarıldı gittik biyere falan ben başladım söylenmeye hadi anlat dinliyorum ne diyeceksen de gidicem dedim cevap vermedi ben anlatmaya başladım küfür ettim herşeyi yüzüne vurdum bir anda belimden tuttu cekti yapıştı dudağıma kendimi cekmeye calıştım izin vermedi sıkı sıkı tuttu en az 10 dakika öptü o arada seni cok seviyorum, benimsin sen dedi, cok sinirlendim telefonundan herseyi sildim gidiyorum dedim bırakmadı özür diledi konustu sarıldı, ama dinlemeyip bir anda öpmesi cok sinir etti. Ne yapmaya calışıyor seviyor mu sizce?
Cevabın nedir?
şimdi on dakka öpmüş deyince soruyu ben bu şekilde cevaplamam lazim sen seviyorsun... yani on dakka öpülmen yazida bu dikkat çekiyor seviyor mu dan çok bence şu soruyu sor ben seviyormuyum. sen sevmiyorsan bence onemli degil sevmesi.
15 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum.
Soran+1 yılNerden anladın
- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılOluruna bırak. İleri gitmesine müsade etmediği sürece sorun yok
12 Yorumla- +1 yıl
Tşkrler :)
- +1 yıl
biz yirmi dakka
10 dk tek başına öpmüş olamaz, öpüştük desene sen şuna. İstemem yan cebime koy :P
21 Yorumla- +1 yıl
sen nekadar öpüştün en uzun:))
seviyor ve seni film havasında romantizim yapmak istemiş
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
+1 yılseviyor gibi ya hemen kestirip atma biraz zaman tanısana?
15 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım zaten, ne kadar eskisi gibi davranmasam da iyiyiz.
- +1 yıl
off bence eskisi gibi ol bak iyi olmaya iyi düşünmeye bak yani eskisi gibi ol yoksa aranız tekrardan açılır.
Soran+1 yılbir süre kavga edeceğimizi düşünmüyorum :)
- +1 yıl
Büyük konuşma canım benim kavga etmenizi istemem ama büyük konuşma.
Soran+1 yılPeki :)
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Dizi filimlerden etkilenmiş...
Ne yaptı da sen o kadar sinir oldun, küfür ettin gilan? Öpmeden önce yani..00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin çok film izlemiş. Türk kızlarına işlemez bu tarz şeyler, kalkan var engelliyor..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 958 cevap paylaştı.
+1 yılsevgililer sevişir bunu bilmiyormusun :))))))
seviyormu diye soruyorsun seninle seviştiğinin farkında bile deyilsin kuzum senin yaşın kaç allah aşkına:)))00 Yorumla bence seviyor ya da elindeki kuşu kaçırmamaya çalışıyor
00 Yorumla
+1 yılçok film izliyo heralde sevgilin etkisinde kalmış :D ters psikoloji yapmaya çalışmış gibi
10 YorumlaHaksız olduğu içim yapmıştır
10 Yorumlainan aynısını hepsi yapıyor sil hayatından
00 Yorumla
+1 yılSon silahını kullanmış.
11 Yorumla- +1 yıl
aynen john waynen :D
+1 yılBarışmak istiyor
00 Yorumla
+1 yılya haber veripte öpseydi napcaktın.)
00 Yorumla
+1 yılvuracak yaknda hazır ol :D
00 Yorumla
+1 yılçok film izlemiş o :D
02 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var?
- +1 yıl
genelde dizilerde tartışınca dönüp öperler ve olay çözülür eskisi gibi devam eder felan ya :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne